AmriFla.com

Najbolj priljubljene pasme psov za leto 2017

Najbolj priljubljene pasme psovKoliko veste o manjših bratih, kot so psi in mačke? Če ne, potem morda ta članek odpre oči za zanimiva dejstva o priljubljenih pasmah psov, vam povem, kakšne so značilne zunanjosti in lastnosti te ali te pasme.

Tale ali tiste živalie ne more biti "iz mode", tudi psi, ker so vsa živa bitja in ne bi smeli izbrati, kdo je boljši in kdo je slabši. Vsaka pasma ima prednosti in slabosti, vendar na podlagi besed lastnikov lahko ugotovite glavne trende priljubljenosti določenih pasem.

Najbolj priljubljene pasme psov za leto 2017

Husky

Najbolj priljubljeni psi - Husky. Husky, to je pasma, ki je bila na valu že več let. To so bili psi Huskyja, ki so prenašali tovor na Far North, tako v Rusiji kot v drugih državah. Huskies so priljubljeni kot čistokrvnosti in pol pasme. Razlika med čistokrvniškimi polji in njihovimi polbratami je:

  1. Vrste pasem psovV barvi oči. Pri sedanjih čistokrvnih Huskyjevih oči so drugačne barve rumene in modre, polkrv pa imajo samo modre oči.
  2. Husky plemenita kri so velike, maso več kot 20 kg, dobro razvite mišice ni elegantna struktura telesa pri ženskah, moški nevljudno. Na pol pasme, ki samci, da pri ženskah, struktura telesa istega groba, in ta pes ne zdrži zelo visoke obremenitve na oddaljenih nogah, kostne mase je prevelika.
  3. Višina čistokrvnih do 60 cm pri moških, ženske do 56 cm v grebenu. Umazane pasme hišnih in hišnih živali imajo enako višino.
  4. Najbolj posebnost poleg barve oči - je barva in prisotnost temne prozhiliny na zadnji rep. Na Husky v vzbujeno stanje, je rep dvigne in ga je mogoče videti med črnih dlak debele bele lase, modre oči hibridov rep tik pod belo brez prisotnosti črnih dlak.
  5. Gobec na Husky je podolgovat, ali nasprotno, sploščen. Ušesa so široko razširjena, tudi oči. Oči so v obliki mandljev in nikoli niso ozke do konca ciliarnega kontura. Če so oči zasajene preblizu, potem je križ med sibirskim haškim in ovčarjem.

V vsakem primeru so te posebne značilnosti dovolj za razlikovanje prave Husky od polkrvenega ali divjega križanca. Vendar, ne glede na obleko Husky - ta pasma je močna, lepa, trajna in ne začne z obljubo doma, ampak za hojo, lov. Husky ljubi aktivno preživljanje prostega časa in stabilen počitek.

Ker je pasma velika, potem je treba psa te obleke temeljito paziti. Za oskrbo primerne hrane, bogate z beljakovinami in beljakovin, vendar so vključena v prehrani Husky suho hrano, ni vredno, veliko bolje kot naravno hrano. Huski so nezahtevni za jesti, zato, kar oseba jedo, lahko daste psu. Niso berači in dal nobenega znaka, da je lačen, zato je pomembno, da ne pozabite na lastnike teh občutljivih psov in jih hraniti na čas, ker ona sama ni nameknot že lačen.

Naravni mesni izdelki - to je najboljša možnost za heljane in ne mešajte hrane in organskih, želodec psa ne more stati takšnih prekinitev. Veliko vlaknin, beljakovin je najboljša izbira za Husky.

Huskies so resnični prijatelji, predani zavezniki in drhteči psi, tako da če ima oseba možnost podpreti takega psa, potem zagotovo vzamemo to pasmo za izobraževanje!

Chow Chow

Kateri psi so najbolj priljubljeni?Danae pasme pojavil v Koreji, kot so udomačeni, vendar z razvojem in distribucijo celin kažejo, da ni le dober prijatelj, temveč tudi odličen delavec in asistent. Odlično vodenje in usposabljanje, ga ni mogoče zamenjati z nikomer. Chow-chow je sorazmerno povprečna velikost, vendar debela in gosta las, še posebej v vratu in glavi. Tace pasme Chau-Chau so srednje dolge do 35 cm, močne. Telo ni podolgovato, pri viharju je pes 50 cm ali več. Rep je zelo puhast, barva po telesu je enotna brez solz in skokov. Ponavadi Chow Chow je bež ali rdeča barva.

Gobec Chow Chow zelo igriv, oči kot kroglice in zasajene blizu, nos je velik, gobec sploščen in kot bi bil napolnjen, utrujen.
Psi so nezahtevni, ne zahtevajo veliko pozornosti, se hitro prilagajajo razmeram, tako doma kot na ulici. Ljubite otroke in aktivno rekreacijo, zahtevne v zvezi z njimi. Ne bodo prenašali šibkih mojstrov, ki ne vedo, kako pravilno upravljati pse. Če bo kaj narobe, bo pes vedel.

Pomembno je, da poskrbite za dlake psa, ne dovolite, da bi se zapletli in porabili perilo in britje mesečno.

Hrana mora biti celovita, približno 4-krat na dan, zahteva veliko tekočih in živalskih proizvodov za zdravo življenje.

Bolje, da bi ljudje, ki imajo družino, ker je Cha-Chau odlična varuška!

Nemški ovčar

Nemški ovčar - najljubša pasma ruskega ljudstva! Morali bi začeti ljudstvo s svojimi primestnih območjih, saj imajo ti psi jasno potrebo po varovanju, ohranjanju lastnika, kot tudi tek, se zabavala in samo svobodno živeti. Ne psi psi. na kratki verigi in ne zaklenite hiše, drugače bodo jezni, in zlom verige za ovčarja je nesmisla! Psa je treba vzeti v mladosti, tako da se uporablja za lastnika in je zaključila usposabljanje in usposabljanje. Če pravilno trenirate psa, bo postal nepogrešljiv prijatelj, stražar in samo asistent. Če ima družina že živali, potem je vredno preživeti znanje s pastirjem, sicer se pes ne bo navadil.

Ovčari imajo debelo volno, dolgo in kratko. Velikosti na njih so velike: pri grebenu do 65 cm, dolžine do 1 m, mase ne manj kot 20 kg. Barva zanimiva: črna hrbta in konec gobice, ostalo telo je rjavkasto-bež. Pes je močan, trd, mobilen in močan. Oči so posajene blizu, tudi ušesa.

Ne potrebujejo posebne oskrbe in prehrane, le redno se morajo sprehajati in se sprostiti. Glavna stvar je vzajemno delovanje s takimi psi, sicer bodo umrli zaradi hrepenenja.

Modne pasme psov za leto 2017 v Rusiji in njihov kratek opis

  • Najbolj priljubljene pasme psovToy terier. Miniaturni psi z velikimi očmi in ušesi so žepni. Psi bo ustrezala posameznih ljudi, tako da so precej glasen in ne prenašajo otroci, vendar so lojalni, in celo s svoje majhnosti (do 28 cm), so vsi načini, da branijo svoj mojster, da ohranijo svoje težke čase.
  • Labrador je edinstvena pasma, močna zaradi odpadnega papirja, zvesta, pametna, vendar nagnjena k debelosti in srčnim napadom. Primerno za velike družine, kjer je veliko otrok in odraslih. Ti psi morajo rešiti ljudi, pogosto jih uporabljajo kot reševalci psa. Zelo močno pritrjena na lastnike in nenehno iščejo svoje lastnike, če so umrli ali odšli, so nagnjeni k apatiji. Všeč so aktivnemu počitku z igrami, odličnimi spremljevalci za potovanje in ne potrebujejo oskrbe, razen za pranje in česanje, ne pozabite pa tudi, da je v tej pasmi ščetkanje zob. Hrana mora biti raznolika, tako suha kot ekološka.
  • Jorkširski terier - moden pes, ki je zelo majhen, vendar močan. Edina pasma, katere lase je neškodljivo za alergične bolnike. So zelo inteligentni in aktivni, zahtevajo veliko pozornosti in pogoste sprehode. Psi bodo primerni za osamljene ljudi, celo lovce, saj so odlični pri lovu in lovu glodalcev. To so psi, ki jih ne smemo podcenjevati!

Vsi psi so drugačni, vse imajo značilne zunanje značilnosti in vedenjske značilnosti, vendar ne upoštevajte tega kot plus ali minus. Psi so živa bitja, ki potrebujejo nego in ljubezen!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com