AmriFla.com

Domače pasme psov, podobne lisici

Pes, ki izgleda kot lisicaRdeči plašč, oči z gumbom, ostri nos in lep, puhast rep. S tem opisom vsi brez izjeme razmišljate o lisici. Ljobčice so videz srčkanega bitja. In hočem imeti hišnega ljubljenčka s tako repom in s krznom. In obstajajo takšne pasme psov in ne samo ena.

Glavne pasme hišnih ljubljenčkov z videzom lisice

Naslednje vrste psov so razvrščene kot pasme podobne lisicam:

  • Škotski pastirji.
  • Collie;
  • Spitz;
  • Shiba Inu;
  • Welsh Corgi;
  • Keesodn;
  • Ameriški Eskim.

Sheltie Icolli psiSheltie ali Scottish Shepherd, pes, ki izgleda kot lisica. Barva ima rdeče in črno, ostri gobec in puhast rep, ki jim pripisujem veliko podobnosti družini lisice. Ustrezne, resnične aristokratov, po mnenju strokovnjakov. Svetloba v izobraževanju in voljnih pri usposabljanju. Ni prikrita pozornost od lastnika. Toda hkrati ni priporočljivo, da se usede v kabini ali v zaprtem prostoru. Kljub svojemu krzhu je ta pasma dobra za hišo. Ostro zaslišanje učencev govori o izjemnih varovalnih sposobnostih.

Collie. Zelo podobna policiji, vendar se moramo zavedati, da gre za popolnoma drugačne vrste. Za razliko od prejšnjega, ima daljšo volno in tace. Non-strokovnjaki lahko napako teh pasem. Razkošna barva je pastirskega psa spremenila v dekorativno, razstavno pasmo. Dobrohotna drža koliba govori o nenehni pripravljenosti. Pametni psi, se odlično spopadajo z vlogo varuha in varuške za otroke. Zaradi svoje dobre občutljivosti se te kamnine uporabljajo za pomoč bolnikom. Odličen vodnik in spremljevalec. Pastir je namenjen, zelo trden in nepopolen.

Špic zelo pameten in trmast. Povečana previdnost in agresivnost sta podobna vedenju lisic. To je rojen lovec ptic. Prilagodljivo izobraževanju in se hitro spomnite ekipe. Ta pasma je potrebna za krajše poklice. Enako dejanje mu grozi, postane mukotrpno in trmasto. Neodvisna narava hišnega ljubljenčka vas bo prisilila, da si močno prizadevate za zmago vodstva. Hrupno, zelo lajanje. Od prvih dni mora lastnik to navado ustaviti. Brez obotavljanja lahko povzroči izziv bolj izobraženemu psu. Zelo mobilna, takšna pasma ne bo vzrok za ljudi, ki imajo radi mir in tišino.

Keesodhod, vrsta špicskih pasem. V XIX. Stoletju je bil ta pes imenovan "lisica". Smešni predstavniki neke vrste, ne vedo, kako loviti, toda oni so frolicni. Barva siva, bela. Njihov debel sloj zahteva stalno česanje. Odlični prijatelji, dobro se srečajte z mačkami. Laja, da lajajo kot vsi Špic. Predano in budno pasmo. Odlično spopadanje s skrbniškimi nalogami.

Psi Welsh CorgiMiniaturni pes welsh corgi, pasma psov je kot lisica. Zelo zanimiva legenda o tej majhni "chanterelle". Nekoč so služili pri vilah. Na hrbtu so značilne znamke, ki pravijo, da so sedla vilin. In dali so jih pastirjem. Tako je pes lisica pri ljudeh.
Seveda je bolj varna različica videza te pasme bolj banalna. V prvem stoletju so jih prvič omenjali kot pastirja, nato pa zahvaljujoč naravnim darilom: občutljivo uho in občutljiv vonj, so ti hišni ljubljenčki postali odlični detektivi. Radoveden pes z lepim likom in velikim dostojanstvom. Velika ušesa in kratke tace ne izgledajo zelo podobne videzu. Podobnost ne zaznajo zunanji podatki. Živi um tekač bo prosil gostitelje.

Eno od pomanjkljivosti v tej pasmi je preveč. Moramo strogo slediti. Pes potrebuje pravilno fizično aktivnost in prehrano. Redno privedejo veterinarja na pregled. Velik plus - volna teh psov nima posebnega vonja.

Shiba Inu. Pasma je kot lisica ne le z zunanjimi podatki. Skrivnost in zvitost ni slabša od rdeče goljufije. Ta čudež je bil na Japonskem izrecno namenjen lovu na male živali. Močno po naravi ne bo pustila manjših prebivalcev v hiši sami. Lastniki te vrste bodo morali močno prizadevati za njeno vzgojo. Pas obraznega gobca je dobro razvit. Ima odlične umetniške podatke, zahvaljujoč pametnosti psa, se je mogoče izogniti številnim kaznim. Kdo si upa kaznovati, ko vidi na obrazu toliko izgovarjav in obžaluje, kaj je storil. Po naravi je igriva in dobronamerna, čudovita varuška za otroke in odličen čuvaj.

Ameriški Eskimski pesAmeriški Eskim. To je snežna kepa veselja. Bela lisica v tvoji hiši. Družabni pes potrebuje stalno usposabljanje. Pogosto se uporabljajo za govor v cirkusu zaradi svojih sposobnosti treninga. Dobra narava bo omogočila, da bi imel takšnega hišnega ljubljenčka za otroke, kot je ta žival in ljudje, starejši zaradi svoje nepretrganosti in inteligence.

Psi severnih ljudstev imajo pogosto podobnost z lisicami in videzom. Kaj naj rečem - ena družina - psi. Za razliko od svojih sorodnikov so hišni ljubljenčki, ljubeči, prijazni, nekodirani.

Pri izbiri psa vedno upoštevajte:

  • Lahko naredite svojega hišnega ljubimca srečen.
  • Imate dovolj moči in sposobnosti, da skrbite za to.
Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com