AmriFla.com

Razburljiv ribolov v regiji Tambov

Ribolov, Tambovska regijaKljub odsotnosti velikih rek in jezer ribolov v regiji Tambov ni nič manj fascinanten in obetaven. Pridite sem, da uživate neverjetno, skoraj nedotaknjeno

naravne lepote, samote in nezahtevnega, vendar produktivnega ribolova. Omeniti velja veliko število tokov in rek, jezer, založenih ribnikov in rezervoarjev.

Mesta za uspešen ribolov

Rezervoarji v regiji TambovNajvečje reke, primerne za ribolov, ki se štejejo za CNA, Vorona, Voronezh, Zavala, Bityug in rezervoarjev: Kershinskoe in Shushpanskoe.

Lahko ribarite skoraj povsod. Ribolov je prepovedan samo na ribogojnicah. To so umetni bazeni, ki so bili ustvarjeni za povečanje populacije rib ali komercialnega ribolova, kot so Ribogojnice Chelnavsky, Bokinsky, Shushpansky in Kulevatovsky. Vsi so v zasebni lasti. Nekateri lahko plačujejo ribolov, ostali ribolov je nezakonit.

Na rezervoarjih Chelnavsky, Kershinsky in Shushpanskoye je ribolov na voljo celo leto, brez drstenja.

Kershinskoe rezervoar

Kershinski rezervoar TambovNahaja se na reki Dal`naya Kersha. Globina tega rezervoarja doseže 19 m, skupna površina pa je 236 hektarov. Ribje populacije niso preveč različni: Rudd, koreselj, linj, ščuka, ostriž in platnica - tukaj, morda, in vse, kar je mogoče prešteti.

Pramen se ujame v čisto vodo, bližje čeljusti. Zgornja obleka izboljša grizenje, vendar v primeru velikih posameznikov to ne pomaga veliko. Izkušeni ribiči priporočajo uporabo "metode krmljenja": vrgajte skorjo kruha. Zastekljeni kruh ne daje motnosti in zato ne privabi malega popra. Metoda ne deluje vedno takoj, saj kruh kaplja s tokovno, vendar po več odlitkih se ribe začnejo aktivno manifestirati in njegovo ujetje ostaja le vprašanje tehnologije.

Lin, krap in križ krap na Kershy je najbolje počakati na trst. Kot ribiški pribor za to je vredno narediti izbira v korist dovajalca.

Za ljubitelje predenja bo predmet pozornosti ščuka, vendar je trofejni vzorec redek: srednje velika riba se uporablja za žlico vabe. Lahko ga ulovite povsod, saj zobna lepota prosto potuje po rezervoarju.

Lokalni priporoča, da gre za ščuke v oblačnem vremenu z malo vetra: kopnem in nakopičena drsi v tem času so polni tehtnimi posameznikov in njihove preference za lokalne ribiče dati žlice. V vročem času je plenilec aktiven šele zjutraj in po sončnem zahodu. V tem času se ugrizne na glavo glave bele ali oranžne.

Če ujameš ščuka z obale, je pomembno, da se spomnimo poseganja teh krajev. Večina vabe ostane tam večno, zato je najbolje, da uporabite v tem plavutnem voblerju, ki bo v plitvih vodah privabil zobe.
Shushpanskoye rezervoar

Shushpanskoye rezervoar v regiji TambovGlavni plen, ki prostovoljno gre za donko in plavajoče reševanje. Ribolov v regiji Tambov 68 rus na rezervoarju Shushpanskoye je znan po svojih odličnih kosmičih s povprečno težo do 3 kg. Spomladi ribe običajno stoji sredi vode in se množično zbirajo v dobro prezračenih območjih. Kot katerikoli leotard, je luknjak nori o pobiralcih rastlin, tako diši - takoj hitenja v napad.

Rezervoar je znan po svojih elegantnih ulovih, ki privlači veliko oboževalcev in strokovnjakov. Rezervoar se nahaja v okrožju Staroyurevsky. To so naseljeni s takšnimi predstavniki:

 1. Pike.
 2. Perch.
 3. Roach.
 4. Sinets.
 5. Redshirt.
 6. Yaz.
 7. Gusters.

Čeprav je osnovna, saj za lov orade na tem vodnem telesu je Donk, float palica - odličen način za podrobno preučevanje spodnjega topografije rezervoarja. Feeder bolje bo le majhen platnica orade da ne bodo uporabljali za lov orade, ker tukaj je zelo enostavno narediti napako z globino in želeno maščobe čeden kljuvajo.

Reke regije Tambov

Reke regije Tambov - reka TsnaZelo blizu Tambov lahko ribe odlično blizu vasi Bokino in Luchok na reki Tsna. Lokalni ribiči pravijo, da se ob takih naseljih lahko najde odličen ugriz:

 • Troitskaya.
 • Stone ford.
 • Oak gozd.
 • Burnt.
 • Znamenka.

Pekarna na kraju reke Crow, Matyr in Kashma, vendar so na zelo razdalji in jih je mogoče doseči z avtomobilom ali z avtobusom.

V rekah Tambov je še posebej dobro, da se jutranje ribe spravi v jutranjo zoru. V tem primeru so se mamci kot "univerzalni", "spinner" in "Baikal" dokazali. Jama se ustavi s prihodom sončnih žarkov in nadaljuje s petjem slaščičarjev.

Mnenja ribičev

V otroštvu vse poletje so izginile v Tsni, da jih preprosto niso ujeli! Zdaj, seveda, je bila riba nekajkrat manjši, in, kot meni, da je bolje, da gredo na Shushpanskoe Reservoir - je prepričan, da bi dober ulov in razpoloženje.

V regiji Tambov sem nekoč lovil. Vse je dobro: tako ulov kot narava, vendar je motilo neukrepanje lokalne inšpekcije rib. Pohodniki z električnimi kuhališči delujejo povsod.

Poleti ribolov smo preživeli v Bityugu. Seveda pa ne moremo reči Ural, ampak ulov ni bil vznemirjen. Nisem prinesel nobenih trofejnih kopij, vendar ni bilo nobenih sitotiskov in periodičnost ugriza je bila popolnoma nepopustljiva. Če ni možnosti za daleč, je ribolov v Tambovu odlična alternativa.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com