AmriFla.com

Ribolov v Nizhnevartovsk: značilnosti, napovedovanje ugriza rib

Nizhnevartovskiy okrožje / RibolovRibolov je ena od priljubljenih vrst rekreacije med prebivalci regije. To je posledica prisotnosti velikega števila rezervoarjev, ki se nahajajo v bližini Nizhnevartovsk. Mesto se nahaja na obrežju reke Ob. Širina poplavne ravnice v regiji Nizhnevartovsk doseže 20 kilometrov, dolžina presega 134 kilometrov. In tudi ribiči so priljubljeni pri nekaterih jezerih, ki se nahajajo v bližini mesta.

Ribolov na reki Ob

Ribiči lahko redno opazujejo na obali Ob. To je posledica dejstva, da tukaj tukaj dobro gnezdijo naslednje vrste rib:

  • Chebak;
  • ostriž;
  • nelma;
  • muxun.

Zimski ribolov, vrsta opremeRibiči praviloma uporabljajo palice za pridneni ribolov, vendar lahko najdete spinning in podajalce. Večina ribičev kot vaba uporablja deževnika. Pravijo, da lahko ujameš veliko veliko rib, če imaš srečo.

Nekateri ribiči lovijo reke Vah in Agan, ki so pritoki Ob. Znano je, da morate pred izletom v te reke preučiti napoved. Ribolov v Nizhnevartovsk je zelo pogosto nevaren zaradi znatnega znižanja temperature zraka. Ugotovljeno je, da ima reka Agan močan podtok, vendar je veliko rib, zato število ribičev raste le. V reki Agan so naslednje vrste:

  • ostriž;
  • ide;
  • ruff;
  • burbot;
  • soroga.

Najbolje je ribariti z obale. Ribe so dobro ulovljene na mokah in črvi. Nekateri ribiči gredo daleč v vodo, da bi zagotovili dober ulov.

Ribiči, ki imajo čolne, gredo v reko Vakh. To je posledica dejstva, da so dobra mesta na globini. Najbolje je ujeti ščuka na reki. Nekateri ribiči uspevajo ujeti nekaj velikih primerkov v enem dnevu.

Ribolov v jezerih

Ribolov v regiji KemerovoV bližini Nizhnevartovsk so številni ribniki priljubljeni med ribiči, vendar tudi v samem mestu lahko greste na ribolov. Nedaleč od trga Builders je Komsomolskoye jezero. V času Sovjetske zveze je bil ta kraj zelo priljubljen med ribiči.

V začetku 90. let je bil tam odkril vodikov sulfid in prenehali je loviti. V zadnjem času je bilo opravljeno delo za poglobitev dna in čiščenje jezera, nato pa so se v vodo spustili pike s kaviarjem. Poleg tega so bile številne fine živo ribe sproščene v rezervoar. Danes je ribolov na jezeru dovoljen samo z ribiško palico.

Nedaleč od mesta je Okunevoe jezero. To je blizu jezera Kalach. Do njega lahko pridete v samo 30 minutah. V tem rezervoarju je smotrno najbolje posesati. Nekaterim ribičem uspeva ujeti okoli 10 kilogramov rib na dan, čeprav povprečna masa posameznika ne presega 400 gramov. In tudi tam lahko ujameš ščuka ali ruff. Ribiči opozarjajo, da je na tem jezeru veliko vrana. Če ne sledite ulovu, lahko izgubite več rib.

Tudi v regiji Nizhnevartovsk je Ščučje jezero. Ta ribnik se nahaja daleč od mesta, tako da se tam odpravijo samo obupni ribiči. Za jezero je značilno blatno dno in prisotnost plitvih jezov, v katerih živi ščuka. Ribičem se ne priporoča uporaba čolna, saj je dober ulov mogoče pridobiti z obale.
Pravila ribolova

Ribolov v regiji NovosibirskaV tem trenutku obstaja program varstva vodnih virov. Določa nekatere omejitve za ribiče. Torej, za en dan ne morete ujeti več kot 30 kilogramov rib. Ni pomembno, koliko rib je ulovljeno, vendar mora biti skupna teža manjša od norme.

Obstajajo standardi za ribolov in nekatere vrste rib. Za dan lahko ujameš največ 3 kilograma lipana in 5 kilogramov tuguna. Na reki so pogostejše kašče, burbot, ide in ščuka, zato lahko dnevno ulovimo 10 kilogramov ribe. Teža ulova, smetane ali križevega krapa mora biti manjša od 30 kilogramov.

In prav tako obstajajo neizreceni ribiči lovski ribolov. Zato se zdi normalno proizvajati majhne ribe v vodi, da bi zagotovili rast prebivalstva. Med drstenjem je vredno ribariti. In tudi ne priporočamo, da pustite smeti na bregovih in gorijo ognja v prepovedanih krajih.

Napoved hrošča

Načrtovanje in predvidevanje ugriza ribIzkušeni ribiči vedno pozorni na napovedovanje grize rib. V Nizhnevartovsk precej ostro podnebje, zato pojdite ribolov bolje v času, ko je zagotovljena vsaj minimalni ulov. Januar se šteje za nepremagljiv mesec ribolova. V tem času lahko ujameš le ruff ali roach. Dejavnost rib je nizka, zato ni vredno računati na bogat ulov teh vrst. V februarju se povečuje aktivnost ščuka in rdeče paprike. Štetje povprečnega ulova je lahko samo v mestih z velikim številom lukenj, saj kisik privlači ribe.

Konec marca se prične povečevati število ribičev na obalah vodnih teles. V tem času se povečuje aktivnost ščuka, perja in asp. April se šteje, da niso zelo uspešni ribiči, saj v tem času začne tankem ledu, v tem zaporedju, morali odreči ribolovnih prepovedi v času reševanja.

Maj in junij veljajo za ribiče uspešne, saj so v tem času aktivne številne vrste rib, vendar so v tem času najboljša riba in pikeperch. Julija je tudi grizenje v Nizhnevartovskem tudi na visoki ravni. V tem obdobju miroljubne ribe dobro grizejo. In tudi lahko računate na som ali asp. V avgustu in septembru, ščuka, ide in večina vrst miroljubnih rib grize dobro.

Oktobra se število ribičev na akumulacijah zmanjšuje zaradi hladnega premika. Aktivnost rib se močno znižuje. Dobra kletva naslednjih vrst: krušna, mračna, smuči in ščuka. V novembru in decembru le lovijo ribiči ali ribiči. V nekaterih blatnih vodnih telesih se lahko na ribiško palico ujame ščuka.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com