AmriFla.com

Plačani ribolov v predmestjih: ribniki brez normalne stopnje ulova

Katere ribe najdemo v ribnikih moskovske regijeV Moskvi in ​​Moskvi je veliko ljubiteljev ribolova. Mnogi od njih niso pripravljeni porabiti veliko časa za iskanje ribjih krajev in vab. Zato izberejo dobro znane plačane rezervoarje za ribolov. Danes je plačan ribolov v predmestju zelo priljubljen. Večina ribičev izbere tiste ribnike, kjer lahko ribe brez omejitev v količini ulova.

Klub "Preskus ruskega ribolova"

Ta klub je že dolgo dobil svojo popularnost z ribiči. Ljudje se ne bojijo niti, da se nahaja skoraj 70 kilometrov od Moskovske obvoznice. Prebivalci Čehovskega okrožja se tam redno počivajo. V tem klubu je veliko slavnih tekmovanj za ljubitelje.

Ljubitelji zimskega plačanega ribolova v predmestju zelo zavzemajo to mesto za odlične dostopne ceste. Lahko pridete tja kadarkoli v letu, ne bojite se svojega avtomobila. Nekateri ribiči prihajajo s svojo družino. Kraj je zelo lepa narava. In tudi s posebnimi paviljoni za rekreacijo. Pogosto preživljajo rojstne dneve in druge aktivnosti.

Družine z otroki imajo radi klub za otroško sobo. Tam lahko otroka pustite nekaj ur. To so všeč družine, v katerih imajo mož in žena skupni hobi. Še en plus je razpoložljivost opreme za ribolov. Mnogi prebivalci Moskve ne vzamejo vabe in vabe z njimi. Na mestu kupijo vse, kar potrebujejo.

Za ribolov morate kupiti posebno dovoljenje. Najbolj dobičkonosno je kupiti vozovnico za dan, saj stane 2 tisoč rubljev. Če ljudje želijo prihraniti denar, kupijo vozovnico za 1.500. Toda ona daje pravico do ribolova 12 ur.

Kako izbrati čas za ribolovV klubu obstaja omejitev, ki se nanaša na ulov. Če riba ujame ribe, ki tehtajo več kot 4 kilograme, jih je treba sprostiti s pravili. Če je posameznik močno prizadet in ne more nadaljevati z življenjem, boste morali plačati klubu 1000 rubljev na kilogram. Večina ribičev spusti svoje trofeje, da dobi popust v višini 500 rubljev za naslednji ribolov.

In tudi v klubu obstajajo omejitve, ki se nanašajo na število uporabljenih ribiških palic. Pozimi je treba omejiti na pet palic, in poleti - na tri. Rojci in prijatelji lahko uporabljajo ribolov, ki je plačal karto.

Nekatere ribiške družbe najamejo gazebos. Namenjeni so najti šest ljudi. Če je število ljudi enako, potem je strošek le 1000 rubljev na dan. Za vsak naslednji gost morate plačati 300 rubljev.

Ribolovska industrija "Savelievo"

Plačan ribolov v predmestjuLjubitelji cestninskih ribnikov pogosto gredo na kmetijo "Savelevo", ki se nahaja le 40 kilometrov od glavnega mesta. Tam lahko ribarite kadar koli v letu. Pogosto prihajajo ljudje, ki želijo ne le ribe, temveč tudi, da se sprostijo v naravi narave. Stroški turneja se gibljejo od 1200 rubljev do 2300 rubljev. Najcenejši lahko gredo na ribolov med tednom od 12 do 20 ur. Ob vikendih in praznikih se stroški povečujejo.

Pomanjkanje počitka na bazi je, da morate plačati, ker ste na ozemlju družinskih članov. Za vsako odraslo osebo morate plačati 500 rubljev. Na podlagi rekreacije je mogoče rezervirati gazebos in mostove, od katerih je primerno za ribolov. Najem gazebo bo stala 1,5 tisoč rubljev, in najemnina za most je 300 rubljev. Velika ribiška podjetja pogosto najemajo hiše, namenjene za 10-12 oseb. Najemnina je 10 tisoč na dan.

Na podlagi tega ni nobenih omejitev, ki bi zadevale količino ujetih rib. To je zelo zadovoljen ribič, ker tam živi veliko vrst rib:

 • bream;
 • krap;
 • krap;
 • som;
 • bela kupida;
 • beluga;
 • perutnina;
 • jesetra.Ribolovna mestaSeveda pa večina navadnih ribičev redko uspeva ujeti dragocene vrste. Najpogosteje gredo domov z ulovom šopa, krapa, roba ali canderja. Ljubitelji jesetra ali beluga morajo kupiti VIP kartico, ki stane 10 tisoč rubljev. Ona daje pravico ulov v ograjenem območju. Ljubitelji govorijo o tako velikem številu rib, da jih lahko ujamejo z rokami. Na žalost, za vsak kilogram dragocenih ulovljenih rib morate plačati. Najdražji so jeseter in beluga. Kilogram stane približno 700 rubljev.

Praviloma VIP kartico kupijo ribiči, ki redno gredo v "Savelievo". Pravijo, da se njena cena precej hitro izplača, če ulovite veliko navadnih poceni rib. Poleg tega lahko s svojo pomočjo dobite popust pri najemu arbors in hiš.

Klub "Ba! Ribe! "

Kako loviti v predmestjuTa rekreacijski center se nahaja nedaleč od Domodedova, v bližini vasi Rastunovo. Tam je ob vikendih ljubitelje ribolova v predmestju. Plavajoče rezervoarje vode obilico različnih vrst rib. Ribolov je mogoč na dveh ribnikih. V rezervoarju postrvi se lahko uporabi največ 2 različna orodja. V glavnem ribniku je dovoljeno uporabiti še eno dodatno ribiško palico.

Stroški turneja se razlikujejo glede na dan v tednu in ribolovnega časa. Najcenejši lahko ribe od 12 do 21 ur na dan v tednu. Za ogled morate plačati 2 tisoč rubljev. Če greste v rezervoar ob vikendih, potem morate dati 3 tisoč. Člani ribiške družine, ki ne uporabljajo spretnosti, počivajo brezplačno. Če hočejo iti tudi na ribolov, je mogoče kupon kupiti s popustom 50%.

Tako kot v mnogih drugih rezervoarjih ima klub omejitve pri lovu na trofejo. Če ribič želi vzeti ribe domov, ki tehtajo več kot 5 kilogramov, bo moral nadomestiti njegovo vrednost. Kilogram je ocenjen na 500 rubljev. Vendar pa večina oboževalcev takšne posameznike sprosti v vodo. V ribnikih živi naslednja vrsta:

 • postrv;
 • jesetra;
 • krap;
 • perutnina;
 • kraški krap;
 • šopek.

Niso zelo uspešni ribiči in ljudje, ki so prišli le za sprostitev, imajo priložnost kupiti žive ribe. Kilogram krapa stane 250 rubljev, postrv je ocenjen na dvakrat višje cene, jesetra pa je ocenjena na štiri.

Počitniška vas v Pirogovu

Rekreacijski center se je odprl v zadnjem času, vendar je že pridobil priljubljenost v ribiških navdušencev v predmestju. Ljudje, ki niso pripravljeni zapustiti daleč od mesta, so priljubljene stopnje ulova. Tu lahko prispete čez samo eno uro, če se izognete prometnim zastojem. V rezervoarju živijo naslednje ribe:

 • tench;
 • krap;
 • krap;
 • ščuka;
 • bela kupida.

Ribolov v predmestjuKasneje, osnove upravljanja načrtov za začetek postrvi žarejo v vodo, vendar ga je mogoče ujeti ne prej kot leto kasneje.

Prednost tega kraja počitka je nizek strošek ribolova. Najcenejša vozovnica stane le 1000 rubljev. Omogoča vam, da uživate v svojem priljubljenem hobiju od 12 do 19 ur na vsakem ugodnem dnevu. Če obstaja želja po začetku nabiranja 5 ure, potem morate plačati 1,5 tisoč evrov. V teku je delo za izboljšanje osnove. Zelo kmalu tam so opremljeni z udobnimi gazebi in kraji počitka. Medtem, bazo privlači nezahtevne ribiče.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com