AmriFla.com

Ribolov v Kolomni in Kolomni

Ribolov v KolomniDo danes je ribolov ena najbolj priljubljenih vrst rekreacije. Vsakdo ceni nekaj v tem poslu. Eden daje zadovoljstvo pregledu ulova, druge kot je sam proces, ribe pa se obravnavajo preprosto kot prijeten bonus. Po podatkih ribičev se dan, porabljen za ribolov, zaradi življenja ne šteje.

Ribolovne prostore izbirajo ljudje na podlagi osebnih želja. Obstajajo plačani, kjer je ulov zagotovljen, obstajajo brezplačne, kot srečo. Nekateri ribiči lovijo neke vrste ribe, iščejo določena mesta na rezervoarjih, Drugi samo pojdite na tišino.

Spodaj je zgodba o enem izmed najboljših krajev za ribolov in rekreacijo v Rusiji - Kolomensky okrožje moskovske regije. Res je, da je bil v tem trenutku že preimenovan v občinsko ustanovitev mestne četrti Kolomna, vendar ne spreminja bistva zadeve. Nahaja se v regiji Moskvi, 110 kilometrov jugovzhodno. Zmerno celinsko podnebje ima prijeten počitek.

Rezervoarji okrožja Kolomensky

Na območju regije je 17 rek in 75 jezer in ribnikov.

Glavni rezervoarji so reka Moskva, Kolomna, Oka in Severka. Vsi pripadajo Oskemu kotu. Za ribiče so zanimivi predvsem Oka, Moskva, jesetra, Osenka in jezero na Sičevo.

Glavni rezervoarji

  • Kaj razlikuje ribolov v KolomniMoskva reka. Dober skopček, ščuka, roach. Treba je biti previden na danem rezervoarju med mlinom za led. Zaradi odvajanja vode z rezervoarji - Istra, Ozerninsky in drugi - ledeni pogoji so pogosto nestabilni, lahko vodijo v izgubo premoženja ribičev in nesreč. Se šteje za eno od močno onesnaženih rek.
  • Oka reka. Najlepši iz reke Kolomna. Zelo svetla slikovita mesta. Reka je čista z vidika kemičnega onesnaževanja, za razliko od drugih rek v okrožju. Teče mimo Prioksko-Terrasniy Reserve. Najbolj priljubljen kraj za ribolov v ribičih po Moskvi. Poleg amaterja se izvaja na reki in industrijski ribolov. To je močno zmanjšalo populacijo dragocenih vrst rib - belih rib, beluga in jesetra. V bistvu zdaj obstajajo Gusters, asp, ščepec, kroker, soma, idiot, šunka, kruh, ruff, ščuka.
  • Reka Severka. Zanj je značilno zelo hitro tokovno, veliko jezov in grmovja vrbe. Večinoma gredo za ščuka in klobuk. Drugi predstavniki ihtiofaune so maloštevilni. Poleti je reka porasla s tremi.
  • Reka Kolomenka. Majhna in plitva reka, ki se namerava vzdolž stopnice. Poseben interes za ribiča ne povzroča. Mesta za počitek in ribolov je malo.

Kategorije reke in jezera 3 in 4

  • Kako izbrati ribolovni priborJezero v bližini vasi Sychevo. V njih je voda praviloma motna, saj je globina jezer majhna, ni tokov, številni turisti počivajo na plažah. Med drugim gre za industrijsko pridobivanje peska. Vendar pa veliko število plenilcev - ščuka in ostriž, in spremljajočih rib - krap, krap. Bolje ujamite na krajih, ki so zrasli z vegetacijo, stran od turistov in industrijalcev.
  • Reka Sturgeon. Ribe dobesedno rojevajo, kadar koli v letu lahko dobite dober ulov. Tukaj živi vrste, kot so krap, kruh, len, gudgeon, gusher, ruff, veliko ščuka in ostrige. Pred izgradnjo hidroelektrarn v zadnjem stoletju so jurške vrste v Sturgeonu obiskale drstišča, zato je to dejstvo kasneje služilo kot podlaga za ime reke. Led se konča novembra.
  • Reka Osenka. Kraji so lepi, številne ribogojnice in turistični centri so ob reki. Ni dragocenih vrst rib. Osnova je kraški krap.Preden greste na ribolovno potovanje

Izkušeni ribiči priporočajo, preden greste na ribolov v okrožju Kolomna, da ugotovite, kakšno bo vreme v prihodnjih dneh. Iz tega dejavnika je odvisna izbira opreme in verjetnost ugriza. Obstajajo ljubitelji, ob upoštevanju luninih faz in aktivnosti rib po mesecih.

Ribolov v okrožju Kolomna

Kako pravilno ribaritiZakaj je bil Kolomensky okrožje Moskovske regije izbral za zgodbo o ribolovu? Pri spremljanju glavnih novic in poročil o uspehu amaterskih ribičev, pa tudi na najboljših krajih počitka, Okrožje Kolomna. Tam so minirani največji primerki rečne in jezerske trofeje.

Ribolov se nadaljuje skozi celo leto. Spomladi se rahlo voli, da se v Mutenki vzpne. Nato sledi krap. Po - ide. Ob koncu poletja je veliko ščuka in šopa. Z nastopom hladnega vremena, še posebej ponoči, pridejo burbot, ruff, smuči in smuči. Z drugimi besedami, nihče ne ostane brez ulova. Vendar, kot pravijo, morate poznati kraje, ne da bi jih kjekoli. Najbolj znani so v bližini vasi Zarudnya, na območju strogo Kashirsky most, Zibrov in Serpukhov.

Še posebej ribiči razlikujejo območje Kolycheva. Tukaj bodo pokali zlobni, zander in ide. Treba je opozoriti, da na tem mestu obstaja veliko lovcev. Veliko število ribiških mest.

Vedno se lahko sprostite in ribarite v predmestju moskovske regije. Ribolov v njih se plača. Stroški praviloma ne presegajo tisoč rubljev. Na nekaterih lokacijah za ribolov je zagotovljena udobna namestitev. Med organizacijami, ki ponujajo storitve plačanega ribolova, veliko konkurence, torej ugodne cene, za veselje ljubiteljev, da sedijo z ribiško palico. Razvita je mreža gostinskih obratov, številni hoteli, penzioni, turistični centri, zasebne hiše. Za dober počitek so vsi pogoji.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com