AmriFla.com

Pladenj za pse: WC za male pasme, modele s kolono

Pladenj za pse - pravila izbireAli je res potrebno, da je v stanovanju pladenj za pse kot stranišče? S prihodom vpojnih plenic in kadi več lastnikov majhnih pasem določa boksov na toplih, sončnih dni, in če je to zamrznitev ali močan dež, pes praznuje svoje potrebe v stanovanju. Včasih se takšna potreba pojavi pri velikih pasmah. To je lahko obdobje bolezni kužek ali njegovega lastnika, pomanjkanje časa za sprehod ali izstopu lastniku nekaj dni. Kaj je WC za pse?

Kako izbrati in kje kupiti pladenj za pse

Estetika je pomembna samo za lastnika, živali so z njo ravnodušne. Seveda lahko izbirate stranišče za psa pod barvo ozadja ali pohištva. Ampak najprej pravilna velikost in funkcionalnost sta pomembna. Za preveč sramežljivi posamezniki obstajajo celo zapreti nosilec za živali iztrebljati stran pred radovednimi očmi.

  • Pladenj s stolpcem - priročna rešitev za psaPladenj za majhne pse je lahko majhen, z majhnimi stranicami in brez posta. Tudi mačji pladenj je primeren za majhne pse. Pod mrežo morate postaviti posebno absorbcijsko plenico, še posebej, če niste cel dan cel dan.
  • Več velikih pasem in pladenj je potrebno več in več, tako da se živali ne počutijo omejene v njej.

Kje hoditi za stranišče za psa? Lahko ga kupite v najbližji trgovini, kupiti iz rok, zaradi gospodarstva ali naročiti na internetu. Proizvajalci tega izdelka poskušajo zadovoljiti vse velikosti, okus in torbico.

Vrste pladnjev za pse

Če žival spada med srednje velike pasme ali precej velike, je bolje kupiti velik WC za pse s postom in stranicami. Za njihovo izdelavo uporabite nestrupene vrste polistirena. Rešetka v sklopu je odstranljiva, na njem je pritrjen stolpec, če pes potrebuje stranišče. Ampak jo lahko uporabite brez njega.

Kako poučiti psa na pladenjTukaj je WC za pse z nekaj več kot 1500 rubljev, manjši modeli in enostavnejši design - dvakrat cenejši. Načeloma ga je mogoče uporabiti brez plenice, v tem primeru je rešetka vseeno živali ne dovoli obarvati noge. Operite WC z navadno vodo. Kemikalije z močnim vonjem je bolje, če jih ne uporabljate, ljubimcu ga ne bo všeč in lahko pokvari njen vonj. Če je plenic pod grillom, ga zamenjamo vsak dan z novim.

Ni nujno, da se uporablja za pladenj posebne plenice za pasje stranišča, primernih in klasičnih medicinskih vpojne plenice, kupila v lekarni - ta možnost bo veliko cenejši.

Psi se navadijo na stvari, pa tudi na ljudi. Če je običajen pladenj za pse s kolono razpokan ali še vedno iz nekega razloga potrebuje zamenjavo, je zaželeno, da ga nadomestimo s podobnim modelom. Z neznanim dizajnom in obliko lahko ima pes težave.

Tisti, ki niso omejeni v sklade, ponujajo novost - stranišče s steno PetLine. Stroški pladnja so približno 2400 rubljev. Njegova posebnost oblikovanje omogoča Zaščitite stene prostora, ki so zaščitene z navpično plastično steno na pladnju. Velikost modela je primerna za male in srednje pasme psov.
Obstajajo tudi modeli s plevelom. Umetni pokrov posnema travnik in pse, ki jih običajno želijo obiskati to stranišče. Opere se kot preprost pladenj, pod tekočo vodo, ne absorbira vonjav, je higiensko.

Kako se navadi psa v stranišče v hiši

Kupi pladenj za psa - kako izbrati in zakajNajboljše je, da se psu prilagodi na pladenj v mladosti. Postopek bo lažji in hitrejši. Mladički so radovedni in na leti ujeti vse novo. Sprva bolje je narediti otroka Plenic na tleh v kraju, kjer nameravate dati stranišče. Pomembno je, da ga uporabljamo in spomnimo.

Po nakupu pladnja v njej je mladiček uporabil plenic, zato je šel na običajno mesto in prepoznal vonj stranišča. Ko bo otrok enkrat vstopil v pladenj, bo še naprej opravljal svoje delo. Če ste navada na stranišče v hiši odraslega psa, potrebujete malo več časa in potrpljenja. Toda, ko spozna, kaj točno želijo od njega, bo začel hoditi v pladenj vsakokrat, ko je to potrebno.

Ali potrebuješ sprehod?

Karkoli prinaša udobje domačega WC-ja za pse, zanemarjanje sprehodov še vedno ni vredno. Za velike pasme takšna možnost, da se na splošno obravnava, je treba uporabiti le v nujnih primerih. Z majhnimi psi je vse drugače, vendar potrebujejo tudi svež zrak. Sprehod omogoča živali:

  • ohranjanje aktivne fizične oblike, raste in razvija se pravilno;
  • uživati ​​igre z drugimi psi, pokazati socializacijo;
  • poznati okoliški svet;
  • uresničiti svoje instinkte.

Dolžina sprehoda, ki se začne s psičkom, je treba postopoma povečevati. Prvič se mladiček vzame na sprehod po polnem cepljenju. Brez povodca ali opore pes je lahko na ulici le v zapuščenem mirnem kraju, vse ostalo pa mora biti pod nadzorom lastnika.

Fizične obremenitve je treba dozirati glede na pasmo in starost živali. V vročem ali prehladno vreme ne moreš dolgo hoditi s hišnim ljubljenčkom, da bi se izognili zdravstvenim težavam. No, če pes pozna osnovne ukaze: "Ne morete!", "Fu!", "Za mene!". Potem ga lahko zaščitite pred neprijetnimi situacijami in potencialno nevarnostjo.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com