AmriFla.com

Koliko čuvački kuža stane v rubrijih?

Koliko stane kuža?Ni skrivnost, da je pes pasme Chihuahua eden od najdražjih te vrste. Nakup takega mladička ni lahka odločitev, zato jo je treba z vsemi resnostjo in odgovornostjo pristopiti, ker obstaja tveganje, da bi izgubili precejšen znesek rubljev.

Preden boste vzeli tako resno korak, kot je nakup Chihuahua, je prvi korak: če želite izvedeti podrobnosti o oskrbi teh mladičkov v dobro vprašati, ceno in točno odločiti za sebe ali morate mladička te pasme.

Kot lahko vidite, Zadnjih deset let je zaznamoval hiter porast popularnosti mladičkov. Lahko jih vzdržujejo celo v majhnem stanovanju, ker so popolnoma nezahtevni hišni ljubljenčki. Še vedno vredno omeniti, da so zelo majhne, ​​lepe in lepe. Največja priljubljenost mladičkov pade na ženske.

Koliko stane Chihuahua in kako je to pogojeno?

Najprej je treba opozoriti, da so stroški mladičev v Moskvi nekoliko višji kot v regijah. To je posledica dejstva, da se je v Moskvi zgodila hitra rast priljubljenosti čivavke, zato je raje ta ženska, ki živi v prestolnici. V regijah, prednost imajo velike pasme mladičkov.

Vendar pa v glavnem mestu in po vsej državi čihuaha ustreza veliki denarni ceni. Mnogi verjamejo, da je cena izjemno napihnjena in nerazumna. Vendar to ni tako.

  1. Kako dvigniti kužaDejstvo je, da je za rast zdravega psa pasme Chihuahua brez kakršnih koli odstopanj potrebno vložiti veliko denarja in energije. Matere bodočih hišnih ljubljencev potrebujejo dolgo časa, da jedo zdravo, zdravo hrano, kot tudi prejemajo vsa potrebna cepljenja, ki prav tako ustrezajo velikim stroškom.
  2. Vendar pa se to ne konča. Noseča psa chihuahua zahteva še več stroškov, njeno rojstvo pa mora imeti izkušenega veterinarja, saj jih ne moremo imenovati standardno.
  3. Po rojstvu posameznikov je treba nemudoma izvesti inokulacijo, pa tudi vse rekreativne dejavnosti, ki jim ne bodo omogočile, da bi dobili kakšno okužbo. Tudi žlahtnitelj, ki se ukvarja z vzrejnimi mladiči, mora še naprej hraniti potomce za dva do tri mesece.

Dodajanje tukaj registracijo vseh potrebnih dokumentov, ki omogočajo žlahtnitelj za organiziranje trgovinskih mladičke. Kot lahko vidite, vzrejo Chihuahua mladiči - večina jih ni enostavno obrti, ki ne zahteva le veliko naložbo dela od rejca, ampak tudi velike materialne vložke v tem primeru. Zato je visoka cena psi najbolj upravičena.

Cena psov čihuahu v rublejih

Stroški psička neposredno odvisno od tega, kateri razred pripada. Obstaja več razredov Chihuahua:

  1. Kako kupiti čebuha kužaPokaži razred. Ta vrsta mladička vključuje mini in super mini posameznike. Z drugimi besedami. To vključuje mladičke, ki tehtajo ne več kot 800 gramov. Psi v razstavnem prostoru so najbolj dragoceni na trgu. Njihov strošek lahko doseže dvesto tisoč rubljev, in začne se od 50 tisoč rubljev na minimum.
  2. Zanimivo dejstvo je, da so mladiči, ki vstopajo v razstavni razred, zaznamovali šibko zdravje, ki jih povzroča majhna teža. Toda kljub temu priljubljenost te vrste nenehno narašča.
  3. Neveste razred. Posamezniki tega razreda tehtajo veliko več kot prejšnji, in sicer več kot 1,8 kg. Stroški takih posameznikov je manjša velikost: od 40 tisoč rubljev.
  4. Pet razred. Ta razred je najbolj nepriljubljen in poceni. To je posledica dejstva, da vključujejo posameznike, ki močno odstopajo od vnaprej določenih parametrov Chihuahua. Pri nekaterih predstavnikih vrste načeloma ni mogoce prepoznati Chihuahua. V zvezi s cenami teh mladičev, je približno 10-20 tisoč rubljev.Za posameznike, ki se prodajajo na tako imenovanem "črnem trgu", se zahteva posamezna navedba. Nimajo nobenih dokumentov, rodovnikov in tako naprej. Cena takšnih mladičkov ni večja od 10 tisoč rubljev. Vendar bodite previdni, ker pogosto taki mladički sploh niso cepljeni in tveganje za njihove bolezni je zelo veliko.

Tudi zanimivo dejstvo je, da je cena predstavnic žensk višja od cene fantov. Logično je domnevati, da je to posledica dejstva, da se deklice uporabljajo za nadaljnjo vzrejo mladičkov. Obstajajo izjeme: moški z zelo dragoceno zunanjostjo imajo visoke stroške.

Nasveti prihodnjim rejcem

Koliko čivilu je kuža v rubrikahPriporočljivo je kupiti čivilu v specialnih vrtcih, ki se profesionalno ukvarjajo z vzrejo dragih pasem psov. Tam je, da lahko kupite pravi psa Chihuahua z vsemi dokumenti.

Omeniti velja to, da je pred nakupom Chihuahua zelo pomembno pravilno oceniti finančno situacijo. Dejstvo je, da je le polovica bitke za nakup posameznika te pasme za okroglo vsoto denarja. Ni čudno, da so pogosto lastniki takšnih psov bogati predstavniki družbe, ker mora hišne živali vlagati velike zneske, ki si vsakemu posamezniku ne morejo privoščiti povprečnega dohodka.

Zato v nobenem primeru ne smete slepega kupiti hišnega ljubljenčka, ne da bi izračunali vse stroške, ki jih bo treba izvesti. Od velikosti in težo bodočega mladička, izračunajte vse nianse, za katere morate porabiti denar, in če to omogočajo vaša finančna sredstva, potem seveda lahko greste v vrtec.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com