AmriFla.com

Ribolov v regiji Sverdlovsk

Ribolov v regiji SverdlovskRegija Sverdlovsk je med ribiči znana zaradi številnih vodnih virov. Na njenem ozemlju je več kot 50 rek in približno 100 jezer. Značilnost območja je dejstvo, da je mogoče ujeti tako tradicionalne vrste rib, kot so Razrokost, ribon, ostriž ali ščuke, in redki, na primer, lipana in postrvi. Zato je ribolov v regiji Sverdlovsk tako privlačen.

Ribolov na rekah

Chusovaya reka velja za najbolj zanimivo za ribolov. Tam so ljudje, ki mislijo, kje naj ribarijo v regiji Sverdlovsk, najpogosteje poslani. Zaradi svoje dolžine, je znan po številčnosti različnih vrst. Znano je, da je v zgornjem toku reke zelo težko ujeti zelo velike posameznike. Pljuvajo le med pomladnim drstjem. Najbolj uspešen kraj med ribiči je vas Rasquich. Poleg tega je veliko primernih pristopov k vodi. Ribiči so pospravili grmovje pred jamami in whirlpooli. V zgornjem dosegu najdete naslednje vrste:

 • ostriž;
 • ščuka;
 • bream;
 • Chebak;
 • vrh;
 • belilo.

Ribolov v regiji SverdlovskGorsko območje reke je zelo privlačno za lovce zaradi številčnosti rib. Lokalni prebivalci gledajo, da ne zagotavljajo omrežja, ampak na težko dostopnih mestih, kršitelji še vedno potujejo. Zato je bolje, da ribarimo v bližini naselij. Tam najdete ne samo ribe, ki živijo v zgornjih mejah, ampak tudi lipan, asp, subacute, gudgeon in mračne.

Ljubitelji trofejnih vzorcev izbirajo odseke reke, ki se nahajajo pod vasjo Sulej. Veliki primerki, ki tehtajo več kot 5 kilogramov, so odlični. V reki si lahko ogledate majhne jate. Riba grize na plavajoči palic. Kot vabo uporabite parjeno koruzo in testo.

Chusovaya reka ima več pritokov. Niso tako polne kot ona, a ribiči tega ne ustavijo. V pritokih je najpogosteje ujeta lipana ali taimena.

Najbolj priljubljeni so naslednji pritoki:

 • Suhl;
 • Ilim;
 • Revda;
 • Daria;
 • Shishim;
 • Meja raca.

Kakšen je dober ribolov v regiji SverdlovskReka Sosva je priljubljena med ribiči. V glavnih vodah reke se izvajajo lovljenje, zato je zelo težko ujeti veliko ribe. Toda pod vasjo Romanovo pogosto pridejo veliki vzorci lipana. Številni ribiči odidejo z bogato ulovom. V reki je veliko starejših ljudi, ki jih je mogoče doseči skozi celo leto. Poleti ribiči uporabljajo čolne in pozimi snežne motorje.

Ljubitelji plenilskih rib pogosto obiščejo kraje na reki Pišmi. Tu najdete veliko ščuka in ostrige. Najbolj priljubljeni so odseki reke, ki se nahajajo v bližini vasi Zeleny Log in Gortop. Voda v reki ni preveč prozorna, vendar ribiči ne prestrašijo.

Ufa je ena izmed najbolj bogatih na Uralu. Vendar je treba ribolov opraviti le na gorskem območju. Tam je, da lahko ujamete velikega ostriža, ščuka in asp. Mnogi ribiči gredo v gorsko vasico Sargais. V bližini je, da lahko ujamete velike ribe.

Najbolj priljubljena jezera
110 kilometrov od Yekaterinburg je znano jezero Tygish. V ta rezervoar se je večkrat spustilo več vrst. Samo zrezki in bele ribe se niso strmoglavili. V jezeru najdete naslednje vrste:

 • Značilnosti ribolova v regiji Sverdlovskbela kupida;
 • krap;
 • krap;
 • kraški krap;
 • ščuka;
 • ostriž;
 • rotan;
 • pikeperch.

Katere ribe najdemo v rezervoarjih regije SverdlovskRibiči najpogosteje gredo domov z ulovom ščuka, smrekov in kurzorskih krapov. Bela Cupid zelo ugrizne. Ščepec na koščici lahko ujame samo predenje. Znano je, da je v poletnem času najbolje, da ujamejo čoln. Na 200 m od obale je nekaj jam, kjer so skoke in krap pogosto skrite. Nekateri ribiči vzamejo svojo plavalno opremo z njimi, drugi pa najemajo. V poletnem času je vredno, da pride zgodaj, ker ni preveč čolnov.

93 kilometrov od glavnega mesta regije Sverdlovsk je jezero Bolshaya Sungul. Že več let so ribnike obiskali ribiči, zato se je populacija rib zelo zmanjšala. Pogosteje kot ne, ribiči odnesejo domov ulov posesti. Poleti za ribolov uporabljajo plavajoče palice in predenje. Pozimi so mormyshkas in balancers priljubljeni.

Jezero Ayatskoe je 50 km oddaljeno od Jekaterinburga. Rezervoar privlači ribiče iz okolice. Poleti na obali rastejo pravi šotori. Večina ribičev lovijo s čolni. Nekateri se skrivajo v trsteh, drugi pa izbirajo čisto vodo. V jezeru je veliko ščuka in ostrige, najpogosteje pa srednji in mali posamezniki. Trofeje primerkov je skoraj nemogoče ujeti. Z obale lahko ujameš šopek in krap, vendar moraš uporabiti vabo. Nekateri srečni so uspeli ujeti bele krape, vendar je tak ulov zelo redek.

Značilnosti zimskega ribolova v regiji SverdlovskNa 146 kilometrov od glavnega mesta regije je jezero Kalda. Že redno začenja s pršicami, na žalost niso vse vrste vzgojene. Poleti ribiči zapustijo dom z ulovom krapa, ščuka, smučarjev in rosa. Nekateri ljubitelji podvodnega lova se lahko pohvali z zelo velikimi krapi. V jezeru lahko srečate posameznike, ki tehtajo do 10 kilogramov. V zimskem času pridejo v jezero ljubitelji bele ribice. Ulovijo ribe, ki tehtajo od 1 do 2 kilograma.

Plačan ribolov v regiji

V regiji Sverdlovsk, tako kot v preostali Rusiji, se število plačanih osnov za ribolov nenehno povečuje. Tam ne morete le ribe, temveč tudi sprostiti v naravi narave. Prebivalci Yekaterinburg pogosto gredo v Kalinovsky oddelek. Na območju baze je rezervoar, ki je razdeljen na dva dela. V prvem sektorju so ljudje, ki so pripravljeni na visoko ceno potovanja, ribolov. Vendar pa tam lahko ulovite postrv, velik krap in ameriški som. V drugem delu rezervoarja so ribe precej manjše, vendar so stroški ribolova majhni.

Katere vrste rib najdemo v rezervoarjih regije SverdlovskRekreacijski center "Uralochka" privablja ribiče iz vse regije. Stroški bivanja ene osebe v bazo niso previsoki. Na delovni dan morate plačati samo 1100 rubljev. Za ta denar ribič prejme nastanitev in obroke. Veliko ribičev zapusti dom z ostrižem, ščukajo, robo in rdečkasto.

Ljubitelji ščuka izberejo park-hotel "Ribič". Rezervoar bo zadovoljil obilo velikih posameznikov. Zaposleni v bazo pomagajo novincem, da poberejo potrebno orodje. In tudi najuspešnejša mesta za ulov.

Holiday Village "Wave" velja za zelo priljubljene med ljubitelji ribolova. Mnogi od njih prihajajo poleti s svojimi družinami. V rezervoarju lahko ujameš šopek, ščepec, burbot, ostriž in črto. Stroški bivanja na dneva v tednu niso preveliki. Za vsako osebo morate plačati 1300 rubljev. Vsa potrebna orodja lahko najdete na mestu. Osebje osnove lahko čisti in kadi ulov.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com