AmriFla.com

Prosti ribolov v predmestju

Ribolov v predmestjuDanes veliko ljudi ali celo žensk ima tako zanimivo zanimanje kot ribolov. In res je, ta hobi ni enostaven za vas, ampak prinaša tudi dober bonus v obliki ulova. Vedno je prijetno hvaliti prijateljem glede velikosti in količine ujetih rib. Poleg tega se v osebi spreminja ribolov - ne moremo vsakdo sedeti ure na morju ali na čolnu vnaprej dolgo pričakovana tekma

. In veselje s tem, da se malo primerja.

Ampak ni tako veliko krajev, kjer je dober ribolov resnično možen. V zvezi s tem se lahko prebivalci Moskve in moskovske regije zavidajo. Območje okoli Moskve je preprosto prenatrpan različne reke, jezer, rezervoarjev in drugih krajev za ribolov. Med njimi so tako plačana kot prosta mesta. Zdaj jih bomo obravnavali.

Ribolov v Moskvi

Moskovska regija je res čudovita dežela. Je lepo v vseh pogledih, tudi v zvezi z ribolovom. Seveda se lahko ustaviš v katerem koli prodajnem mestu in začeti ribolov. Ampak lahko greš bolj zanimiv in cenjen s strani strokovnjakov. Ribolov na takšnih območjih bo bolj ploden in pokrajine bodo zadovoljile oči. Torej, tukaj je nekaj takšnih krajev.

Jezera, ribniki, rezervoarji

Eden od priljubljenih krajev strokovnjakov je Lake Bisarevo. Tu je veliko različnih rib:

 • Pike;
 • bela kupida;
 • kraški krap;
 • ostriž;
 • krap;
 • roach;
 • gusester.

Športni interes - plemeniti vzrokKot lahko vidite, je ulov lahko zelo raznolik, vsak ribolov tukaj lahko prinese nekaj novega. Dno tega jezera je blaten, voda je blatna. Zahodne in severne obale so travnate, vzhodne in južne - peščene. Jezero se nahaja petsto metrov od železniške postaje Kupavna. Lahko ga dosežete z avtomobilom.

Če govorimo o plačanem zimskem ribolovu v predmestju, je treba omeniti Bear Lake. Ribolov v jezeru Big Bear je brezplačen. Blizu njega je ribogojnica, tam bi morali iti, če hočeš loviti tukaj. Toda v bližnjem jezeru Little Bear, ribolov je brezplačen. Poskušajte ujeti na vabo, nato pa boste ujeli odlično ščuka. Oba kraja sta odlična možnost za ribolov s čolnom poleti, v zimskem času pa boste lahko poskusili svojo srečo v ribolovu pod ledom.

Prosti ribolov v predmestjuČrno jezero se nahaja na mestu nekdanjega kamnoloma in je voda zelo čista. To naredi prijetno zabavo. Lahko greste tudi s prijatelji in družino. Ribolov tukaj vam tudi prinaša veliko zabave, Še posebej dober ulov krapa in rotanov. Nedaleč od jezera je parkirišče, kjer lahko parkirate avto.

V ribniku Vasyutino lahko zlahka ujamete robu, ostriž ali celo ščuk. Plaža je najbolj primerna za ribolov - nobena drevesa ali grmičevje ne ovirajo pristopa. Tudi na tem področju je veliko poletnih počitniških hiš. Torej, če hočeš, se boš znašla družba poletnih prebivalcev ali preprosto ribiči.

Narava moskovske regijeIstrski rezervoar je eden od tistih krajev, kjer je ribolov vedno prijeten. Narava je zanimiva in lepa ter terena zagotavlja uspeh aktivni ribolov. Ponavadi tukaj naletite na robu, na ostriž ali na nalepko. Poleti, predenje ali Donka, v zimskem času, uporabite žlico in mormyshki.

Za zimski ribolov je v zalivu ob reki Katysh v istem rezervoarju Istre. Nahaja se na ekološko čistem območju. Na svojih obalah je raztegnilo številne rekreacijske centre. Preživite čas - poklic, seveda, ni prosta, vendar je izkušnja tega bo nepozabno: čist zrak, neokrnjeno naravo in aktivno ribolov - vse to vam bo omogočilo, da se spomnimo, ta praznik za dolgo časa.

Reke za ribolov

Reka Oka je precej velika in teče skozi moskovsko regijo. Območje okoli te reke je kot nalašč za ribolov: jame, kose, rutine, skalnato dno - vse to je bilo videti posebej za radost ribičev. Treba je loviti blizu vasi Lanshino, je opaziti dober ugriz.
Reka Moskva je najbolj priljubljena ribiška točka v moskovski regiji. Veliko ribičev poskuša najti ulov v vsakem delu te ogromne reke. Kje pa so ribe učinkovite in prijetne? To je najbolje storiti v južnem delu reke, na primer v bližini reke Pakhra, v bližini Bronnitsy ali Lytkarino. Predzadnja različica po desni velja za najboljšega. Na območju Bronnitsy so pite in ščurke zelo dobro peck.

Eden od pomembnih dejavnikov ribolova v Moskvi je, da pozimi reka praktično ne zamrzne: vse zaradi velikega števila toplega pritokov. Zato, če gremo tukaj na zimo, je treba skrbeti za vodo, moč ledu in vremenske razmere.

Prav tako je vredno poskusiti ribolov na reki Molochcha. Čeprav pogoji tukaj niso idealni: na jugu je močvirna cona, prelaz na severno obalo pa ovira številne grmovje in drevesa - ribolov tukaj bo prinesel sadje. Tukaj živijo burbot, ščuka, roach, gobelj in druge ribe. V tem primeru je globina reke sorazmerno nizka - v povprečju dva metra.

Pravila prostega ribolova

Kljub pogostim pomislekom glede te teme obstajajo pravila prostega ribolova in jih ne bi smeli kršiti. Tukaj so pravila o ribolovnih orodjih:

 • Ne morete uporabljati omrežij;
 • vse pasti so prepovedane;
 • ne uporabljajte več kot deset kavljev;
 • bodeče in vlečne puške.

Izkazalo se je, da lahko uporabite spinning, ribiške palice in mormyshki.

Tudi prepoved avtomobilov. Če se odločite za ribolov z avtomobilom, ga pustite izven vodovarstvenega območja, običajno je 50-200 metrov. Neupoštevanje tega zakona je odvisno od globe.

Obstajajo tudi prepovedi v zvezi z določenimi dogodki. Na primer, med drstiščem od 10. aprila do 10. julija je lov na tem območju strogo prepovedan, v preostalih območjih pa je dovoljeno le z ribiško palico in dvema kaveljama. Enaka prepoved velja za odkrivanje bolezni v ribah. Običajno ribogojnice spremljajo zdravje rib in dajejo ustrezno napoved ob obodu rezervoarjev.

Večina podvodnih prebivalcev moskovske regije je lahko pravno ujeta. Izjema se lahko imenuje samo sterlet - ko je ujet, bi ga bilo treba izpustiti. Prav tako morate nadzorovati dolge ujete ribe, če je pod nastavljeno vrednostjo - jo spustite.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com