AmriFla.com

Najbolj nevarne pasme psov na svetu za ljudi

Najbolj nevarne pasme psovPes je prijatelj človeka

. Vsak od nas je to besedo slišal že v zgodnjih letih. Navedeni pes smo navajeni kot član družine. Vsak dan, hoje po mestnih ulicah, vedno bolj vidimo ljudi s svojimi hišnimi ljubljenčki.

Nekdo ima malo srčkanih psov, in nekdo, ki se izkaže, ima prave ubijalske stroje. Seveda sami živali ne krivi za dejstvo, da je bila takšna oznaka obešena na njihovih pasmah.

Večina pasem ima tako neprijeten ugled zaradi svojih neodgovornih mojstrov.

Nepravilno izobraževanje, povzročajo škodo, ustrahovanje, neodgovornost, so vsi dejavniki, ki vplivajo na to, kako nevaren bo pes postal ne samo za druge, temveč za sebe. Ni čudno, da pravijo, da ni slabih psov, in obstajajo slabi mojstri. Vsak hišni ljubljenček, kot mali otrok, zahteva veliko časa in energije za pravilno vzgojo.

Obstajajo pasme, ki nimajo genov agresije, na primer, labrador. Vendar pa se vse pasme ne morejo hvaliti tega dejavnika. Nasprotno, po naravi in ​​bistvu imajo nekatere pasme instinte, ki lahko, če so nepravilno izobraženi, igrajo kruto šalo z nevarnimi posledicami za človeka. Katere pasme psov niso primerne za družine z otroki in drugimi živalmi? Kako izbrati pravi pes, ki bo zagotovil varnost, in ne grožnja? Odgovor na vsa ta vprašanja boste našli spodaj.

Najbolj nevarne pasme psov na svetu

 1. Nevarne pasme psovAmeriški pit bull terier. (Najbolj nevaren predstavnik vrste)
 2. Rotvajler.
 3. Dalmatinska (najbolj dominantna)
 4. Kavkaški ovčar.
 5. Chow-chow.

Ta seznam prikazuje najnevarnejše pasme psov za družino. Nihče ne zanika, da v tem primeru ni mogoče zagnati. Seveda lahko. Vendar je treba spomniti, da so to predstavniki, ki bodo v izobraževanju potrebovali največjo pozornost in najverjetneje brez pomoči strokovnih trenerjev ne bodo mogli storiti. Oseba, ki nima izkušenj s psom (ali je majhna), se ne bo spopadala s to nalogo.

Mladički so majhni otroci?

Ko družina začne mladiček, je vedno treba spomniti, da to ni lahko igrača ali mladiček. Če raste samostojno, potem ne pričakujte nič dobrega od tega. Puppy je isti otrok. Morate skrbno preučiti njegove navade, značaj iz otroštva. To bo v prihodnosti pripomoglo k preprečevanju prepoznavanja agresivnih ali sovražnih lastnosti. Psi, zlasti pasme z zgornjega seznama, potrebujejo veliko več pozornosti in usposabljanja kot drugi.
Vsak dan morate preživeti veliko časa z mladičkom, sodelovati, razvijati ne samo muskulaturo, temveč tudi duševne sposobnosti. Da bi stvari olajšale, si predstavljamo, da je to vaš otrok. Edina razlika je, da ne more govoriti. Pes vas bo poslušal in absorbiral vse, kar ga poučujete. Če opazite, da nekaj počne slabo, potem morate takoj izkoreniniti. Raziščite to pasmo v internetnih virih, primerjajte se z vedenjem vašega psa, se obrnite na nasvet strokovnjakom ali jih vodite k dvigu vašega ljubljenčka. V vsakem primeru to ne bo odveč.

Če boste to storili vse, kar pravi: Veliko časa je podana za izobraževanje, dnevni usposabljanja in vaje za razvoj, saj zadostno količino pozornosti, ljubezni in naklonjenosti, v prihodnje boste morali pričakovati namenske in zvest prijatelj, ki nikoli ne bo pustil vi in ​​vaša družina ne bo užaliti.

Zdaj je vredno razumeti podrobneje tiste kamnine, ki so bile naštete.

Opis "Najnevarnejši psi"

 1. Najbolj nevarne pasme psovAmeriški Pit Bull terier. Najnevarnejši pes na svetu. Ta pasma je prepovedana v številnih državah EU. Nekatere države dovoljujejo njihovo vsebino, saj so podali številna stroga pravila. Ameriški pitbulli - zelo trdo delujoči psi, če so dobro in pravilno obravnavajo. Zelo so všeč njihovemu gospodarskemu podjetju, zato sami ne zapustite pitnega bikov, ker to lahko vpliva na duševni razvoj psa. V zvezi z drugimi živalmi so tudi malo previdni, pa tudi otroci. Vendar ne pozabite, z ustrezno vzgojo se lahko znebite tega. Če so ustrezno izobraženi, postanejo vzoren družinski člani. Ti psi zelo ljubijo svojega gospodarja, zato ga poskušajo zadovoljiti na vse možne načine.
 2. Rotvajler. Veliki pes, ki je bil prej namenjen za zaščito. Po naravi prevladujejo. So zelo zvesti in zvesti samo enemu mojstru, pripravljeni so storiti vse, kar je mogoče, da ga zaščitijo in uničijo predmet nevarnosti. Če se ne ukvarjate z izobraževanjem rottweilerja, potem bo agresiven ne le z okoliškimi ljudmi, temveč tudi s svojim učiteljem. Ni priporočljivo za družine z majhnimi otroki.
 3. Dalmatinci - aktivni in fizično razviti pesDalmatinec. Ko slišimo ime te pasme, se takoj spomni risanka "101 Dalmatinci". Ti psi izgledajo zelo lepo, prijazno in brez kakršne koli nevarnosti. Ampak je tako? Seveda, ne. Ni čudno, da smo dodali to posebno pasmo na seznam. Ne pozabite, da to nikakor ni okrasna pasma psa, temveč lova! So močni volji psi, zato ne bodo primerni ljudem, ki imajo malo izkušenj pri ravnanju s psi. Dalmatinec zahteva veliko aktivnosti in fizične napore, kot tudi vaje za razvoj aktivnosti možganov. Dalmatinci se dobro srečujejo z otroki, če odrastejo skupaj. Odrasli psi težko prenašajo videz novih hišnih ljubljenčkov in majhnih otrok. Če ste oseba, ki ni prepričana o sebi, jo bo dal dalmatin takoj. V prihodnosti bo postal trda glava.
 4. Kavkaški ovčarKavkaški ovčar. Eden največjih psov na svetu. Po naravi - stražar in čuvaj. Zelo previdni in nezainteresirani za tujce. Primerno za družine z otroki in druge hišne ljubljenčke. Kavkaša, ki je odraščal v družinskem krogu, ne glede na to, kdo je bil tam, meni, da je njegova dolžnost, da jih zaščiti. Ta pes je zelo pameten, saj lahko ugotovi resnično nevarnost iz situacij, kjer življenje in zdravje njegovih družinskih članov ni ogroženo. Ta pes bo podrejen samo duhovni osebi, ki ji bo vodila. Ne bo naredila ukazov za muha in zabave.
 5. Chow Chow. Ti ljubki in puhasti psi, ki nosijo medved, niso tako prijazni, kot se zdijo. Temperatura te pasme je melanholična. Za njeno vzgojo potrebujete osebo, ki lahko zatira svoj prevladujoči značaj. Ta pasma je zvesta in posvečena njenemu lastniku in družini. Če pa je pripravljena, da bi ji dal življenje za svojega človeka, to ne pomeni, da bo poslušala. Tujcem obravnava s sumom in zadrževanjem. Edini sprejemljivi svet za Chow je njena družina. Če zunanji pes očitno poskuša božati psa, se bo iz mirnega in prijaznega medveda spremenil v agresiven in zla psa. Drugi hišni ljubljenčki so prijazni, če so odraščali z njimi že od zgodnjega otroštva. Otroški pes bo pokazal agresijo na druge, neznane živali.

Torej, čas je, da pustite rezultati:

 • Vsaka žival ni igrača.
 • Za vzgojo potrebuje veliko časa in energije.
 • Preden začnete te ali te pasme, najprej preberite več o tem, KODO boste začeli, se naučite te pasme.
 • Ne skrivajte poklicnih trenerjev, če sami ne morete pravilno dvigniti psa. Miserly plača dvakrat, spomnite se tega.
 • Ni važno, kako sladka in srčkan je pes, ne pozabite, da so videti zavajajoče.
 • Izberi psa ni za to Ponte, in zase vzgajati zvestega prijatelja.
 • Vedno ni čistokrvni vzorec je dobra izbira.

Kako pravilno vzeti v hišo novega ljubljenčka

Kako se obnašati pri agresivnem psuPrevidno in namerno se odločite, da v hišo vzamete novega ljubljenčka. Dobro razmislite, potrebujete to? Kako bodo druge živali reagirale, če sploh. Ali lahko pesu daste vse, kar potrebuje: čas, živce, pozornost, ljubezen, nego, materialne potrebe. Živali ni leto ali dve. Ne vzemite samo, da bi otroci hodili navzgor in ne mislite, da ga boste kasneje lahko zlahka dali.

Psi se težko navadijo na novega lastnika in ne na dejstvo, da bo padla v roke dobrih ljudi. Če popolnoma poznate, da niste pripravljeni, da živali ostanejo približno 8-10 let, ali še več - ne začnite.

Pridi bolje v zavetišče za hišne ljubljenčke, pomagaj tam. V teh ustanovah lahko hodite z živalmi in jih hranite.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com