AmriFla.com

Beaver Yorkshire Terrier Opis pasme: Značilnosti York

Pas pasme Beaver Yorkshire terierMalo in očarljivo majhnih otrok je bilo jorčkovske zveri relativno nedavno. Ampak pasma je dosegla ogromno število oboževalcev. Do danes je v naši državi ogromno število drevesnic, kjer lahko kupite dednega mladička. Beaver york se nanaša na okrasno pasmo in zahteva stalno pozornost in nego. Dobro se sreča z otroki. Najboljši pes za družino ne obstaja!

Beaver Yorkshire Terrier Opis pasme: videz, narava in oskrba

Pasma beaverjevih psov se je rodila pred tridesetimi leti. Pasma je bila prvič uvedena v Nemčiji. Starši teh drobtin so bili Yorkshire terierji. Ampak jih ne bi smeli zamenjati z njimi. Ker sta velikost živali in njene zunanje značilnosti drugačna.

Zunanje funkcije

Beaver Yorkshire terier je majhen in harmoničen zložen pes. Njegova višina ne presega 27 cm. V standardu teža ne sme biti večja od tri in pol kilograma.

Pasma ima dolg, raven in lep plašč. Ima elegantno plašč, ki se nahaja na straneh trupa majhnega psa. Od glave do dna repa, plašč pade do razhajanja in zahteva tesno skrb. Lasje na telesu psa dosežejo tla. Volna ni puhasto, ampak debela. Silky teksture, včasih celo bleščeče. Otrok dojenčka je pokrit z debelimi lasmi. Rep ne ustavi psa.

Beaver York ima nenavadno barvo. Dovoljene so različne pike. V standardu so lahko bele, črne in zlate pike na glavi. Telo psa je lahko belo, modro ali črno. Tace, prsni koš in trebuh so izjemno bele barve.

Kakšna je razlika med Beaver Yorkom iz Yorkshire terierja?

 1. Jorkširski terier je nastal pred več kot sto leti, in bober je bil pred kratkim.
 2. Joksširski terier pasmePosebno vlogo igra tudi kraj rojstva. Če je v Združenem kraljestvu nastala jarka, so bobi last Germanije.
 3. Barva psa, za razliko od progenitorja, je bela. Medtem ko je lahko progenitor jeklena barva. Beavers so rojeni izredno svetle s dovoljenimi pikami na prtljažniku in glavo.
 4. Živalska volna je odporna proti kontaminaciji.
 5. Zdravje je močno.
 6. Pikanten in muhast.
 7. Ni priznanje v svetovnem kinološkem klubu.
 8. Problematična napoved plodnosti. Tudi če sta oba starša povezana z bobri, je težko ustvariti harmonične mladičke. Najbolj uspešne spojine so praviloma bele in čokolade.

Narava bobarja iz Yorka

Beaver york je nemiren in aktivni pes. Ona je ljubeča in stika. Za razliko od mnogih drugih dekorativnih kamnin, ima uravnotežen in močan značaj. Je inteligentna in samozavestna. Toda v številnih pogledih so indikativne, razstavne kvalitete odvisne od izobraževanja psa.

Beaver je terier, in kot starodavni sprednji konec ima vztrajnost in trmastost. Zato mora biti lastnik prihodnosti psa potrpežljivost in pogum. Dajte na dotik videz mladička ni vredno, saj v prihodnosti lahko rastejo nenadzorovani in agresivni psi.

Beaver je vseživljenski mladiček. Odprt je po značaju in lahko ohranja otroško spontanost. Nenavadni so in hitro razumejo, kaj lahko in ne morete. Pas te pasme je prilagojen samo za sobo vsebino.

 1. Aktivno, rad igra in deluje. Najde skupni jezik z otroki.
 2. Želi ležati na soncu in plavati v bazenu.
 3. Capricious v zmerni meri, vendar z ustrezno izobrazbo lahko to značilnost značaja premagati.
 4. Prevara, kot lisica. Vedno doseže, kar hoče. Precej pogosto uporablja svoj sladek videz kot glavno orožje.

Skrb za tiso

Kot vsak drug psa z dolgimi pikami, bober zahteva posebno pozornost. Glavna skrb je vzdrževanje razkošja volna skale.

 • Česanje pravilnoVolno je treba nenehno česati. Če vaš hišni ljubljenček ne sodeluje na razstavah, priporočamo, da ga praktično prerežete pri mladičku.
 • Po kopanju potrebuje sušenje. Volno priporočamo, da se posuši pod toplim zrakom, na primer sušilcem za lase. Pri sušenju je priporočljivo, da psa poberete s posebno krtačo.
 • Potrebuje redno čiščenje ušes s pomočjo vatiranih brstov.
 • Ščetka na območju ušes, med blazinami prstov in okoli tacov.
 • Stalni nadzor zob. Na bobru v starosti osmih mesecev pride do spremembe mlečnih zob. Do 7 mesecev se morajo odpeti, če se to ne zgodi, je potrebno posvetovanje veterinarja. Enkrat vsakih šest mesecev mora pas te pasme odstraniti zob.
 • Hoja je treba opraviti dvakrat na dan. Ker je pas aktiven, je najbolje, da ga sprehodite po povodcu.

Yorkshire Terrier Beaver Health

Beaver york se nanaša na dolgotrajno jetra. Za razliko od drugih dekorativnih kamnin, je sposoben živeti do petnajst let. Toda, da bi se to zgodilo, pes potrebuje stalno nego in ustrezno vzdrževanje. Kot mnogi drugi dekorativni kamni, so bobci pogosti bolezni. Razmislimo o glavnih.

 1. Vrocilna vaskularna patologija. Pojavi se zgodaj. Zaradi te bolezni lahko pes preneha z rastjo. Znaki bolezni morajo vključevati bruhanje in krče brez kakršnega koli razloga. Zdravljenje ozdravite, morda le s kirurškim posegom.
 2. Pankreatitis. Uničenje tkiva trebušne slinavke v živali se lahko zgodi le, če predpisi o hrani niso spoštovani. Prekomerni psi in visoko kalorična prehrana lahko privedejo do razvoja akutnega poteka bolezni.
 3. Femalna nekroza ali Leggate-Perthesova bolezen. To se kaže s hromostjo in atrofijo mišice. Lahko se ozdravi samo s kirurškim posegom.

Druge bolezni se lahko pojavijo le na genetski ravni. Zato, preden dobite pas te pasme, je priporočljivo preučiti celotno linijo pasem.

Kako izbrati pravi psiček?




Vsak od nas bi rad imel čistokrvnega in zdravega mladička. Ampak kako to storiti prav? Objave o prodaji bobarja York na internetu. Seveda je na idealni način, da bi dobili psička v vrtcu. Če pa se to ne zgodi, je vredno uporabiti naše priporočila.

 1. Dokumenti za psaPreučite dokumente za psa.
 2. Preverite svoje starše in se prepričajte, da izgledajo zdrave.
 3. Bodite pozorni na mladičke. Prva stvar, na katero je treba gledati, je zob. Mladiček mora imeti vse sekuse šest ali šest. Če so odsotni, kaže na patologijo razvoja in priporočamo, da vzamete takega kuža.
 4. Barva plašča mora biti standardizirana. Dovoljena je prisotnost rdečih pik.
 5. Veliko vrednost igra silhueta psa. Če želite to narediti, postavite kuža in preglejte hrbet. Morala bi biti široka, ravna in raven.
 6. Poglej mladička v gibanju, mora biti aktiven in vesel.

Izobraževanje bobarja v Yorku

Izobraževanje Beaverju Yorku je treba nameniti posebno pozornost. Pogojno je ta proces razdeljen na tri dele.

Prvič, od mladiča odlepite. Kuhar mora vedeti, da ima oseba, ki ga odpelje od svoje matere, enake pravice in dolžnosti kot ona. V tem obdobju ga morate naučiti, da sam upravlja svojemu življenju. To je, jedo, pije. Moral boste posvetiti dovolj časa, da ga naučite napadati, braniti in igrati. In tudi ga je treba rešiti pred trdovratnostjo.

Pasma jorkshirske pasme z mladičiPomembno: Ne kupujte kuža, ki je odraščal brez mame. S takšnim mladičkom boste težko delali. Kaznite ga za vsak prekršek. Živali morajo vedeti, da se v tem življenju nič ne zgodi.

Drugič, mladiček pozna novo hišo. Da bi mladiču priporočili hišo po poteku osmih tednov starosti. V tem času se bo z ljudmi naučil pravil obstoja. Otrok mora pokazati svoje mesto, kjer bo spal. Če dojenček začne ponoči utripati, mora pojasniti, da je ni mogoče storiti. Po nekaj dneh lahko gre s tabo na sprehod.

Tretjič, naučite mladičku, da hodi po povodcu. Moral bi vedeti, da je pobral vse od tal ne morem. Potrebno mu je treba razumeti osnovne ukaze: "Za mene" in "Fu".

Power bober york

Beaver Yorkshire Terrier se nanaša na dekorativno pasmo psov, to je tisto, ki je bila umetno izločena z metodo izbire. Kot vsi ostali psi, morajo biti prisotna prehrana hrano.

 • Mesni izdelki. Govedina, teletina in piščanec sta dovoljeni le v kuhani obliki!
 • Žita so vsi razen ovsena kaša. Kaša je treba popolnoma zavreči, do mase sluzi.
 • Zelenjava je lahko vse, razen krompirja. Zelenjavo je treba služiti samo v kuhani obliki. Pazljivo morate zdraviti paradižnik.
 • Kako hraniti boberMorski pes je potreben za psa. Pri rojstvu je treba navajati kuhanih nizko-maščobnih sort rib.
 • Suha uravnotežena hrana. Izbira hrane je najbolje zaupana veterinarju, ki bo izbral najboljšo suho hrano, obogateno z vitamini in minerali.

Beaver york je nagnjen k alergičnim reakcijam. Zato je pri uvajanju izdelka priporočljivo pozorno spremljati reakcijo psa. Če ima pes izpuščaj in prhljaj, je treba zdravilo nujno ukiniti.

Če potrebujete majhen prostoren pes, ki vas bo prosil ob prihodu z dela - to je nedvomno bober jork. Ni priporočljivo pridobiti te pasme, tiste ljudi, ki nenehno izginjajo pri delu. Yorkies zahtevajo pozornost, pripravljeni se igrati z vami ves dan in ležati na kavču!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com