AmriFla.com

Ribolovni kraji v regiji Kurgan

Lovljenje ostrižaKurganska regija velja za raj za ljubitelje ribolova. V globokih rekah tega območja je veliko mirnih in plenilskih rib. Jezera veljajo za najboljše mesto za ribolov na krap. Plačane ribnike so na voljo večini prebivalcev zaradi nizkih stroškov storitev. Poleg tega se poletni ribolov v Kurganski regiji začne znatno prej zaradi odsotnosti prepovedi ulova rib pri drsti.

Ulov rib v rekah

V regiji Kurgan več kot 50 majhne in velike reke. Seveda niso vsi zanimivi za ribiče, nekateri pa so zelo priljubljeni. Najpogosteje ribiči gredo v reke Tobol in Iset.

Odlična bug na reki Tobol

Catching ščukaTobol velja za najbolj polno tekočo reko v Kurganski regiji. Ta reka je zelo priljubljena pri ribičih iz več razlogov:

 • ulov je mogoč kadarkoli v letu;
 • prisotnost zelo veliko vrst rib;
 • priložnost za ulov trofeja;
 • odlični pristopi k vodi.

V Tobolu so tako mirne kot tudi plenilske vrste rib. Najpogosteje Ribiči gredo z ulovom naslednjih vrst:

 • krap;
 • roach;
 • kraški krap;
 • bream;
 • ščuka;
 • ostriž;
 • ruff;
 • lin.

Ljubitelji križa menijo, da je Tobol odličen kraj. Lahko se ujamejo kadar koli v letu. Glavna težava je v tem, da je v vodi veliko puščav. Vabijo vabo in jim preprečijo, da bi ulovili šopke. Zato ribiči poskušajo izbrati vabo, ki ne ustreza nadležnemu rupu. Pripravljajo vabo za večje frakcije. Ne privlači viharjev, temveč povzroča aktivnost šopa. V zimskem času se kot vaba uporabljajo vabe in metulji.

Spomladi morajo ribiči spremeniti svojo opremo. Namesto da bi naložili na ribiško palico pritrjeni posebni hranilniki. Niso jim nedostopni. Pri običajnem uvajanju vabe v vodo se začne zmešati na poti. Ribiči poleti uporabljajo zelenjavne vabe, na primer grah, koruzo ali kose testa.

In nekateri ribiči hkrati na kavelj postavijo več črvov, tako da jih ne more pogoltniti.

Poleti se ljubitelji linije pošljejo v reko. V reki je veliko rib. Povprečna teža posameznika se giblje od 600 do 800 gramov. Nekateri ribiči imajo srečo in lovijo vzorce, ki tehtajo 2-3 kilograme. V primeru ulova linije, ki tehta 6 kilogramov, je določen.

Ribiči vedo, da je lov na progi najboljši ob zori ali sončnem zahodu. V tem času plava čez grmovje v iskanju hrane. Znano je, da ribe lahko zaznamo z zračnimi mehurčki na vodi. Pri uporabi vabe je dobro lepilo. Ribiči mešajo parjeno zrnje, koščke črvov in prstov. Nastala zmes je potopljena v vodo. Kot vaba uporabljajo črvi ali črvi. Lin velja za zelo močno ribe, zato ga izvlecite iz vode, mora biti zelo previdno.

Značilnosti ribolova v Iseti

Ulov pikeperchV regiji je pomembna druga regija. Spada v Tobol na območju Tyumenske regije. Vir se nahaja v bližini Yekaterinburg. Relief dna je zelo spremenljiv. Jame so v bližini plitvin in rut. In tudi na reki so ostanki starih mostov in jezov.
Znano je, da je večina vrst rib mogoče najti na mestih, kjer je voda odplavljena z jezov. Na žalost ne vidite prevelikih posameznikov. Trofeinski osebki najdemo v velikih jamah in na razkolih. Pomanjkljivost takšnih krajev je, da morajo ribiči porabiti veliko vabe zaradi smeti reke s smeti. Vendar pa je tam, da lahko ujameš veliko jajce, lupino ali lupino.

Ljubitelji zimskega ribolova vedo, da led ni popolnoma pokrit. Zato je voda nasičena s kisikom. Aktivnost rib pozimi je precej visoka. Ribiči se vrnejo domov z dobrim ulovom ščurka in ščuka. Zlasti uspešni ljudje uspevajo ujeti ščepec, yazya ali celo burbot. Obilje plenilcev je zaradi dobre krme.

Predatorji v reki se hranijo na robu, mračni in nad glavo. Nekateri ribiči določajo prisotnost smrad v majhnih jatah. V bližini velikih naselij je mogoče ujeti majhne in povprečne posameznike. Ljubitelji velikega ostriža izberejo zapuščene parcele. Tukaj lahko ujamete trofejo.

Znana jezera v regiji

Večina ribičev ve, kje pecks ribe v regiji Kurgan. Izberejo naslednja jezera:

 • Lebyazhye;
 • Veliki osli;
 • Alakol;
 • Indijski.

Nedaleč od vasi Kropanka je Lebyazhye jezero. To ni preveč veliko in se lahko hitro približate. Dno rezervoarja je blatno, brez lukenj in rut. Je dom majhnih in srednje velikih posameznikov. Najpogosteje ribiči gredo domov z ulovom ščuka, ščuka, kraškega krapa, smrad ali ideja.

Aktivnost rib se spreminja ves dan, tako da veliko ribičev prihaja nekaj dni.

Velika osel se šteje za precej velika. Ribiči z vsega območja pozimi in poleti. V hladni sezoni se aktivnost riba praktično ne zmanjša, saj je voda nasičena s kisikom. Poleti se ribiči skrivajo v trstih posteljah, saj so primerni za vodo. Najpogosteje se vrnejo domov z ulovom ostrižev, krapov, kraških krapov in ščuka.

Jezero Alakol se nahaja v bližini vasi Kiley-Kazakkulovo. Njegova površina je več kot 1000 hektarjev. Ribolov je mogoč kadarkoli v letu. Največja globina rezervoarja ne presega 4,5 metra. Tu lahko ribarite tako z obale kot z ladje. Najpogostejši ribiči uspevajo ujeti ostrige in srebrni križ krap.

Nedaleč od vasi Petuhi je jezero Babje. Z ribiči in ljubitelji je zelo priljubljen, da se sprostijo v naravi narave. V poletnem času je treba vnaprej zasedati primerna mesta, saj je konkurenca visoka. Mnogi ribiči prihajajo s svojo družino. Voda v tem jezeru je zelo čista in prozorna, zato je lepo plavati tam. V rezervoarju živijo naslednje vrste: krap, kraški krap, burbot in krap.

Plačani rekreacijski centri

V regiji je veliko plačanih krajev za ribolov. Ribiče privabljajo obilo rib in udobnih razmer. Kmetija Zelenoborsk nudi storitve vse leto. Tam ne morete ribariti, ampak tudi loviti. Na območju kmetije je več velikih in majhnih rezervoarjev, tako da ribiči lahko čez dan spreminjajo kraje.

Najpogostejše vrste so krap, kraški krap in ščuka.

Likhachev lov je zelo priljubljen med ribiči. Na njenem ozemlju je več rezervoarjev, ki se razlikujejo po obilju rib. Tam lahko ujameš krap, ščepec ali ščuka. Ker se kmetija nahaja nedaleč od Kurgana, njeni prebivalci pogosto prihajajo tam za vikende in praznike. Bilo je, da bi zgradili stanovanjske stavbe, zasnovane za namestitev 50 ljudi.

V regiji Shchuchin v regiji je kmetija Kayasan. Na njenem ozemlju so naslednja jezera: Mogilje, Kamishnoe in Pure. V njih je voda zelo čista, ribiči pa imajo družine. Medtem ko uživajo v svojem najljubšem hobiju, se njihove žene in otroci kopanje in sončijo. V rezervoarjih najdete krap, olušček, ostriž, šč in roach.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com