AmriFla.com

Odličen ribolov v Samari in regiji

Plačana mesta za ribolovSamarska regija je med regijami v Volgi znana po številčnosti rib. Obstaja veliko velikih in majhnih rek v tej regiji. Poleg tega na območju regije obstajajo jezera in akumulacije. V predmestju Samare je velik naravni park, na nekaterih območjih pa se lahko izgubi. Ljubitelji ribištva v Samari vedo, da se lahko srečate z zelo velikimi posamezniki.

Ribolov na Volgi

Desni breg reke pritegne ribiške navdušence iz vse regije. Na mestu med vasi Shiryaevo in Gavrilov Polyana se pogosto ujamejo veliki plenilci. To je posledica dejstva, da je obrežje popolnoma pokrito z balvami, v kateri se skrivajo ribe.

Med vasjo Gavrilov Polyana in reko Volozhko je zelo dobro mesto za ribolov. Obala je prekrita z drevesi, ki padejo ob visoki vodi. Lovec je najljubši kraj za ščuka in ostrige. Lahko jih ujamejo pred vrtenjem od maja do oktobra. V bližini vasi Green Grove je veliko otokov. Med njimi ribiči na križarjenju čolnov. Ujamejo ščuka, ostriž in zander.

Otok Zelenenky velja za dober kraj za ribolov. Do nje lahko pridete le z ladjo. Znano je, da je najboljši ulov med pomnoževanjem spomladi. V tem času lahko ujameš veliko ščuka. Skrivajo se v grmovjah ob obali. Vendar pa se zaradi obilice koruznih lupin praktično ne uporablja predenje. Veliko priljubljenost med ribiči uživajo poletni gerfiti.

S prihodom poletja, večina rib gre v globino. Pogosteje ribiči uspevajo ujeti rjo ali ostrige. Ščetka je redek ulov, zato ni vredno računati na to. Ribiči najpogosteje uporabljajo konvencionalne plavajoče palice. Ribe grizejo na črvi, dlesni in koščke testa.

Ribolovna mesta v samarski regijiSpodnja ekstremiteta otoka je kraj za lov na ploščice. Med jutranjo zore se za krmo plujejo v velikih jatah. Ribiči uporabljajo dno in plavajočo opremo. Nekateri amaterji uspevajo ujeti ne samo kock, ampak roach in yazey. Praviloma se velike osebe skrivajo v travah. Na plitvinah se ulovita Čehov. Ribiči se kadarkoli vrnejo domov z dobrim ulovom te vrste.

Otok Pidhabny je priljubljen tudi pri ribičih. To je nasproti morske postaje. Ribiči gredo po ledu. Tu lahko najdete naslednje vrste rib:

 • bream;
 • ostriž;
 • ščuka;
 • roach;
 • ostriž.

Znano je, da mirne ribe najbolj zanima črvov ali urokov. Med obdobjem drstenja lahko uporabite tudi manni vijak in parjeno koruzo. Predatorji pa so v dobri vaji samo dobri in vabljive vabe jih ne zanimajo.

Majhne reke v regiji

Reka Sok je ena od pritokov Volge. Privlači ribiče iz okolice. Najuspešnejše mesto štejemo za starešine Tsarevschinskie, ki se nahajajo med reko Volga in železnico. Od maja do novembra, ribiči hitijo do bank. Znano je, da je dobro lepilo zagotovljeno skoraj na kateri koli strani. Najpogostejši ulov ribičev je naslednji:

 • ščuka;
 • ostriž;
 • tench;
 • roach;
 • kraški krap;
 • gusester.

Kako ribati v samarski regijiNajpogosteje se uporabljajo kot vaba, črvi, krvavi črvi in ​​čarovnije. V zgornjem toku reke Sok ribolov ni tako intenziven. Tam lahko ujameš ščuka, ostriž, roach in baster. Ravninski del reke med drstiščem postane zatočišče za zander, ostriž in ščuka iz rezervoarja Saratov. V tem času lahko ujameš največje posameznike.

Reka Kinel je priljubljena tudi z ribiči. Ne navdušuje se s svojo velikostjo, izkušeni ribiči pa poznajo obetavna mesta. Najbolje je ribariti na območjih, kjer se korita reke spreminja. Obstajajo globoke jame, v katerih se plenilci skrivajo. Najpogostejši ribiči uspevajo ujeti ščuka in ostrige. Za ribolov uporabljajo predenje. Toda v reki so še druge vrste:

 • krap;
 • perutnina;
 • kraški krap;
 • bream;
 • roach.

Ribolov v samarski regijiZnano je, da lahko ribarite z obale ali z ladjo. Toda nekateri ribiči pravijo, da je najbolje ribariti na sredini reke. Globina je približno 2 metra, zato uporabite čolne.
Reka Samara privablja prebivalce glavnega mesta regije. Najpogosteje ribiči gredo na lokacijo, ki se nahaja v spodnjem toku, v bližini vasi Alekseevka. Največji ulov je zagotovljen takoj po ledu. V tem času lahko ujameš šopek, krap, ščuka, ostriž, roach in brier.

Nacionalni park "Samarskaya Luka"

Katere ribe najdemo v samarski regijiNacionalni park, ki leži severno od Samare, privablja ribiče iz vse regije. Nahaja se v bližini obal Volge, v času visoke vode pa rečna voda vstopi v jezera in ribnike. To je, koliko vrst rib je prišlo v rezervoarje. Poleti ribiči lovijo krap, črto, ščuko, smučarsko školjko, smrkavec, drobnjak in rdečkasto. V zimskem času, len in krokar skoraj ne peck.

Med ribiči je jezero Shelekhmestkoye zelo priljubljeno. Nahaja se med vasi Shelekhmet in Novinki. Širina jezera ne presega 100 metrov, v dolžini pa se razteza več kilometrov. Jezero se šteje za naravni spomenik, zato je ulov omejen med drstenjem. Ribiči pridejo v rezervoar tako poleti in pozimi.

Jezero Sukhodol se nahaja tudi v bližini vasi Shelekhmet v gozdu. Na svoji obali je bilo zgrajenih več turističnih centrov. Poleti je prišlo tako ribičem kot amaterjem, da se sprostijo v naravi. Snegova hrbet se šteje za odlično mesto za ribolov. Pred nekaj desetletji je bil ločen rezervoar, toda v času visoke vode se je povezal z Volguro. Tam je veliko rib, zato so poleti ribiči prisiljeni vzeti mesta zelo zgodaj.

Plačan ribolov v regiji

Ribji ulov v samarski regijiVsako leto v regiji se poveča število plačanih ribnikov. Ljudje so pripravljeni plačati denar, da uživajo v svojem najljubšem hobiju v prijetnem okolju. Zelo priljubljen med prebivalci regije so plačani ribniki, ki se nahaja v bližini vasi Lopatino. Območje kmetije presega 100 hektarjev, tam pa lahko tam od aprila do novembra. Znano je, da v ribnikih obstaja veliko ščuka, krapa in krapa.

Obstajajo določena pravila za lov na ribnikih v Lopatinu. Eden ribič lahko uporabi največ 2 orodja. Ženske in otroci, ki ne nameravajo loviti, lahko brezplačno ostanejo v bazo. Če želijo uporabljati ribiške palice, potem dajo popuste. Udeleženci sovražnosti se lahko tudi zanesejo na plačilne ugodnosti.

Stroški kupona so odvisni od časa ulova. Od 6 do 12 ur lahko lovite 700 rubljev. Cena turneja vključuje 5 kilogramov ščuke in 5 kilogramov krapa. Žetev krapa je neomejena. Če je teža ulova večja, potem za vsak kilogram rib morate plačati 150 rubljev. Catching na večerni zori bo stala 800 rubljev. Veljajo tudi omejitve ulova.

Ribja industrija v Kineliju je priljubljena pri lokalnih prebivalcih. Tam lahko ribarite poleti in pozimi. Cena ulova čez dan je enaka tisoč rubljev. Ni vam treba plačati za ženske in otroke. V rezervoarju živijo naslednje ribe:

 • krap;
 • bela kupida;
 • ščuka;
 • ostriž;
 • krap.

Stroški plačanih mest za ribolovNasproti mesta Syzran je rekreacijski center Luck. Ribiči pridejo od aprila do oktobra. Na tem območju je veliko zalivov in ločenih rezervoarjev. Pridobivanje na najuspešnejša mesta ni tako enostavno, zato mnogi ribiči uporabljajo čolne. Lahko jih prinesete s seboj ali jih najamete. Spomladi se ribiči vrnejo z ulovom ščuka, asp in ščepcem. Te vrste ujamejo predenje. V poletnih mesecih so dobesedno plavut, trn in sornik.

Ribolovna baza, ki se nahaja v bližini vasi Dubovy Umyot, velja za zelo priljubljena pri domačini zaradi nizkih stroškov ribolova. Tam lahko ribarite na dveh ribnikih.

Stroški ribolova se gibljejo od 50 do 150 rubljev na vozovnico. Za ta denar lahko ribarite štiri ure. V rezervoarjih lahko srečate krap, krap in ostriž. Ulov je dovoljen samo z obale.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com