AmriFla.com

Odličen ribolov na reki Kuban

Posebnosti ulova na KubanuReka Kuban je vedno pritegnila ribiče iz celotnega evropskega dela države. To je posledica dejstva, da gostiteljica veliko različnih rib. Ribiči se poleti ne le ukvarjajo z ribolovom, ampak tudi počivajo na obali. Narava na teh krajih je zelo lepa, zato cele družine gredo na Kuban. Ljudje vedo, da ribolov na Kubanu ni samo učinkovit, ampak tudi zanimiv.

Značilnosti ulova

Reka Kuban izvira iz Karachay-Cherkessia, njegova dolžina presega 900 kilometrov. Ima več velikih in majhnih pritokov. Znano je, da v reki živi več kot 150 vrst rib, seveda niso vsi komercialni. V reki je veliko lukenj, whirlpoolov in rut. Takšni pogoji so odlični za plenilce in mirne ribe. V reki naslednje vrste:

 • Ribolov v Kubanusom;
 • krap;
 • perutnina;
 • ostriž;
 • mulet;
 • krap;
 • asp;
 • Chub;
 • Chekhon;
 • roach;
 • shmaya;
 • ščuka;
 • krap;
 • ide.

Reka se razteza več sto kilometrov. Nekajkrat se spremeni. Zato ima ribolov na različnih lokacijah lastne značilnosti.

Kdo lahko ribe na Kubanu?V zgornji tok reke grejo navijači kluba in kubanske mrene. Po začetku vročine ribiči s predenjem in muharjenje zapustijo breg reke. Vrnejo se domov z velikim ulovom. Ampak Za ulov Kubanove mrene uporabljajo talno opremo. Treba je spomniti, da je tok reke na tem mestu zelo močan, zato morate uporabiti potapljač. V nasprotnem primeru bo voda imela vso opremo.

Navadni odseki reke so privlačni za ljubitelje krapov. Na teh krajih lahko najdete šopek, križanec, krap, krap in roach. Ljubitelji krapa gredo do zalivov reke. Tam je, da lahko ulovite velike posameznike, vendar so precej previdni, zato lahko ribolov traja več ur.

Ljubitelji krapa ribolov je spoštovati tudi na reki Kuban. Seveda, ta reka nima tako velike živali, tako v Volgi in Akhtuba, vendar je veliko ribičev uspelo ujeti ribe, ki tehtajo več kot 10 kilogramov. Za lov krapa se najbolj pogosto uporablja makushanki in hranilnice.

Bream se šteje za najbolj zaželen ulov na ravninah Kubana. Posamezniki dosežejo veliko težo zaradi bogate krme. Ribiči uporabljajo vabo, da ulovijo plamena. Najpogosteje mešajo parjene zrnje in črve z zemljo. Bream dobro ugrizi na črvi in ​​črvov.

Kakšne vrste rib lahko ujamete na KubanuNižji dosežki Kubana so pravi raj za ljubitelje plenilcev. Znano je, da se ščuka v tem rezervoarju lahko ulovi celo začetnika. Odlično ugrizi ne samo na vabe, ampak tudi na umetnih vabah. V reki lahko ujamete zelo velike posameznike, ki tehtajo več kot 3 kilograme. Ščuka in ščepec se lahko ujamejo kadar koli v letu. V spodnjem delu reke je šopek le aktiven spomladi, zato ljubitelji te ribe lovijo od marca do maja. V hladnih in deževnih dneh lahko ulov ribičev postane tugun. Ta plenilec je znan po zelo okusnem in nežnem mesu. V reki so posamezniki, katerih teža je blizu 10 kg.

Ribe za vsak okus

Ljubitelji Kubana pogosto gredo na Kuban. Ta majhen mladic je znan po vsej Rusiji zaradi svojega nežnega mesa. Zelo pogosto je za njim, da ribiči prihajajo iz Volga ali iz Uralov. Povprečna teža posameznika ne presega 200 gramov, zato so ribiči prisiljeni porabiti veliko časa za ulov rib na večerji. Ribje jate plujejo v reki med drstenjem. V tem času se število ribičev na brejih večkrat poveča. Večina jih uporablja konvencionalne plavajoče palice.
Lov na lov se izvaja na Kubanu skozi celo leto. Še posebej veliko rib v delti. Obstajajo največji primerki. Obstaja več znakov izkrvavljenosti V bazenu:

 • prisotnost lupine na kopnem;
 • prisotnost pečine na morju;
 • neenakomerno olajšanje na dnu.

Bream se šteje za zelo sramežljive ribe, tako ljubitelji te vrste uporabljajo več trikov. Poskušajo privabiti čim več posameznikov na območju ulova. Briz je aktivno ugriznil med svoje lastne vrste. Ko lovite to vrsto, morate uporabiti veliko zemlja. Ribiči najpogosteje uporabljajo koruzo, testo in paro pšenico. Vanilin velja za najboljšo aromo za vabo.

Plačan ribolov v Kubanu

Chekhon živi skoraj v vseh delih Kubana. Posamezniki te vrste so zmedeni v velikih šolah. Najpogosteje jih najdemo blizu otokov. Preklinjanje vsega se zgodi v popolni tišini. Če rib sliši hrup, takoj gre v globino. Zato moraš loviti z obale. Žabe so priljubljeno poslastico Čečenije. Zato so ribiči prisiljeni preživeti čas, da ulovijo te dvoživke. Zelo majhne žabe so potrebne za ulov croacha.

Somat je vedno veljal za kraljevsko ribe. V reki Kuban lahko srečate posameznike, ki tehtajo več kot 50 kilogramov. Seveda takšni veliki primerki ne pridejo do vsakega ribiča. Ta riba se lahko ujame tako z obale kot z ladje. Ko lovite čolne ali čolne, morate uporabiti sidra, saj je tok zelo močan. Kot vabo uporabite medveda, majhnih krapov in zelenih črvov. Ribiči pogosteje uporabljajo ročno orodje z močno črto. In tudi, ko je treba uloviti nutmaker. Brez nje je težko odstraniti celo majhen sap iz vode.

Plačan ribolov v Kubanu

Kakšne ribe živijo na KubanuPlačani in prosti ribolov v Krasnodaru na reki Kuban je zastopan v številnih rekreacijskih centrih. Nekateri se nahajajo v bližini metropole. Poleg stare struge je rekreacijski center "Zamanukha". Tu lahko ribarite brezplačno. Plačati morate samo za parkiranje za avto. Ribiči uporabljajo spinnings in plavajoče palice. Najpogosteje se vrnejo domov z ulovom, ščukajo in šopkom.

Rekreacijski center "Kuban farm" je zelo priljubljen med ribiči v okrožju Anapa. Nahaja se le 40 kilometrov od Anapa. Stara postelja reke Kuban je 400 metrov od baze. Tukaj lahko loviš skozi celo leto. V rekreacijskem centru so inštruktorji, ki pomagajo izbrati orodje in vabo. In kažejo tudi priročne pristope v vodi. Če je potrebno, lahko najamete čoln. Pogosteje ribiči uspevajo loviti šopka, krapa, ščuka, ostrige in canderja.

Ribolov v rekreacijskem središču je na voljo samo za tabornike. Stroški bivanja dveh oseb variirajo od 1 do 2 tisoč rubljev na dan. Velika podjetja lahko najamete kočo. Za dan morate plačati 5000 rubljev. Koča je namenjena za namestitev šestih ljudi. Ribolov čez dan stane 400 rubljev. Plačati morate le za tiste ljudi, ki uporabljajo opremo.

Ali je vredno ribariti na KubanuRekreacijski center "Cool Place" se nahaja 20 kilometrov od Krasnodar. Obstajajo odlični pogoji za življenje in ribolov. Stroški ribolova so na voljo za vsakega ribiča. Za ulov rib v dnevu morate plačati 400 rubljev. Nočni ribolov bo stalo 500 rubljev. Na rekreacijski bazi so zgrajene 40 arbur, ki so priljubljene med ribiči. Vnaprej je treba rezervirati.

Ribiči so vedeli, da je vrnitev v rekreacijskem središču brez ulova skoraj nemogoče. Lahko jo kuhate na plaži ali jo vzamete s seboj. Najpogosteje ribiči uspelo ujeti smuč, krap, ploščič, krap in krapa. Nekateri se ponašajo krapa, ki tehta več kot 15 kilogramov. Ta vrsta rib je zelo aktivna od maja do novembra. Dober ulov je zagotovljen zgodaj zjutraj in pozno zvečer.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com