AmriFla.com

Značilnosti ribolova v Tatarstanu

Odličen ribolovRibolov je vedno privlačil stare in majhne. Velika priložnost, da preživite počitnice na akumulaciji z vso družino, privablja veliko, ne glede na to, kje živijo.

Gremo na ribolov v Tatarstanu, kjer boš dobil veliko užitkov

V Republiki obstajajo številna odlična mesta za ljubitelje različnih vrst ribolova.

Velike reke in rezervoarji

Največja reka Evrope teče skozi Tatarstan. Velika Volga nosi svoje vode po vsej republiki. Kapitan Kazana stoji na svojih bankah. Privlačna lepota Volga obale privablja ne samo ribiče, temveč tudi turiste iz vsega sveta.

Obstajajo na tatarski deželi in niso tako veliki kot Volga, vendar manj znane reke. Skoraj vsi so pritoki bolj priljubljenega soseda. Kama, ena od takih rek, okoli 400 km vodi svoje vode preko ozemlja Tatarstan. Vijatka je znana tudi ljubiteljem ruske zgodovine.

Velike reke omogočajo gradnjo hidroelektrarn, kjer so takšne postaje, so rezervoarji. V Tatarstanu so štiri tako velika ribnika:

 1. Zainskoe.
 2. Nizhnekamsk.
 3. Kuibyshev.
 4. Karabaš.

Vsi rezervoarji so bogati z ribami in so odlična mesta za ribolov.

Druge reke in jezera

Zdaj bodite pozorni na manj opazne po svoji velikosti, vendar manj privlačna mesta za uspešen ribolov.

Reka Kazanka je pritok Volge, ki teče v njej v bližini Kazana. Zelo slikovite plaže niso edino dostojanstvo te reke. Odličen kraj za ribolov spinningov, ljubitelji plenilskih rib. Vendar pa bodo plavalci lahko zadovoljili svojo lovsko navdušenje. Tukaj lahko ujameš ščepec, krap, ostriž, ščepec, štrukljo in mnoge druge vrste rib.

Najboljši ribolov v Tatarstanu
Še ena lepa lepota - reka Miesha, pritok Kame. Na svojih obalah lahko najdete odličen kraj za počitek in ribolov. Kot trofej lahko ujamete: šopek, šunka, smrek, ščurka, ščuka, yaz, smuči in celo soma.

Sviyaga je še eno pritok Volge, kjer ne bo nikdar ostalo brez revnega ribiča.

Poleg rek, v republiki je veliko jezer in umetnih rezervoarjev. Nedaleč od letališča Kazan je jezero Salamikovskoe. To je eno izmed priljubljenih krajev za rekreacijo prebivalcev Kazana. Glavni ulov je krap.

Iz umetnih rezervoarjev se prepričajte, da obiščete rezervoar Karp. Ujetje velikega krapa ni tako redko.

Če v Tatarstanu navedete vsa mesta ribolova, potem en članek ni dovolj. Obstaja veliko odličnih krajev za ribolov na območju republike. Izbira je tvoja.

Ribolovni nasveti

Pojdite na ribolov, poskusite ničesar pozabiti. Za ostanek na počitnicah ni zasenčila nekaj malenkosti, ki so jo pozabili upoštevati pri zbiranju ribolova. Bodite pozorni na številne standardne nasvete za osebo, ki bo lovila:

 • Pazljivo izberite kraj prihodnjega ribolova. Če še niste bili tam, vprašajte tiste, ki so bili tam, ali po internetu izvedite več informacij. Da ne bi pogoltnili bencina, vnaprej načrtujte pot do predvidenega cilja in kraja oskrbe z gorivom. Vedno rezervirajte rezervoar goriva za nepredvidene okoliščine.
 • Takoj se odločite, kakšne vrste rib boste lovili. Ugotovite, kako in kaj je ujeto v kraju, kamor greste.
 • Pripravite se za ulov izbranih rib. Preverite zanesljivost in učinkovitost ribolovnega orodja. To je še posebej pomembno, če je minilo veliko časa od zadnjega ribolova. Poskrbite za popravilo materiala, da popravite nepravilno orodje, tako da prelom linije ne pusti brez rešitve za nadaljnji ribolov.
 • Ribolov v TartarijuPomembno je pripraviti vabo in privabiti vnaprej za uspešen izlet v rezervoar. Če ste ljubitelj umetnega vaba, preverite njihovo stanje, preden pridete na mesto prihodnjega ulova.
 • Ne bodite vražujoči in vnaprej pomislite, kako in kje boste shranili ujete ribe. Če zapustite nekaj dni, si morate vzemite sol za ohranitev ulova.
 • Ne pozabite na osnovne vsebine za prijetno zabavo na ribniku. Pomisli, kaj naj sedi, kaj jesti in piti. Pitje vode je treba vzeti s seboj in ne piti vode iz rezervoarjev. Kdo, kako naj ne bi skrbel za vaše zdravje. Nikoli ne pozabite na tekme, kadar lovite, zlasti na zimskem ribolovu. Nadomestni niz spodnjega perila in oblačil nikoli ne bo odveč, če potovanje traja dlje kot deset ur.
 • Ko zapustite nekaj dni, morate poskrbeti za nastanitev in obroke. V tem primeru pazite, kako boste organizirali in zadovoljili osnovne biološke potrebe. Na primer, kako se spoprijeti s potrebo po pohodništvu in pranju rok, ščetkanjem zob in mnogimi drugimi stvarmi, ki v mestnem stanovanju ne povzročajo težav, reka pa lahko postane nerešljiva težava.

Ne pozabite: ko ste si vzeli čas za skrbno pripravo, nikoli ne boste pokvarili svojega počitka s tem, kar lahko na celotnem trajajočem ribolovu postavlja križ na dobro razpoloženje. V najslabšem primeru vas lahko prisili, da se vrnete domov. Zato je bolje razmišljati o vsem in ga vnaprej zagotoviti.

Pojdite na ribolov, poskusite videti glavni namen obiska izbranega rezervoarja - to je dober počitek in pozitivna čustva. Da bi dosegli ta cilj, ni nujno, da je dobra napaka. Lepa narava, tišina in odsotnost urbane gneče - odlična trofeja vsakega ribolova!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com