AmriFla.com

Ribolov v regiji Vitebsk je zelo priljubljen

Lake Krasnodvorskoe Viciebsk regijiBelorusija se je vedno obravnavala kot jezero. Večina rezervoarjev se nahaja v regiji Vitebsk. Območje regije na obeh straneh obkrožajo reke Zahodna Dvina in Dneper. In tudi v regiji je veliko manjših rek. Vsi ti ribniki so znani po čisti vodi in obilju rib. Zato je ribolov v regiji Vitebsk tako priljubljen med domačini in obiskovalci.

Priljubljeni kraji ulova

Mnogi ljubitelji ribolova že dolgo razmišljajo pred izbiro kraja. Za to je več razlogov. Prvič, nekateri ribiči nimajo osebnega prevoza. Drugič, obstajajo rezervoarji, znan po obilju ene vrste rib, vendar obstajajo jezera in reke, v katerih živi ducat vrst. Nazadnje, grize rib v regiji Vitebsk je odvisno od temperature zraka. Obstajajo ribniki, ki so popolnoma zamrznjeni novembra. So manj priljubljeni od tistih, ki so bili prekriti s ledeno skorjo šele januarja.

Velika jezera v regiji

Vitebsk regija majhna reka LuchosJezero Obternno priljubljeno med ljubitelji poletnega ribolova. Njena glavna prednost je razpoložljivost velikega števila primernih mest za približevanje vodi. Na obali je rekreacijski center, ki je priljubljen pri ribičih. Jezero je znano po prisotnosti šopka, krapa, ščuka in ostriža. Ljubitelji plenilskih vrst uporabo čolnov, saj je ribolov z obale neproduktiven.

Jezero Drisvyaty se šteje za eno najglobljih v Belorusiji. V nekaterih krajih njena globina presega 19 metrov. Treba je opozoriti, da so bregi rezervoarja prekriti z burno vegetacijo, zato je najbolje, da ribarite z ladjo. V jezeru živijo naslednje ribe:

 • Ribe v rekah Vitebskburbot;
 • kraški krap;
 • ščuka;
 • ostriž;
 • bream;
 • perutnina;
 • som;
 • roach;
 • Vendace.

Lake Long je priljubljen pri ljubiteljih ribolova po vsej državi. Zato na obali obstaja kompleks turističnih središč, krajev, v katerih je potrebno rezervirati vnaprej. V nekaterih delih rezervoarja globina presega 50 metrov. Vendar pa so zelo močne kapljice dna, ki vplivajo na ribolov. Nekateri ribiči celo uporabljajo merilnik odmeva, da določijo kopičenje rib. V rezervoarju živi več plenilcev:

 • ostriž;
 • ščuka;
 • burbot;
 • pikeperch.

Jezero Yanovichi v VitebskuNekaterim ribičem je uspelo ujeti zelo velike ščuke, ki tehtajo več kot 10 kilogramov. Takšni veliki posamezniki dobro skačijo iz čolna. Ljubitelji ribolova z obale lahko ujamejo zelo velik kock in rdeče barve. In tudi v rezervoarju v živo rojev, kraški krap, kruh in mravljinčenje.

Sistem jezer Inovo obsega 13 rezervoarjev različnih območij, ki sta med seboj povezani. Ribiči najpogosteje uporabljajo čolne, saj so pristopi k vodi zelo neprimerni. Obala je zelo poraščena. Jezera so znana med ribiči zaradi svoje obilje krapa in ščuka. Tukaj lahko ujamete zelo velik krik in ostriž.
Jezero Losvido je znano po vsej Belorusiji za številčnost ščuka, križevega krapa, laporja in roba. Veliko ribičev je uspelo ujeti osebke, katerih teža je presegla 10 kilogramov. Nekateri ribiči uporabljajo odmevnik, da zagotovijo dober ulov. Pravijo, da lahko s plovila ujamete nekaj ducat kilogramov rib na dan.

Velike balvene na zahodni DviniJezero Plis je priljubljeno med prebivalci območja, ki ljubijo zimski ribolov. Voda v tem jezeru je zelo čista, zato prebivalstvo nenehno narašča. Navdušenci pikeperch, ostriž in roach pridejo v rezervoar pogosteje. Na samem jezeru je nekaj otokov, ki privabljajo turiste. Na obali je dober rekreacijski center, ki deluje vse leto.

Znane reke v regiji

Veliko in majhnih rek teče skozi ozemlje regije. Za številne ribe so značilne naslednje reke:

 • Zahodna Dvina;
 • Uvsincha;
 • Louzhesnyanka;
 • Shevinka.

Vitebsk regija na cestiReka Zahodna Dvina je znana izven regije. Na svojih bankah so številni rekreacijski centri z dobro opremljenimi pristopi k vodi. Eno najbolj priljubljenih ribiških območij je kraj, ki se nahaja blizu mostu v bližini vasi Ruba. Tukaj lahko ujameš krap, olušček, ščuka, ostriž, roach in druge vrste rib.

Reka Shevinka izvira iz jezera Zaronovsky. Njegova dolžina je 26 kilometrov. Reka je med ribiči znana po številčnosti roba, šopa in ščuka. Te iste vrste rib živijo v reki Lushesvyanka. In tudi na njenih obrežjih lahko vidite srečneže, ki so uspeli ujeti čipke in klobuk. Reka Uswiča je priljubljena z ljubitelji perhičev.

Mesta za plačani ribolov

Vitebska oblast je veliko jezeroV regiji Vitebsk so plačana mesta za ribolov. V zimskem in poletnem času privabljajo veliko ribičev. Najbolj priljubljen med prebivalci Vitebsk je ribogojnica "Novinka". Rekreacijski center je zelo dobro opremljen. Specialisti so počistili posebna mesta za približevanje vodi. Začetniki lahko sprejmejo vsa potrebna orodja za najem. Rezervoar je znan po številčnosti krapa. Noben ribič ni zapustil brez dobrega ulova.

Zaronovsko jezero VitebskCatering "Novolukomolsky" je priljubljena med ljubitelje dejavnosti na prostem. Mnogi ribiči se pritožujejo, da turisti prihajajo poleti, da bi naredili kebabe. Ampak obstajajo zapuščena mesta, ki so primerna za ribolov. V rezervoarju živi krap in krap. Ujeti jih je najbolje za deževnika. Ulov lahko uporabite za izdelavo juh, ne da bi zapustili bazo. Organiziran je najem potrebnih pripomočkov in drugih dodatkov za kuhanje jedi iz rib.

Ljubitelji velikih rib se pošljejo v rekreacijski center "Gaydukovka". Rezervoar je znan po številčnosti krapa in ščuka. Velika ščuka se lahko ujame samo s centrifugiranjem. Na podlagi najema ribolovnega orodja. Obstajajo tudi kraji za kuhanje ribje juhe in cepanje rib na kocki.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com