AmriFla.com

Gladke pasme psov: imena, opisi, fotografije

Gladke pasme psov: imena, opisi, fotografijeV svetu psov je veliko število pasem. Obstajajo ogromne, miniaturne. Obstajajo dolgodlaki in celo plešasti. Naš pogovor bo šel gladke pasme psov

. Gladke pasme psov so primerne za vzdrževanje: skrb za svoj kratki plašč traja manj časa. Vendar pa niso nič manj kot molznice kot pasuljci, majhne dlake pa se težje odstranijo s površine.

Gladki psi se počutijo odlično v mestnem stanovanju.

Smooth-psi psi: značilnosti in opis kamnine

Velika Dane

Ta ogromen pes ima različne barve. Obstaja mešana (marmorna) barva. Ima čudovit značaj. Veliki dan je odličen čuvaj in telesni stražar. Eden velikih, močnih, močnih psov lahko popolnoma deaktivira sovražnika. To je zelo družaben, zvest in veselo hišne ljubljenčke. Velika Dane je zelo dobra z otroki in drugimi ljubljenčki. Velika Dane popolnoma usposobljeni. Potrebuje vsakodnevno vadbo. Nemški pes je zunaj zdrav in močan pes. V zdravju je le eno šibko točko: zaradi visoke rasti in množičnosti mačkam lahko trpijo srčne bolezni. Treba je skrbno spremljati zdravje hišnega ljubljenčka.

Boxer

Dog BoxerBoksar je energična, vesela zver. Ni zelo visoka, ampak zelo gibljiva. Predniki boksarjev so bili lovski psi. Ti hišni ljubljenčki imajo močan živčni sistem. So dobronamerni in posvečeni. Dobro se lahko skupaj z otroki in majhnimi hišnimi ljubljenčki. Za vzgojo boksarja je potrebno resno. Potrebno mu je pokazati "kdo je v hiši", tako da je oblast lastnika nesporna. Potem bo hišni ljubimec pomočnik svojega gospodarja.

Mastino Neapolitano

Nekdo ga imenuje "mastino Napolitano": oba sta pravilna. To je velikanski pes. Zunaj izjemno, v duši - zelo nežnost in prijaznost.

Pas Mastino neapolitanoZgodba o Mastinu je bogata. Menimo, da je ta pasma potomec starih rimskih psov. Po drugi različici verjamejo, da so potomci tibetanskih psov.

Mastino prihajajo v črne, bele, sivine, sive, rjave barve in barve. Na prsih in tačah se lahko pojavijo madeži. To je neverjetno poslušen in posvečen hišne ljubljenčke. Osebno se nanašajo na otroke. Uporabljajte mastino za varovanje in spremstvo.

Rotvajler

Gladke pasmeNemški službeni pes. Velik, močan, neodvisen zare. Zahteva poseben pristop in največ potrpljenja. Rottweiler je treba naučiti poslušnosti in usposabljati prave ekipe. Ta pasma ima težka značaja, ampak močan duh. So trdni, včasih so lahko agresivni. Zelo so zvesti svojim mojstrom in lahko so odlični telesni stražarji.

Dalmatinska dama (dalmatinska)

DolmatinetsTa pes je srednje višine, normalna konfiguracija. Imajo neprimerljivo barvo - belo z majhnimi črnimi ali rjavimi madežmi. Ta pes je bil vzet na Hrvaškem. Namenjen je spremljanju vagonov in vagonov. Znak je lep, ljubi otroke in aktivne sprehode. V vsebini dalmatinske mora upoštevati njegovo hitro, aktivno temperament. Zato potrebuje dolge aktivne sprehode. Cane Corso.

Ti psi so znani že od dneva antične Grčije. Prinesli so jih v Italijo, kjer so dobili svoje ime. Prevedeno iz italijanščine "pasje dvorišče". Boj, močan, zanesljiv pes, pripravljen na reševanje na prvi poziv lastnika. Cane - Corso je treba ustrezno izobraževati že od zgodnjega otroštva. Kane - Corso ni zaupan vsem tujcem. Ne marajo zelo veliko drugih živali, zato so mladiči v družbi poučeni, njihova socializacija poteka na sprehodih. Nakup Kane - corso, poskusite ga takoj prilepiti na svoje mesto. To je velik pes, in bolje, naj bo vzgojen in poslušen.

Ruski gladki igrački terier

Smooth-haired Toy TerrierTo je pasma dekorativnih psov. Toy terier je pasma, ki je bila nedavno oblikovana. Majhen, eleganten, zelo mobilen pes. Visoke noge, močni okostnjak, suhe mišice so neločljivo povezani s prevaranti te pasme.

Krzno kratkodlaki igrače je gladko, sijoče, brez podlaka in plešastih madežev. Ima barve:

 • črna
 • črna in črna
 • modro in tan
 • rjava
 • isabellovo - tan
 • ingver

Znak choleric, aktiven, veselo. So trdni psi, imajo dobro zdravje. Dobro ravnajo z otroki, raje ostanejo blizu lastnika ves čas. Imajo dobro medsebojno razumevanje z drugimi hišnimi ljubljenčki. Tujci so neverjetni in sumljivi. Lahko napadajo goste, ki pridejo v hišo. Da se to ni zgodilo, vzgajam to - terier iz najstarejše psičnosti.

Labrador Retriever

Gladke pasme psovTo je pes, ki je vzgojen, da reši utopitev ljudi. Sprva je bila službena pasma. Zdaj je imenovanje Labradorja dekorativni pes. Izobražujejo in uporabljajo jih kinološke storitve. Odlično najdejo droge in eksplozivne predmete. Prav tako se uporabljajo za izvajanje reševalnih dejavnosti in sledenje ljudem.

Labradorove funkcije:

 • občutljivost
 • pozornost
 • ne motijo ​​muke
 • popolnoma se ukvarja z iskalnimi nalogami

Ob upoštevanju vseh teh pozitivnih lastnosti lahko trdimo, da je Labrador najboljši pes za psihično storitev.

Kazalec
Poynter SmoothTa lovska pasma je bila vzgojena za preganjanje na poti ranjenih živali in sledenje živali v običajnem življenjskem prostoru. Zunanji kazalec je precej privlačen: srednja višina, pusto, pusto. Ušesa so visi, rep je vejica.

Specializacija pointer je lov. Popolnoma sledi poti. Tudi brez usposabljanja, prirojene sposobnosti kazalca mu dovolite, da je odličen lovec. s posebnim treningom, Pointer postane najboljši, na svoj način, lovski pes. Kazalci so zelo aktivni in veseli psi. Ne ustrezajo vlogi varnostnika, čeprav lahko opozorim na videz neznanega. So prijazni in ljubeči hišni ljubljenčki, ki se dobro srečujejo z otroki vseh starosti.

Leverette

Gladka lasicaUradno ime pasme je italijanski Greyhound ali italijanski Greyhound. Mednarodno ime je "piccolo", ali pa "zajček". Ti psi so prišli v Evropo skozi Grčijo, iz starega Egipta. Veliki psi so bili uporabljeni pri lovu, mali psi pa so spremljali plemiške osebe. V Evropi so jih lovili kunci in druge male živali - za to obstaja dovolj dokazov. Zdaj se oživlja tradicija lova s ​​hojo.

To je zelo živahna pasma. Ona bo postala čudovit spremljevalec za človeka. Ne morejo živeti brez podjetja gostiteljice. Oni radi sedite na svoje roke, Klečanje in spanje z lastnikom na skupni postelji. Leverki obožuje poljubljanje in objemanje z lastnikom, s svojo ljubkimi tačami na vratu. Ljubosumni so. V skupini drugih psov imajo vodilni položaj.

Odlično skupaj z drugimi psi in celo mačkami. Zelo udoben in udoben pes, glede vsebine v stanovanju. Od njih ni las. Že med trnom živalske dlake lastniku ne dajejo nobenih posebnih težav. Obstajajo značilnosti, ki so povezane z levretkami:

 • choleric
 • razburljivo
 • tresenje
 • včasih pušča lužo (ko je zelo prestrašena)
 • jesti kruh
 • strah pred mrazom

Te navade in funkcije se lahko odpravijo, če že od zgodnjih let komunicirajo z lewreth. Morate iti z njo na hrupne kraje, pri čemer se ne boji hrupa in velike množice ljudi. Doma lahko zgradite majhno hišo za majhnega. To bo služilo kot zatočišče za njega, če ga kaj prestraši ali ga preseneča.

Levi ljubezen jesti srce. Ne smejo jih hraniti več kot trikrat na dan. Po hranjenju, je dobra ideja, da se sprehodite z vašega ljubljenčka, da se mu ne leži s trebuhom polno ne varčuje zhirok.V ledenomrzel zimskih dneh, morate vzeti ven, IG posebna zimska oblačila. Morate skrbeti za zdravje dojenčka in ga ne izpostavljati mrzlim vetrom in prepihom.

Jack Russell terier

Russell TerrierJack raztresen terierji so zelo energični in agilni. Postal bo čudovit pes, če lastnik vodi aktiven življenjski slog. In v nekaterih primerih bo Jack Russell Terrier odličen spremljevalec za sprehode ali športne dogodke. Na začetku je bila pasma vzrejena za normalni lov. Majhna višina in radovednost Jack Russell, popolnoma združena s kakovostjo, ki je potrebna za normalni lov.

Postopoma so se delovne lastnosti dvokrilnih razstavljavcev preselile v drugo ravnino in kmalu in popolnoma pozabljene. Ta pasma je postala dekorativna. Mala rast in kratki las tega psa omogoča brez težav, da ga hranijo v mestnem stanovanju. Tudi v majhnem paketu Jack Russell Terrier ne bo vplival in ne bo povzročal težav.

Ker je pasma precej aktivna, potrebuje dnevne aktivne sprehode. Lahko greste za tek, metanje žogice, tako da je jack raztresen v veliko. Značaj tega psa je holeričen. Stalno potrebuje komunikacijo in je fizično aktiven. Dobro se srečujejo z otroki in postanejo njihovi najboljši prijatelji in spremljevalci za igre.

Ti psi so intelektualno razviti. Lahko jih usposobijo ekipe in z veseljem jih bodo uresničili. Ti psi radi razstavljajo na agility tekmovanjih. Ta pes vam ne bo dal dolgčas in bo vedno zvesti spremljevalec v vseh aktivnostih.

Beagle

Smooth BeagleTo je učinkovit pes. Verni spremljevalec, odličen lovec, zaposlen v posebnih službah. To je stalen vir pozitivnih, ki ne bo nosil lastnikov in bo prosil svoje družbe, ki izžareva ljubezen in prijaznost.Zgodovina beaglov gre nazaj v daleč preteklost. To je lovska pasma, iz družine psov. Obstaja verzija, ki so jo predniki sodnikov sodelovali v paketu na dvorišču kralja Arthurja, vendar to ni nič drugega kot nepreverjena različica.

Obstaja več tipov beaglov:

 • pigmatični beagle
 • majhen beagle
 • severni Beagle
 • južni beagle

Za pravico imenovati rojstni kraj beagle sta dve državi trdili: Francija in Anglija. Zmagali v sporu, Angliji. Ker je bil Bigley vzrejen v Združenem kraljestvu. Značaj beagle je bolan. Pes potrebuje vsakodnevno vadbo. V nasprotnem primeru, dolgčas, lahko pokvari lastnikovo lastnino. Beagle lahko spremljate s kolesarjenjem ali tekom. Beigle radi uporabljati v agilnosti.

Ti psi so zelo pritrjeni na lastnika. Z drugimi družinskimi člani ostanejo odziven in prijazen. Mačke in drugi hišni ljubljenčki se ne upoštevajo. Toda - glodalci in kune ne sme biti skupaj z Beagle - kot je lahko manifestira lovski nagon in je sposoben zadušiti ali glodalce kunitsu.Bigli nezahtevne v hrani. Samo poskusite opazovati režim. Nekateri uporabljajo delno hrano.

Karkoli je pes, gladka, dolgodlaka, potrebuje ljubezen in nego. Izobražite svoje hišne ljubljenčke pravilno in vedno bodo prosili lastnike s svojo družbo. Gladke pasme psov so nezahtevne, vendar potrebujejo primerno nego in pozornost.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com