AmriFla.com

Lovske pasme psov: imena, fotografije

Človek je od davnih časov potreboval psa, ne le, da bi našel pravega prijatelja, temveč tudi za pomoč pri au-pairu in lovu. Človek je v hišnih ljubljencih vzgojil prave osebnosti na par z borbenim duhom - takšne univerzalne lastnosti imajo lovske pasme.

Lovske pasme psov

Približno petdeset vrst psi so dodeljeni eni skupini zaradi svojega cilja. Anglija je dom večine lovskih psov. Ti psi so razdeljeni v naslednje podtipe: psi, prinašalci, lovskih psov, ki so kazali, ki živijo pod zemljo, krvi in ​​preiskovalna pasme.

Pugilisti popolno vonj igre. Lovski pes postane stojalo dvigne rep in tace, gledal za plen, Fanning široke nosnice in dvignete glavo. Tako daje lovcu signal. V Angliji se imenujejo kazalec. Najbolj priljubljena pasma je postavljalec, najbolj znani pa je irski predstavnik te pasme.

Nemški LanghaarV Nemčiji lovijo raje vrste krvi. Najbolj priljubljeni med njimi so dolgožen langhaar, kratkodlaki kurtshaar, trhka darthaar.

Ta vrsta lovskih psov je razvita močan vonj. Tudi po več urah po posnetku pes sledi krvavi progi in zmore izslediti igro. Priljubljene pasme: bavarska planina, blandhound in Hanover. Ljudje se zmotijo, verjamejo, da je kri krvoločna in nevarna. Ti lovski psi Hardy in z veliko ljubezni do lastnikov.
Zlati retriver FotoRetriverji velja za najbolj zanimivega lovskega psa. Funkcija Sestavljajo jih dejstva, da ne le lovijo plena, temveč jo tudi pripeljejo k nogam lovca. Pes se počuti odlično v gostih grmovjah in v vodi. Pasma ima pet sort. Eden se odpelje v Ameriko, druga štiri pa v Angliji. Zlati retriver - najsvetlejši predstavnik skupine, vendar opravlja samo dekorativno funkcijo, ki je izgubil lovske sposobnosti.

Treba je omeniti koker španjel, ki je bil uporabljen v lovu v dneve stare Anglije. Danes je ta lovski pes našel prošnjo v službi pri mejnih vojakih, iskanju rudnikov, drog in eksplozivov, zahvaljujoč močnemu občutku. Razmislimo o več ločenih kamninah.

Avstralski gonilnik

 • Tanek avstralski gonilnikPasma se vzreja v Avstraliji za lov kengurja, ki je uničila kmetijo. V poznih 1700 letih so se prvič sklicevali na avstralski jadralec. V Tasmaniji je bila ta pasma tako priljubljena, da se je kmetijstvo razvilo zelo počasi, saj so vsi želeli lov na kenguru. Ta pasma je bila uporabljena tudi za vabo malih divjadi in kuncev. Po prepovedi lova na košarko je bilo število avstralskih snopov znatno zmanjšano. Do začetka 20. stoletja je bil avstralski hrček zelo redek, zato ni dobil pasjega kluba in standarda.
 • Pas: velik, mišičast in visok. Široka glava z zoženim gobcem navzdol. Dolg in močan vrat. Ravni, močni in vitki udi. Prilagodljiv, tanek in dolg rep. Aktivna in enostavna gibanja.
 • Avstralski skrivnost glave glaveTemne oči z obliko mandljev. Pas ima čudovito vizijo, vidi plen na dolgih razdaljah. Ostri kosmi, močne čeljusti, celo ali škarje.
 • Coat kamnin v tri tipe: prvi - kratek, tesen plašč, drugi pogled - gladka in hrapava in tretja vrsta - nekaj med prvima dvema.
 • Pes je agresiven in ni primeren za družinsko življenje. Mladiči iz prvih dni svojega življenja so značilni agresivnost. Če imate otroke in druge živali, je bolje, da dobite še en hišne ljubljenčke z bolj prilagodljivo naravo.

Avstralski terier

 • Avstralski terier SmilingPrvič se je omenil leta 1820, pasma pa je bila uradno priznana leta 1859. Za ustvarjanje pasme je bilo uporabljenih več vrst terierjev: Terry-Terrier, Yorkshire in drugi. Ta skala je bil zasnovan kot spreten in majhen podgan, ki se bodo lahko splezali v majhno luknjo in se ukvarjali z glodalci.
 • Kompakten, majhen, nekoliko nesramen pes. V spominu na videz Yorkshire Terrier. Raztegnjeni gobec s srednje ušesi in ravnim čelo. Rjave oči srednje velikosti. Kotna silhueta s kratkimi okončinami in premičnim repom.
 • Avstralski terier na sprehoduZelo aktiven in prijazen pes. Primeren za neizkušene gostitelje, vendar na sprehodih je treba nadzorovati zaradi povečane aktivnosti.
 • Avstralski terier je odličen za vodenje v deželi ali stanovanju v mestu. Pes potrebuje nego, in sicer česanje in striženje volne in krempljev. Ni priporočljivo kopati zelo pogosto, sicer lahko trpi hujša krzna.

Avstrijska shorthair Pinscher

 • Avstrijska shorthair Pinscher FotoAvstralski pinček je bil leta 1928 priznan kot samostojna pasma. Pasma je mešanica nemško-avstrijskih ščitnikov in lokalnih psov. Predstavniki te pasme uporablja kot pastirji, vendar je po drugi svetovni vojni skoraj izginila.
 • Pinscher ima različne zunanje značilnosti, saj ni namenjen za razstave in predstave, ampak za delo na kmetiji. Pasma pogosto utesne, volna različnih barv, pogosto so na morju, prsnem košu in repu bele bele oznake.
 • Pes je zelo pogumen in vztrajen, privlačen videz, z odličnim odzivom in veliko lajšanjem. Primernejša je za hiše v državi, saj potrebuje prostor.

Azawakh

 • Azawakh na morjuAfriško-azijskega tipa. Nastala je leta 1970 v Evropi iz Azawak Valley in reke Niger. Azawakh je služil nomad v južni Sahari kot varnostnik, lovec, in tudi kot statusno znamko.
 • Zaradi neposrednih arhitekturnih linij je pasma zelo harmonična. Azawakh ima dolge krake in kratko hrbet, zaradi tega, kar se zdi zelo visoko, vendar so njegove dimenzije povprečne. Višina v grebenu je 71 cm. Koža psa je zelo tanka in plašč je kratka. Moškost je suha in ravna. Telo brez odvečne maščobe je zelo kratko. Živali je zagotovljeno gospodarstvo gibanja in zmožnost ohranjanja shranjene toplote odlična vzdržljivost.
 • Ne hranite v stanovanju, ker potrebujete redne vadbe in vadbe. Potrebuje gibanje in prostor.

Akita Inu

 • Akita-inu na sprehoduAkita Inu je najstarejša pasma in je vizit karta Japonske. V antičnih časih se je uporabljal za lov velikih živali. Pasma se je izkazala v boju, vendar so bili taki ukrepi že prepovedani. Na Japonskem obstajajo številni klubi navijačev Akit.
 • Vsi se spomnite najbolj znanih predstavnikov tega para - Khatiko. Pes je bil rojen leta 1923 v mestu Shibuya, živel v družini profesorja Hideasabura Ueno. Vsak dan ga je psa videl in spoznala vozniški vlak. Profesor je umrl na univerzi, ko je bil Hachiko star dve leti. Pes je čakal svojega učitelja na postaji 9 let. 8. marca 1932 je umrl Hachiko. Pred postajo je bil postavljen bronasti spomenik.
 • Akita Inu - močna zgradba, mišičasta in trdota. Kratek in oster, močan gobec s škarjskim ugrizom. Temne, majhne oči. Srednje ušesa z zaobljenimi nasveti. Mišično telo s tesnim trebuhom in močnim prsnim košem. Visoko postavljen rep se zavija z luknjo. Ravna in trdna volna z debelim podplatom. Rumeno rjava, progasta z belo urazhiro (belkasta pojasnil o obrazu, vratu, trebuhu, prsih, notranji strani repa in tacami) ali beli barvi.
 • Akita Inu - zelo mirna, rezervirana, neodvisna in uravnotežena. Pasma se ne pokorava, zahteva spoštovanje. Dobro ravnajo z otroki, vedno bodo rešeni. Učiti se morati že od otroštva, ker je znak trdna in ne bo mogoče ponovno izobraževati. Za pravilno usposabljanje Akite bodo vse ekipe potrebovale kinologa.
 • Glede na telesno aktivnost in dolge sprehode lahko psa hranimo v stanovanju. Vsak teden ga je treba česati.

Alopekis

 • Alopekis glava blizuPasma se je pojavila v starodavni Grčiji, podrobnosti pa niso znane. Pas je bil vzrejen kot univerzalni pomočnik - Pastir, lovec, čuvaj. Pasma ni bila priljubljena, saj je izgledala skromno ob ozadju velikih in elegantnih lovskih psov in ovčjih psov. Danes so bili psi najbolj priljubljeni v 50-ih letih. Po nekaj desetletjih se je popularnost alopecije zmanjšala zaradi nepredstavljivega videza, čeprav o kakovosti dela alopekis bo dal verjetnost mnogim pasem. V Rusiji so ti psi redkost.
 • Rdeči alopekus na dvoriščuAlopecija ima dve vrsti v strukturi volne - groba in gladka. Prva vrsta je precej redka. Temno rjave oči. Stoječa ali polsušena trikotna ušesa. Močno telo s kratkimi okončinami, ravnim hrbtom, širokim in globokim prsnim košem. Dolg rep z volno, dvignjen.
 • Pasma velja za odličnega prijatelja, takega psa zelo predano, igriv in goreč, z živahnim karakterjem, se nikoli ne obnašajte, zelo pameten.
 • Posebna skrb ni potrebna. Lahko živijo v injekcijskem peresniku in v stanovanju, dobro se srečujejo z otroki. Dobro jih prenašajo mrazi in vročini.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com