AmriFla.com

Ribolov na rekah Kirovske regije

Gremo v Kirov na reko LuzoRibolov v regiji Kirov je skoraj splošen hobi. V regiji je več kot 20 tisoč rek in potokov, število jezer pa se približa 5 tisoč. Reke v regiji Kirov omogočajo, da celo najnaprednejši ljubimec najde možnost, ki mu je všeč. S takšnim številom rezervoarjev je težko izbrati pravega. Zato je smiselno razstaviti glavne rezervoarje regije Kirov po velikosti, vrste rib in udobje ribolova.

Poletni ribolov

Poletni ribolov na jezerih KirovPoletni ribolov v regiji Kirov je bogat in raznolik. Odvisno od mesta, kjer lahko ujamete:

  • šopek,
  • ide,
  • roach,
  • smuči,
  • ščuka in mnoge druge vrste.

V bližini rezerve "Nargush" najdemo približno 30 vrst rib. Rybnadzor strogo spremlja dokončanje obdobja drstenja - od preleta ledu do 10. junija je ribolov prepovedan,je vredno razmisliti, ko greš na ribolov

Vyatka in jezero Kuvshinskoe

Zato je glavna plovnih poteh Kirovja in območja dolžine ene in pol tisoč kilometrov ponuja veliko število krajev za ribolov. Zaradi posebnosti podnebnih sprememb in nenadnih temperaturnih sprememb se ribe pogosto obnašajo nepredvidljivo, gre v jare in boche. Zato je za pridobitev velikega ulova potrebno skrbno privabiti eno ali dve mesti na poti in po uri in pol začeti nežno izkrcati v krajih vabe. Če dovolite veliko motenj, se bodo ribe rešile in zelo težko bo prišlo do tega.

Najboljši kraji za zimski ribolov

Vodečane obale jezera prestrašijo neizkušene ribiče, vendar ljudje, ki so dobro poznani, vzamejo trba več kot 3 kg. V osrednjem delu jezera globina doseže 27 m, tako da lahko udobno ribarite z ladjo. Za ribolov z obale lokalni prebivalci aktivno uporabljajo "gumijasti pas". To je ekipa, ki je na kraju samem narejena iz boje in je nameščena na mestu ribolova. Za njo so že pritrjene ribiške palice s fiksiranimi zvončki.

Jezero Akshuben in Shaitan

Široko jezero z nežnimi bankami privlači ljubitelje ribolova z obale. Precej čisto dno in majhna globina obalnega pasu ribam omogočajo, da se hranijo na velikem območju, tako da Pomembno je, da aktivno hranite ribiška mesta. Tukaj lahko vzamete krap, ostriž, košček ali yazya. Poleg klasičnega floatnega ribolovnega droga, lokalno aktivno uporabljajo predenje. Dno v večini mest je čisto.

Ulovimo Chekhona na Vyatki

Shaitan je najbolj znano jezero zunaj regije. Nastajajo s kraškimi prazninami in doseže globino 12 m. Njegova značilnost je na plavajočih otokih, na katerih so vegetacija, grmičevje in celo drevesa. Občasno lahko vidimo stebre vode, ki so jih iz globine vržene, nevaren in očarljiv pogled.

Težko je priti do jezera, tri strani štirih so prekrite z lesom in bogatim, zato je potreben SUV. Čeprav težki vhod blokira lov za večino tistih, ki si želijo, ampak on več kot izplačilo - ribnik je bogat s krapi. Pomembno je vedeti, da je krap velik, včasih celo več kot 5 kg, zato je vredno vzeti močno linijo.

Zimski ribolov

Reke in jezera regije Kirov so odlične za poletni in zimski ribolov.
Ulyvistye mesta na Vyatki

Toda problem dostopnosti, brez snežnega vozila, v večini primerov ne naredi ničesar. Donaurovo - najbolj priljubljeno mesto za zimski ribolov na reki Vyatki. Več plačanih baz in veliko primernih mest za "divjake" postane privlačna za množičnega ribiča.

Če se pravilno pripravi in ​​vzame lokalno pomoč, bo ribolov uspešen, z velikim ulovom. Najpogosteje je ujeta:

  • ščuka,
  • šopek,
  • ide.

Nekoliko manj - krap, roba in ostriž. Ne obstajajo posebni triki, potreben bo spoprijem kot na katerem koli drugem mestu.

Kuvshinsko jezero

Zimski ribolov na jezeru Kuvshin zahteva pozornost. Ustvarjajo ga vzmetne vzmeti in v krajih, kjer se izstopajo, led je tanjši, zato se je treba o tem posvetovati z lokalnimi ljudmi.

Pri ribolovu ni nobenih težav, celo začetki se bodo ribiči vrnili domov z dobrim ulovom.

Značilnosti ulova na rekah regije KirovV jezeru ni le jezera, ampak tudi rečnih rib, to je treba upoštevati pri pripravi rešetk in vabe. Odvisno od kraja in namena ribolova se lahko zahteva drugačna rešitev. Če vzamete bele ribe na obrežju jezer, lahko uporabite navaden plavajoči paličasti drog, s čimer spremenite zaskoč. Če je cilj izstopa reka, je najbolje, da ribe osla in krmilnike ribarijo.

Rečne ribe so strašne in z ostrimi spremembami v temperaturi, gre pod podzemlje in v zahodne vode.

Ampak, če izberete pravi čas in mesto, lahko vzamete krap do 10 kg žive teže. Občasno se pojavijo soma, vendar je zelo težko iztegniti - dno večine rek je umazano in napolnjeno z zamakami. Zaradi tega so reke slabe za predenje, lahko ostanejo brez ničesar.

Ljubitelji predenja morajo biti pozorni na jezero: kljub gozdnatemu terenu je večina jezer čistih.

Na splošno je območje Kirov ugodno za ribiča, obstaja veliko krajev za ribolov za vsak okus, vendar brez dobrega terenskega avtomobila poleti in snežne mize v zimskem času, večina od njih ostane večina ljubiteljev nedostopna.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com