AmriFla.com

Otoferonol Gold in Premium: Navodila za uporabo

Foma OtoferonolaKako pogosto morate očistiti ušesa mačke? Vsi lastniki odgovarjajo na to vprašanje na različne načine. Nekdo ima dovolj čiščenja enkrat na teden, in nekoga in trikrat tedensko, da čisto ni dovolj. Hišne ljubljenčke vedno imajo umazanost v ušesu. Ta ušesni pršec ali otodektoza. Nevarna mikrobna bolezen, ki lahko povzroči delno ali popolno gluhost.

Do danes je v veterinarski medicini veliko zdravil, namenjenih boju proti ušesu. Najpogosteje se uporabljajo otopironol Gold in Oferonol Premium, ušesne kapljice.

Opis

Otoferonol Gold in Oferironol Premium - Protivnetni in protimikrobni pripravki, izdelani v obliki kapljic. Negativno vplivajo na sarkoptoidne pršice, ki aktivno blokirajo širjenje škodljivih organizmov. Ima antifungalne zdravilne lastnosti, olajša okuženo žival srbenje in draženje. V krvi skoraj ne pride, koža se ne absorbira, ima lokalni učinek.

V veterinarski medicini se uporablja za zdravljenje otodektoze in trošenja ušesnih pršic iz organizma psov in mačk.

Sestava goldonerolnega zlata

Sestava zdravila vključuje tako aktivne snovi, kot sledi:

 1. Deltametrin.
 2. Cikloferon.
 3. Propolis (ekstrakt).

Poleg zdravilnih učinkovin v sestavi zlata Oferironol vključuje pomožne komponente:

 1. Izopropilni alkohol.
 2. Polietilen oksid 400.

Aktivne snovi, ki so del ušesnih kapljic, v najkrajšem možnem času, da rešijo žival pred neprijetnim občutkom. Po absorpciji zdravila ali neposrednem stiku pršica umre. Pomožne komponente so odgovorne za zgodnje celjenje glavnikov in izločanje odpadnih izdelkov ušesnih pršic.

Sestava zdravila Oferironol Premium

Indikacije za uporaboSestava tega zdravila vključuje aktivne snovi:

 1. Permetrin.
 2. Dinatrijeva sol deksametazon-fosfata.
 3. Dimeksid.

Pomožne snovi, vključeni v sestavo zdravila:

 1. Glicerin.
 2. Kozmetični okus.
 3. Izopropilni alkohol.

Zdravilne učinkovine pripravka imajo akaricidno lastnost, ki škoduje povzročiteljem otodektoze. Pomožne snovi hitro regenerirajo prizadeta območja kože.
Pomembno je vedeti, da je zdravilo nestrupeno za zunanjo uporabo. Ne povzroča draženja in opeklin. Ampak, če je zdravilo zaužitju lahko povzroči slabost in bruhanje, saj posamezne aktivne sestavine škodljivo vpliva na notranje organe, in je lahko nevarna za zdravje domačih živali.

Oblika izdaje

Otoferonol Gold proizvajajo v majhnih plastičnih prozornih steklenicah, katerih vrh je kronan s posebnim vrhom. Proizvaja se v obliki kapljic za ušesa. To je zaradi priročnosti pri uporabi, zato vam ni treba kupovati pomožnih orodij, na primer pipete. Pakirano v kartonsko škatlo. Rok uporabnosti ni daljši od 24 mesecev. Navodilo za uporabo je prisotno.

Otoferonol Premium pakirani v steklenicah s prostornino 5 cm3 / cm, 10 cm3 / cm in 15 cm3 / cm. Proizvedena v obliki kapljic za ušesce. Steklenica je opremljena s posebnim kapljicem ali hermetično zaprta z gumijastim zamaškom. Rok uporabnosti tega zdravila je 2 leti. Navodilo za uporabo je prisotno.

Indikacije za uporabo

Kaj pomaga z otofironolomKot smo že omenili, velja, da je glavni razlog za imenovanje prisotnost ušesne mišice v ušesih živali. To je nevarna bolezen, ki jo bolniku prenaša zdrava žival. Prepoznajte, da bolezen ni težavna. Ko klop vstopi v uho psa ali mačke, žival začne počutiti srbi. Vse je v zvezi z reakcijo okužene živali, da ugrizi in odpadne življenje pršic. Živalica začne opraskati vneto uho, ki pogosto nagiba glavo.

Na prvem pregledu so strokovnjaki opazili umazano plaketo v zunanjem ušesu, če je to potrebno, da testi dokaz in predpiše Otoferonol Gold ali Otoferonol Preimum v obliki kapljic za uho.

Otoferonol Gold: navodila za uporabo

Za oba zdravila, Oferironola Gold in Oferironol Premium, obstaja več obveznih pravil, ki bi morali voditi vsakega lastnika psa ali mačke. Korak po korakih za uporabo zdravila Oferironol Gold in Oferironol Premium:

 • Pred uporabo zdravila moramo živali pripraviti za postopek. Hišni ljubljenec se umirja in nato izbriše prizadeto območje. Iz ušesih je treba odstraniti žveplo in umazano plošča, masažo baze ušesa za boljšo absorpcijo zdravila.
 • Steklenico je treba večkrat stresati. Vzemi žival v roke, potegni malo ušesa in kaplja 3-5 kapljic. Oba ušesa morate takoj obravnavati.
 • Zdravilo mora biti pri sobni temperaturi. Če je proizvod hladen, se rahlo segreje v vodni kopeli.
 • Ne smemo pozabiti, da lahko žival počuti pekoč občutek, ko zdravilo zadene prizadeto uho. Zato je treba nekaj časa žival držati na rokah, da ne bi prišlo do uhajanja zdravila iz ušes.

Če lastnik nima izkušenj pri čiščenju ušesa, bi morali poiskati pomoč pri specialistu, saj lahko neizkušen gostitelj poškoduje bobniča žival.

Kontraindikacije in neželeni učinki

Kot pri vseh protimikrobnih zdravilih imajo ta zdravila kontraindikacije. Zdravila ne dajajte živalim:

 • Uporaba otofironolanosečnice in doječke;
 • s poškodbami bolečine membrane;
 • oslabljen;
 • nalezljive bolezni;
 • majhne mladičke in mladiče, ki niso dopolnili dveh mesecev;

S pravilnim diagnosticiranim in pravilnim odmerjanjem niso našli nobenih neželenih učinkov.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com