AmriFla.com

Ribolov v regiji Kaliningrad danes

Ribolov v regiji KaliningradKaliningrajska regija je znana po mnogih. Tu so bogate deponije jantarja. V tem mestu živijo svetovno znani filozof Immanuel Kant in pripovedovalec Hoffmann. In Kaliningradska regija je zelo privlačna za ljubitelje ribolova: tu lahko ribarite v rekah, jezerih in Baltskem morju. Tujci in prebivalci Rusije obiskujejo Kaliningrad skozi celo leto.

Ribolov v Kaliningradski regiji

V Kaliningradski regiji je veliko rezervoarjev, priljubljena med ljubitelji ribolova. Lahko jih razdelimo v dve veliki skupini: plačani in brezplačni.

Plačani ribolov

Plačani ribolovV zadnjih letih so mesta za plačani ulov postala zelo priljubljena. Za to je več razlogov. V takih krajih so organizirani kraji za počitek in hrano. Ribiči lahko bivajo v udobnih sobah več dni. Poleg tega ni treba vzeti hrane z njimi, saj so kavarne in menze zgrajene. In tudi na pluse plačanega ribolova je mogoče pripisati prisotnost pristojnih inštruktorjev. Pomagali bodo pri nabavi opreme in vam povedali o osnovnih pravilih ribolova.

Večina rekreacijskih centrov ponuja izposojo ribiških spretnosti. Zelo je prikladno za ribiče, ki so prišli iz drugih regij. V nekaterih plačanih rekreacijskih centrih lahko izposodite čoln nekaj ur za ribolov na globini. Najbolj priljubljena ribiška mesta vključujejo naslednje:

 • Jezero krapa;
 • ribnik v vasi Razino;
 • rekreacijski center "Po morju";
 • rekreacijski center "obisk";
 • rekreacijski center "Rus".

Proste cone

Nekateri ljubitelji ribolova se kategorično ne strinjajo z obiskom plačanih rekreacijskih centrov. Ne potrebujejo udobnega parkirišča, udobnih sob in dragih kavarn. Ti ribiči ne želijo biti v turistični družbi na rekreacijskih središčih. Izberejo mesta za prosti ribolov.

 • Ljubitelji soma in opeke gredo v reko Neman. Voda v njej se šteje za zelo čisto.
 • Ljubitelje postrvi privlači Red River.
 • Burbot v regiji Kaliningrad se nahaja v reki Cool. Ta reka je znana po svoji smrdi.
 • Ljubitelji ščuka in laporja pogosto izbirajo reko Matrosovko. Tam je, da lahko ujameš veliko vrst rib v enem dnevu.
 • In tudi priljubljeno ribiško mesto je "Čisto" jezero, ki se nahaja na vzhodu regije.
 • Za reko Rzhevko je značilna navzočnost krapa in krapa.Pravila za zajemanje

V regiji Kaliningrad obstajajo določena pravila za ribolov. Namenjene so ohranjanju populacije vseh vrst. V tej regiji je dovoljeno loviti izključno ribolov. Mreže in potegalke so prepovedane. Če zaposleni v organizacijah za varstvo narave zabeležijo uporabo omrežij, se vsa ribolovna orodja umaknejo. Prav tako je prepovedano ribe, medtem ko se drstijo. Zaradi tega je v juniju in januarju število ribičev na bregovih rek in jezer močno zmanjšalo.

Med ribolovom je strogo prepovedano uporabljati kemikalije, ki bi lahko škodovale prosto živečemu In tudi ne morete uporabiti eksplozivov. Če policija "ribe" zazna kršitve, bo državljana izdala znatno globo. Največji ulov je tudi omejen. Ena oseba nima pravice ujeti več kot 5 kilogramov. Poleg tega, Prepovedano je prodajati svoj ulov.

Morski lov

V Baltskem morju danes obstajajo tako dragocene pasme rib kot elk, trska in sargan. Vendar je ribolov v morju na voljo majhnemu številu ribičev. To je posledica visokih stroškov. Storitve inštruktorjev, ki bodo povedali o posebnostih lovljenja rib v morju, so precej dragi. Poleg tega ulov rib iz obale ni zelo učinkovit. Zato morajo ribiči najamati čolne in čolne. In tudi pomanjkljivosti ulova rib v morju je mogoče pripisati potrebi po nakupu dragih orodij.

Napoved hrošča

Ribolov v zalivu.Izkušeni ribiči vedo, kdaj naj ujamejo v tej regiji. Če greste tam prvič, je vredno vedeti napoved grize v regiji Kaliningrad. Na splošno lahko vsak mesec ujamete veliko rib, če izberete pravo orodje in ribnik. V januarju so ribičem svetovali, naj gredo na plavut v območju Curonian Spit. Februar je kot nalašč za ulov rečne ribe, kot so nafto, smuči in ščuka. Vendar pa v tem času v regiji obstaja precej nestabilno vreme. V tem obdobju je večina ribičev zelo previdnih glede vremenske napovedi in opozoril reševalcev.

Za marec in april je značilno obilje v rekah in jezerih rdečkasto-rjave barve. In tudi takrat na površini se začne vzpenjati. V maju in juniju, pojdite na ribolov drozga in iglavca. V tem primeru je prepoved ulova nekaterih vrst rib, povezanih z drstjo. V juliju je najboljši ulov krušna. Avgusta se je število ribičev močno zmanjšalo. To je posledica dejstva, da se voda močno segreje in vse ribe gre v globino. V jesenskem obdobju je ulov sleda najbolj uspešen. Novembra večina ribičev začenja pripravljati zimsko opremo.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com