AmriFla.com

Priporočila za izbiro pralnega stroja

Nasveti za izbiro pralnega strojaPri nakupu pralnega stroja je težko določiti izbiro v raznolikost zastopanih modelov

. In kompleksnost tukaj ni toliko v definiciji blagovne znamke, kot v funkcionalnosti, zanesljivosti in tehničnih lastnostih. Konec koncev, izbira pralnega stroja v veliki meri ni odvisna od števila sodobnih čipov, ampak od naših posebnih potreb. V tem primeru ne bo imela zadnje vloge pri izbiri in cene.

Izbira pralnega stroja

Ko izberete električnega pomočnika za pranje, morate paziti na številne odtenke, ne da bi vedeli, za katere tveganje smo kupovali povsem drugačne od tistega, kar bi želeli. Zato, kaj je vredno posvetiti pozornost, Je:

  • Izbira pralnega strojaVrsta prenosa;
  • Mere in največja obremenitev;
  • Rezervoar in boben;
  • Spin;
  • Razred pranja;
  • Poraba energije.

Vrsta prenosa

Priporočila za izbiro pralnega strojaPri izbiri dobre naprave ima tip nalaganja pomembno vlogo. Zdi se, kakšna je razlika, s katere strani bomo v stroj nalagali perilo. Toda v resnici to ni samo vprašanje udobnosti, temveč tudi racionalnosti. Torej, stroji z navpično obremenitvijo zahtevajo manj prostora, lahko se nahajajo tudi v majhnem kotu. Poleg tega so primernejši za uporabo, saj lahko celo med pralnim postopkom dodamo pozabljene ali, nasprotno, odstranimo odvečno obleko.

Če prostor v stanovanju omogoča, lahko vzamete in stroj za sprednjo nalaganje. Ne ublažijo slabše in imajo tudi svoje prednosti. Lažje je graditi tako "stylalki". Obstajajo nizki modeli, ki bodo šli tudi pod umivalnik, kar prihrani prostor. Tukaj je treba posebno pozornost posvetiti možnosti, da se vrata za nakladanje odpirajo za 180 stopinj.

Poleg tega se lahko pomembna razlika med "frontline" in "vertikalno" imenuje lokacija nadzorne plošče. Zdi se, da na prvi pogled ni nobene razlike. Ampak, če pomislim, se nahaja na vrhu oddaljenih računalnikih z je navpična obremenitev bolj priročno, če imate majhne otroke, pa niso ravno doseči. Čeprav ima večina modelov za vzvratno vožnjo funkcijo "otrok". Zato je treba odločiti, kateri pralni stroj naj izbere med temi navidezno nepomembnimi odtenki.

Mere in največja obremenitev

Pralni stroji ATLANTDimenzije - morda ena od glavnih značilnosti, ki jih je treba posvetiti pozornost. Tu nas proizvajalci ne omejujejo, kar nam omogoča, da izberemo pravo napravo na podlagi razpoložljivega prostora. Praviloma je višina "styarok" 85 cm, širina - 60 cm, vendar globina se lahko spreminja od 32 do 60 cm. To je pogosto temeljni dejavnik pri izbiri pralnega stroja.

Ampak ne pozabite, da je prizadevanje za kompaktnost in vodi do zmanjšanja boben prostornosti, in to vodi do zmanjšanja števila izbrisanih času perila. Če živite sami ali skupaj, potem ne bo prišlo do težave, če pa imate tri ali več, potem lahko ta odtenek postane resen problem. Navsezadnje v malem, 32-centimetrskem stroju, ne bo vstopilo več kot 3,5 kg perila. Stroji srednje globine bodo omogočali nalaganje do 4,5 kg, naprave z globino 58-60 cm pa lahko sprejmejo do 7 kg perila. Slednja možnost bo še posebej uporabna, če je družina velika.

Rezervoar in boben

Tank 282801 pralni strojNaslednji je bodite pozorni, to so:

  • Buck;
  • Bobni.

Pomembno je, da ugotovimo, iz katerega materiala sestavljajo ti elementi pralnega stroja. In če je boben vedno iz nerjavečega jekla, je lahko rezervoar (zmogljivost, v kateri je boben) izdelana iz različnih materialov. Seveda je nerjaveče jeklo najvarnejše in trajnejše, vendar so stroji z rezervoarjem iz nerjavnega jekla hrupnejši.

Kompozitni materiali (polipleksi, carborane, polinoks in nekateri drugi) so slabše v smislu zanesljivosti, vendar pa je značilna visoka toplotna izolacija, trajnost in dobro absorbira vibracije, ki zmanjšuje hrup stroja kot celote. Preostale značilnosti bobna in rezervoarja so praktično enake.
Spin, razred pranja in poraba energije

Pralni stroj ELECTROLUX EWTKo se pojavi vprašanje, kako izbrati pravi pralni stroj, malo ljudi opozarja na takšne trenutke, kot so pranje razreda, predenje in poraba energije. In to je precej pomembna značilnost. Recimo, da je odvisno od razreda upokojencev, kako skrbno bo "styaralka" ravnala z vašimi stvarmi. Torej, avtomobili razreda "A" veljajo za najbolj občutljive pri pranju.

Evropski standardi pomeni razrede od "A" do "G", kjer je najnižja stopnja označena z avtomobili razreda "G", ki se povečajo na "A". Ti razredi lahko rečemo, ne samo o "ljubezni" za vaš oblačil, ampak tudi, v kolikšni meri je stroj varčen in kako dobro je lahko zavil krpo. Torej, najvišji razred "A" pri temperaturi 60 stopinj porabi električno energijo manj kot 1 kW / h.

Kar zadeva pritiskanje, je v večini primerov stikalo, ki vam omogoča spreminjanje stopnje vrtenja glede na vaše potrebe. Toda čim višje je razred, večji je obseg razpoložljivih načinov predenja: 1600 obratov vam omogočajo, da dobite skoraj suha oblačila in 400 obratov - zelo mokra, kar je bolj primerno za občutljive ali občutljive tkanine.

Programi pranja

Smart pralni stroj Xiaomi MiniJOdvisno od proizvajalca in, seveda, cen, se lahko programi za različne pralne stroje razlikujejo. Vendar pa skoraj vsi proizvajalci v svoje izdelke določiti standardne programe, ki so tako kot dražje modele, in njihove cenejše kolegi. Za take programe je mogoče nositi: volno, sintetiko, lan, krpelj in druge. Poleg osnovne "stiralki" je lahko opremljen s številnimi dodatnimi funkcijami: Namakanje, intenzivno pranje, hitro pranje, dodatno izpiranje, odstranjevanje madežev, in drugi.

Mnogi modeli poleg tega prejemajo in pametni način «Fuzzy Logic», tako za pranje perila še bolj priročno, saj je sistem sposoben samostojno določi vrsto izpiranju slediti zlijemo količina praška, za prilagoditev količine vode, trajanje pranje, optimalne pogoje za ekstrakcijo in druge uporabne značilnosti. To omogoča ne samo poenostavitev postopka pranja lastnika stroja, ampak tudi prihranek vode in električne energije.

Druge nianse

Kako izbrati pralni strojIzbira pralni stroj in ob upoštevanju vseh zgoraj navedenih lastnosti, je potrebno posvetiti pozornost, ne samo za blagovne znamke, ampak tudi na kraj (država) montažo. To bo končno pomagalo pri izbiri. Dejstvo je, da je kakovost samega stroja odvisna od mesta montaže. In pri tem je neposredno odvisno, kako dolgo lahko služite novemu nakupu.

Če želite, da vaš stroj traja več kot štiri leta, potem ni priporočljivo kupiti turško izdelanih naprav. V Turčiji je samo, da je v tem pogledu vse tako avtomatsko, da ni potrebno računati na kakovost. In še druga stvar, na primer, "Stiralki", zbrane v Avstriji ali na Švedskem. Takšne naprave vam bodo lažje služile že 20 let. Ni slabo, da gre za to tehniko v Nemčiji. Stroj nemške zbirke vam bo služil z vero in resnico že 15 let. Vendar vas verjetno ne bo več verjetno, da vas bodo italijanski in korejski oprali že več kot osem let.

Vse za izbiro dobrega in kakovostnega pralnega stroja, ki ga zdaj poznate. Toda, ko ste kupili domov, je nepotrebno vedeti, kje je bolje povezati novo pridobitev. Tu je na voljo samo dve možnosti: na hladno ali vročo vodo. Po eni strani je bolje priključiti na cev za vročo vodo, v tem primeru je mogoče prihraniti pri električni energiji, saj se bodo stroški ogrevanja znatno zmanjšali. Vendar pa tukaj obstaja nekaj pomanjkljivosti. Dobava vroče vode je pogosto nižja od hladne. Prav tako je težko govoriti o temperaturni stabilnosti. V povezavi s tem strojom bo še vedno treba segreti vodo.

Pomembnejše je, da še vedno priključite pralni stroj na hladno vodo. Ampak tukaj se morate zateči k uporabi emollientov.

Vodijo s temi preprostimi pravili, lahko z lahkoto in brez pomoči izberete pralni stroj sanj, ki vam bo dolga leta služil, ki vas ves čas veseli s svežim in čistim perilom.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com