AmriFla.com

Prva izbira za mačke: sestava foyoja in vrst, festivala, pregledi

Opis krme za mačkeVsi lastniki hišnih ljubljenčkov želijo svoje priljubljene, da ostanejo zdrave, zabavne in aktivne. Osnova dobrega zdravja mačke je uravnotežena uravnotežena prehrana, bogata s hranili, vitamini in minerali. V tem primeru je za izbiro hrane za mačko pomembno upoštevati ne le njegove lastne značilnosti, ampak tudi starost, pasmo in pogoje pripora.

Hkrati je pomembno in mnenje strokovnjakov. Dobra izbira prehrane je postati st. 1. Izbira za mačko.

1. izbira - je uravnotežena prehrana za mačke različnih starosti, ki upoštevajo potrebe mačk različnih starosti, individualne značilnosti zdravja in vsebine ter tudi želje po okusu živali.

Suha hrana za mačke za mačke je super premium hrana. Ta prehrana v Kanadi proizvaja družba PLB International in je postala priljubljena med profesionalnimi rejci mačk in psov ter ljubiteljem hišnih ljubljenčkov.

Izdelki tega podjetja v Rusiji niso tako razširjeni, vendar pa razlog za to ni kakovost krme, le redko je videti na policah zooloških trgovin.

Visoka kakovost je zagotovljena z zahtevami proizvajalca, tako kot v Kanadi, veliko pozornost namenja proizvodnji hrane za hišne ljubljenčke. Družba namenja veliko pozornosti nadzoru kakovosti izdelkov od dobave surovin do sproščanja končnih izdelkov. Surov material poteka temeljito preverite v laboratorijih podjetja. Tehnologi podjetja strogo kontrolirajo kakovost končnega izdelka in njegovo skladnost s receptom.

Proizvodnja hrane za hišne ljubljenčke se izvaja na visokotehnološki opremi pod strogim nadzorom neodvisnega centra za analizo in kontrolo hrane. Vse razvite diete so odobrene Združenje veterinarjev Kanade.

Razvijanje prehrambenih palic za domače mačke izvajajo vodilni tehnologi podjetja s sodelovanjem veterinarjev in izkušenih rejcev. Razvita krma je popolnoma uravnotežena in zadovoljuje potrebe mačke v prehranskih sestavinah, mineralih in vitaminih.

Sestava krme 1. izbire za mačke

Prednosti in prednosti hraneOsnova obroka za mačke 1. izbire je sveže piščančje in račje meso ter piščančje meso, ki ne vsebujejo veliko maščob in se uporabljajo za prehrambeno prehrano. Hrana vsebuje vire beljakovin beljakovin z rastlinskimi beljakovinami. Tudi vir energije so stranski proizvodi v obliki piščančjih jeter in jajc, ki imajo visoko vsebnost aminokislin.

Prehrana vsebuje takšne vire ogljikovih hidratov kot riž, rjavi riž, ječmen, ovsena kaša.

Hrana je obogatena s piščancem in ribjim oljem, ki izvira iz lososov rib, ki telu mačke zagotavljajo maščobne kisline.

Potrebna vlakna, potrebna za normalen razvoj organizma hišnega ljubljenčka, so iz virov, kot so celuloza sladkorne pese, suhe celuloze iz paradižnika in vlakna iz grahov.
Sestava prehrane vključuje dodatne komponente - Yucca, ki odpravlja poseben vonj po zaužitju živalsko krmo in laneno seme ima pozitiven vpliv na lase in kožo mačka pokrovom.

V krmi ni krme Vsi dodatki, ki povzročajo zasvojenost s krmo.

Razvijalci so upoštevali potrebe mladih mačk in starejših mačk. Hrana, namenjena za te starostne kategorije, je dodatno obogatena s kompleksom vitaminov in kalcija.

Linija za prvo izbiro za mačke

Razvijalci ponujajo odlično izbiro hrane za mačke, kar omogoča živali, da ohranijo čudovit videz in ohranjajo zdravje v popolnem stanju. V formulah prehrane se upoštevajo potrebe rastočega in starajočega se organizma živali, njegove aktivnosti in individualnih značilnosti fizičnega stanja organizma.

Za ljubitelje hišnih živali predstavljene so naslednje vrste suhih zmesi za hišne ljubljenčke:

 • Proizvajalci krme za mačkemladiči;
 • mačke starejše od deset let;
 • posebna hrana za sterilizirane živali;
 • hipoalergena hrana;
 • mačke s prekomerno težo;
 • za odrasle z lososom in piščancem.

Suhe mešanice Fest Choyce so nepogrešljive za organizacijo pravilne prehrane čistokrvnih živali, saj večina živali nima močne imunitete in je nagnjena k razvoju alergij.

Prednosti in slabosti 1. izbire za mačke

Mnogi rejci in lastniki domače mačke opažajo precej široko izbiro in posebne obroke, ki upoštevajo potrebe in posamezne značilnosti živali. Posebno pozornost je treba nameniti obrokom Fest Choyce za mladiče in starejše živali, ki upoštevajo potrebe telesa.

 • Mačke zapečateneLinija predstavlja posebno dobave električne energije, pri čemer hypoallergenic sestavka, skozi katero lahko žival premaga alergije na hrano in ne trpijo zaradi prekomerno izpadanje las, dermatitis in prhljaj.
 • Med krmo vrhunske prehrane razreda Fest Choyce za mačke je sprejemljiva cena.
 • Uporaba hrane za prehrano bistveno izboljša videz hišnega ljubljenčka, stanje dlake in sluznice.
 • Zahvaljujoč posebnim dodatkom, vonj živali postopoma izgine.
 • Sestava vključuje le visoko kakovostne sestavine, uporabljajo se le naravni okusi
 • Vir beljakovin je naravno sveže perutninsko meso in ne ostanki predelave surovin v obliki kit, kož, krempljev.
 • Vir aminokislin je ribje olje lososa, rjavega riža in jajc.

Med pomanjkljivostmi mnogih rejci opažajo nezmožnost nakupa hrane v trgovini za hišne ljubljenčke. Sestava obrokov vključuje suhe paradižnike, ki ne prinašajo koristi telesu mačke. In tudi v asortimanu ni mokre hrane.

Povratne informacije lastnika

Nedavno kupili trimesečnega britanskega mucka. Odločili se hraniti s suho hrano. Najprej smo uporabili krmo drugega znanega proizvajalca. Mačk je začel imeti težave s prebavo in blatom. Na priporočilo prijateljev začel krmo prvo izbiro za mladiče. Hrana je bila popolna: žival ne trpi več zaprtosti, aktivno, veselo. Hrano mi je všeč po kompoziciji.

Ferst Choyce uporabljam hiperalergično že dve leti. Mačka nima težav s prebavo. Za izbiro festa je značilna uravnotežena sestava, dobra velikost granul. Privlači visoko kakovost. Zelo mi je všeč Cat.

Prej je moja sterilizirana mačka hranila specializirano hrano iste kategorije cen. Zadovoljen z vsem, razen s stanjem volne. Na nasvet prijateljev se je odločilo, da poskusite Fest Choyce. Uporabljali smo le tri mesece. Stanje plašča je postalo veliko boljše, obstajala je trajna molt, se pojavil sijaj.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com