AmriFla.com

Kje lahko grem v Moskvo in predmestje?

Ribniki za ribolov v predmestjuRibolov na lestvici z lovom zaseda vodilni položaj v prostem času. To velja v večji meri za moške, čeprav dekleta pogosto najdemo veliko pozitivnih vidikov v rekreaciji v naravi. Poiščite kraj, kamor želite iti na ribolov in ne dobite samo pozitivnih vtisov samega procesa, vendar dober ulov ni tako preprost. Ne pozabite, da se vse več rezervoarjev plača.

Kako izbrati jezero

Prebivalci Moskve ali predmestja so imeli srečo. Izbira krajev, kamor gremo na ribolov, je boljša, res super. Seveda se vsako leto povečuje število mest za plačan ribolov, pa tudi število območij, ki niso primerna za to zanimivo zasedbo.

Kljub temu širok prostor vam omogoča, da najdete različna jezera in reke, ki vas bodo zadovoljili s neverjetno pokrajino in ulovom.

Kako izbrati jezero v predmestju

Ribiči lahko izbirajo med rekami, ribniki, ribniki in jezeri, odvisno od načina ribolova, preferenc v ribah in izbire pokrajine.

Najbolj priljubljeni med ribiči so slednji. In za to obstaja več objektivnih razlogov:

 • Lahko se ujameš z obale ali na čolnu;
 • mirna vodna površina ne ustvarja dodatnih težav;
 • Jezera se nahajajo povsod in v večini primerov, da jih dosežejo, je precej preprosta;
 • veliko različnih rib.

Seveda je velikost jezera, vrsta rib, ki ga naseljujejo, način ulova in drugi dejavniki posamezni. Vendar pa obstajajo jezera, ki so primerna za ribolov na poseben način:

 1. Najboljše reke za ribolovČrno jezero. V nasprotju z imenom je voda tukaj čudovito čista. Nahaja se 38 km od MADA, jezero je obdano z lepim mešanim gozdom. Čista voda (primerno za kopanje), sveži zrak in ptičje petje, ki prihajajo iz gozda, naredijo Črno jezero odličen kraj za počitek za vso družino. Ribiči bodo cenili ribnik z obilico rotacij in krapa. Pojdite na kraj, kjer ulovite ribe, je preprosto. Na križišču Fryanovskoye avtoceste z Little Moskva Ring je priročno parkirišče. Na njem lahko pustite avto in tiho uživate v počitnicah.
 2. Bisarevo jezero. Ribnik je velik, vendar je voda v njem motna zaradi blatnega dna. Jezero je plitvo, a njegova velikost vam omogoča izbiro plaže glede na vaše želje. Kraj ni namenjen družinskemu počitku, ampak med ribiči je priljubljen in se šteje za eno izmed najboljših jezer, kjer lahko greste na ribolov. Zaradi številčnosti različnih vrst rib je ribolov izjemno raznolik in zanimiv. Tukaj so ulovljeni mesojedci, velika roba, ostriž, krap, kurbijski krap, lupinarji, lahko pa se ujamejo tako ščuka kot bela kupida. Do jezera je enostavno, ker se nahaja 500 m od postaje Kupavna, kjer lahko pridete z vlakom ali vlakom. Z avtom, vzemite Gorkovskoye avtocesto do vasi Kupavna.
 3. Bear Lake. Presenetljivo lepa mesta, ki se nahajajo v bližini Schhelkovskoe avtoceste, vendar je ribolov plačan. Zato Big Bear Lake ni zelo priljubljen. V bližini je jezero Little Bear, kamor želite iti, ne zaradi ulova, ampak zaradi samega procesa. Je brezplačna in s številom rib ni nikakor slabša od plačanega analoga. Slabost je kompleksen pristop k vodi zaradi trstja in sadeža, večina jezera pa je obdana z gostim gozdom, zaradi česar je ribolov z obale težak. Zato je bolje, da se ujamete s čolna. Na seznamu potencialnih ulovov so vključeni krapi, ščuka, ostriž in celo jegulja.
 4. Sveto jezero. Če pridete do rezervoarja s tako imenovanim imenom, ni težko: 9 km od Moskve obvoznice, izstop na Novoukhtomskoye Highway. Nahaja se ob ribniku med jezeri Shatursky. Sveto jezero je globoko, s površino 1200 hektarjev. Obstaja topla voda, ki se tudi pozimi ne zamrzne. Plaže niso zarasle in pristop k kraju ribolova je zelo priročen. Lahko ujameš ščuka, ščuka, šopek. Večina vzhodne strani jezera je pokrita z drevesi, na južni pa ne bodo všeč ljubitelji neokrnjene narave, saj je odprta in vidna industrijska pokrajina. Ampak ribolov je brezplačen, na morju lahko najamete čoln.
 5. Muromsko jezero. Nahaja se ob ribniku zelo blizu Svetega jezera. Voda v njej je topla, vendar krajina ni impresivna: termalna elektrarna je vidna. Vendar pa je tretjina jezera obdana z gostim gozdom, ki prihrani splošni vtis o terenu. Toda kraj bo zadovoljen z ulovom. V šestdesetih letih prejšnjega stoletja je bilo sproščenih več kot 4 tone rastlinojedih rib. To dejstvo je treba upoštevati pri izbiri vabe. Najpogostejše vrste rib so ideja, krap in lupinar. Vendar pa mnogi ribiči uspevajo ujeti rezkar ali krap.

Ribniki za ribolov

Razlike v primerjavi z jezeri niso tako veliko. Kljub temu so. Razlike med ribnikom in jezerom vplivajo na število in vrste rib, metoda:

 • Ribniki so umetni, jezera so naravnega izvora;
 • v ribnikih lahko živijo tiste vrste rib, ki jih je tam začelo človek;
 • povprečna velikost ribnikov je v primerjavi z jezeri večkrat manjša.Obstajajo ribniki povsod, zelo pogosto pa jih najdemo blizu kraja bivanja. Ti dejavniki so glavna prednost takih rezervoarjev:

 1. Primerni kanali v predmestju za ribolovVasyutino. Ribnik se nahaja med odprtimi kraji na državnih straneh. Teren je odličen: redki gozd okoli ribnika ne ustvarja ovir, večina obale je travnik in odprt, celotno območje je vidno. Enostaven pristop k vodi lahko postane pomanjkljivost za ljubitelje ribolova. Obilo ribjih vrst se ne more pohvaliti z vodnim telesom, vendar je voda prozorna, kraj pa velja za okolju prijazen. Kot trofej lahko dobite ščuka, roba, ostriž. Če pridete z avtomobilom v ribnik, je preprosto: se morate pomakniti vzdolž Varšavske avtoceste proti Podolsku.
 2. Lykovsky ribnik. Nahaja se 2 km od Vasyutina, na treh straneh je obdana z gostim mešanim gozdom, na četrti strani pa pogled na prostoren travnik. Edina pomanjkljivost je gibanje vzdolž ruševske ceste, ki se polaga skozi polje. Vendar pa je razdalja, ki jo je treba premagati na poti k očarljivemu ribolovu, zelo majhna. V ribniku najdete ščuka, ostriž in roach. Izkušenim ribičem svetujemo, da z njimi spinijo. Pravijo tudi, da je najboljša stvar, da riba ugrizne na krvave.

Najboljše reke

Hitrost toka, prisotnost brzic in jezov, zapletene obale - vsi ti dejavniki lahko postanejo ovira za ulov rib v rekah. Če vas ne prestrašijo, potem imajo ti ribniki številne prednosti:

 • prisotnost nekaterih vrst rib, ki raje tekočo vodo;
 • neverjetne in edinstvene pokrajine;
 • čista voda.

Kje naj gremo v predmestje

V večini primerov se reke nahajajo na oddaljenosti od mesta, zato do njih ni vedno enostavno. Katere reke so točno za ljubitelje ribolova:

 1. Molocha. Večino reke je obdano z majhnim, a zelo gostim gozdom. Od čolna je neugodno, saj je globina reke zelo majhna - le 1,5-2 m. Premikanje na čolnih je težko in zaradi čebeljih jezov. Ampak ribolov z obale je odličen, kul griz. Pri izbiri obale je vredno razmisliti, da je na južni strani reke močviren teren, zato je mogoče priti do rezervoarja le s posebnim lesenim zidom. V reki živi več vrst rib. Če imate srečo, lahko ujameš burbot, ščuka, gobelj, roach ali baster. Pojdite do reke bolje z avtom, se pomaknite proti Mahri, skozi Karabanovo.
 2. Pakhra. Reka je precej velika, vendar je bolje, da greste do jezu Novel, ki se nahaja ob sotočju Pakhra in reke Moskve. Ribolov neposredno na samem jezu je prepovedan, zato je treba iti malo nižje. Tam je posoda čista, plitva s hitrim tokom. Na kamne nad vodo lahko ujamete klobuk, yazya, asp ali luster. Kamni so precej ostri in spolzki, zato bodite previdni ali ostanite na kopnem. Peščena obala je posuta z grmovjem, travo in drevesi, vendar lahko vedno najdete priročno mesto.

Primerni kanali

Ribolov v predmestjuMoskovski kanal je morda najbolj priljubljen kraj, kjer se lahko odpravite na ribolov zaradi ulova ščuka, smetane, smradu in smuči. Rezervoar je precej dolg, vendar največja riba živi v presečišču kanala z rezervoarjem Ivankovsky. Izkušenim ribičem svetujemo, da lovijo voska ali jokerja.

Poleg tega so robovi dovolj daleč od obale, zato morate imeti dolge palice od 9 do 13 metrov. Kanal se nahaja izven območja Khimki. Približna globina je 5 metrov.

Izberite kraj za ribolov, ki temelji na vaših željah. Bodite pozorni na teren, vrsto obale, raznolikost rib in dostop do ribnika. Razmislite o razdalji od kraja prebivališča.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com