AmriFla.com

Deček ali deklica je način, kako določiti, kateri spol je mladiček

Kako določiti spol mladičaZelo pogosto se neizkušeni lastniki lahkotne ženske ali želijo pridobiti prave prijatelje spraševati o metodah določanja pola kuža. Ko se pojavijo otroci, kdo bo kasneje moral biti pritrjen, ali če se pojavi želja po nakupu psa, potem je treba spoznati svoj spol. Kako prepoznati dekle ali dečka se bo dopolnila družina, kako ji je ime namenjeno, in kako se izogniti dejstvu, da se bo moški naenkrat izkazalo za mlado žensko mamo?

Fiziološka metoda določanja pola kuža

Fiziološka metodaVečina rejcev psa ni težko določiti pol otroka. Za navadne osebe, daleč od plemenskih živali, za rešitev tega vprašanja, kako določiti spol mladiča, je včasih zelo težko.

Določite spol mladiča, lahko:

  • Vodijo jih fiziološki podatki. Če želite izvedeti, ali je spol otroka treba pregledati njegov trebuh. Pri moških psi na mucki, tik pod popkom, je njegov spolni organ, rahlo viden pod gube kože. Ko je izpostavljena tej coni, bo v prihodnosti prišlo do vleke gube na koži ali njegovega vlečenja. Pod anusom v perineumu je majhno področje z lasmi. To je kraj, kjer se bodo moda sčasoma ustalila. Lahko jih najdete s sondiranjem otroške kože. Za razliko od moških, za ženske je značilno, da so na trebuhu prisotni samo papili in popka. Njeni genitaliji (sečnica, vhod v vagino) so v bližini anusa.

Opozorilo!

Ne hitite, da določite spol novorojenčka. Genitalije v tej starosti še vedno ne morejo govoriti o ničemer, in dodatni dotiki dojenčka bodo dražili tako sebe kot njegovo mater. Rezultat je lahko mamina zavrnitev drobtine.

Določanje spola po videzu

Določanje spola po videzuObstaja mnenje, da je mogoče razlikovati moškega od ženske po videzu psa, in sicer s svojim gobcem in poltjo. Tako je gobec moškega videti bolj hud, pogumen, večji in grob, medtem ko ima ženka subtilne lastnosti.
Nekateri lastniki psov to trdijo ženske so bolj mobilne, razlikujejo hitrosti. Moški so značilni za lenobje, njihova gibanja so močna in hojo je težka.

Določitev seksa mladičkov na ta način verjetno ne bo uspela, ker se vsi otroci razlikujejo hitrosti in lahkotnosti. Vendar pa je lahko koristno za uporabo pri starejših pseh.

Načini, da povedete fantu dekle

Načini, da povedete fantu dekleKo kuža doseže star šest mesecev, lahko določite spol tako, da opazujete navade domačega ljubimca:

  • Za mladičke je pri moških v tej starosti značilno dvig zadnje tačke ko urinirate. Ženske bodo še naprej imele svoje potrebe v položaju majhnega čuče.
  • Moški pogosto označujejo meje svojega ozemlja. Ženska je ta instinkt neločljivo povezan, toda pri moških, še posebej ne zmerjenih, se razvija močneje. Če želite določiti spol v zgodnejši starosti, morate pozorno opazovati hišnega ljubljenčka. Če se pred spopadanjem s potrebo mladiček najprej ugrizne na mesto in nato hitro urinira, kar se pogosto dogaja, je zelo verjetno, da je zaposlen pri dajanju oznak na mejah svojega ozemlja. Če postopek traja dovolj dolgo in ne pogosteje kot enkrat ali dvakrat, je to resnično olajšanje potrebe.
  • Za razlikovanje ženske od moškega pri starosti 6-9 mesecev za ponavljajoče se cikle estrusov. V takšnih dneh je bolje, da hišne ljubljenčke hranite v ločeni sobi, tako da lahko hitro odstranite sledove krvi, če jih nekdo po nesreči zapusti. Cikel med estrusom je tri tedne. Če je potrebno, lahko med toploto uporabite plenic.
  • Odrasli fant in dekle se lahko razlikujejo po tem, kako izražajo ljubezen do lastnika. Za ženske, v čustvenem občutku, je značilno, da lizati mojstra. To je posledica nagona skrbi za mlade in čredo. Tako dokazuje lokacijo lastniku. Za določitev pola mladičkov ta metoda ni primerna, saj je zanje bolj izraz razpoloženja in občutkov kot manifestacija instinkta.

Določanje spola odraslega psa

Določanje spolaČe je včasih težko določiti spol mladiča, takšna težava sploh ne nastane pri odraslih pseh.

Starejši pes, bolj očiten postane njen spol. Tako lahko pas odraslih moških prepoznamo s stojalo z dvignjeno zadnjo špico v bližini grmovja, stebričkov, koles, avtomobilov, kotov hiš in drugih predmetov. Poleg tega videz moškega zadaj jasno kaže na prisotnost semenskih testisov, ki poudarjajo psa pri psu.

Če nastavite spol, kljub vsem manipulacijam s psom, ni mogoče ugotoviti, je priporočljivo vzamite učenca na veterinarja ali obiščite izkušenega žlahtnitelja. Z lahkoto najdejo odgovor na to vprašanje!

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com