AmriFla.com

Priljubljeni ribiči mesta za ribolov v Kazanu

Ribolov v KazanuKazan je prestolnica Tatarstan. To je veliko mesto, v katerem se nahajajo na stotine različnih podjetij. Vendar pa tudi na ozemlju mesta obstajajo kraji, primerni za ribolov. Zunaj mesta je veliko ribolovnih mest na različnih vodnih telesih. Prehodi in jezovi, ki so zgrajeni na Volgi, popolnoma ne vplivajo na ljubitelje ribolova.

Mesta za ribolov

Mnogi ribiči gredo v ribnike šele ob koncu tedna. Želijo hitro priti do kraja počitka, da ne bi izgubili dragih ur na cesti. Zato so najbolj priljubljena ribiška mesta v bližini Kazana.

Nakladnice Morkvashi

Rezervoarji v KazanuVas Naberezhnye Morkvashi se nahaja na desnem bregu Volge. Glavna prednost tega kraja je bližina Kazana. Nahaja se 30 kilometrov od glavnega mesta Tatarstan, zato lahko prispete le pol ure. Mnogi ribiči iz Kazana gredo ob vikendih. Na tem mestu lahko ribarite tako z obale kot z ladje. Najboljši od vseh so krap in krik. Tudi tukaj živijo živahne slave. Ribiči na zemljevidih ​​opozarjajo na prisotnost ostrižev, smuči in soma. Za lovljenje je primerna preprosta ribiška palica.

Štirideset goric

Na desnem bregu Kame je drugo najbolj priljubljeno ribiško mesto. Gori Soroca se nahajajo 86 km od mesta. V številnih ribolovnih poročilih v Kazanu najdete sklice na ta kraj. To območje praviloma izberejo ribiči, ki imajo čolne. To je posledica dejstva, da je dober ulov mogoče doseči le na globini. Med ribolovom lahko uporabljate predenje in spodnjo prestavo. Najboljše na tem mestu je šopek.

Vas Karaduli

Vas Karaduli se nahaja 37 kilometrov od mesta. Nahaja se na obrežju reke Meshe. Cesta iz mesta ne traja več kot 40 minut. Na tem mestu so odlični lovci, idi in roach. In tudi srečni ribiči lahko računajo na soma ali smuči.

Modri ​​zaliv

V okrožju Laishevsky v Tatarstanu je kraj, imenovan Blue Bay. Ta počitniška destinacija privlači ljubitelje narave in ribiče s svojo bližino mesta. Lahko pridete iz Kazana čez eno uro. Pomanjkljivost tega kraja se lahko imenuje obilo turistov poleti. Toda spomladi in jeseni tukaj ni tako gneča. Na tem mestu lahko ulovite naslednje vrste rib:

  • Kako ribati z rekekrap;
  • kraški krap;
  • ščuka;
  • bream;
  • ostriž.

Druga manj popularna mesta

Vas Rozhdestveno je priljubljena tudi z ribiškimi navdušenci. Kazan se nahaja le 55 kilometrov oddaljen od njega. Najbolje je, da ribarite v kraju, kjer reka Mesa teče v Kama. To je tukaj, da lahko ulovite precej velikega krapa, šopa ali krapa. Ščuka in dišečega drevesa manj pogosto, vendar lahko ulovite ribe, ki tehtajo več kot en kilogram. Za lov z obale lahko uporabite konvencionalno ribiško palico.

Mesto je oddaljeno dve uri vožnje od Kazana, vendar to ne prestraši ljubitelje ribolova. Obiščejo naslednja mesta:

  • vas Gavrilkovo;
  • Svyazhskaya jez;
  • vasica Britvino;
  • Tišina.Kje bolje ribeV mestu Sviyaga živijo takšne vrste rib, kot krap, smuči, smreke in ostrige. Nekateri ribiči pravijo, da je ulov velikih posameznikov precej težko, saj je krma za ribe zelo šibka.

30-minut vožnje od Kazana je Bogorodskoye jezero. O tem mestu ne poznajo vsi ljubitelji ribolova, zato ni dovolj ljudi. V tišini lahko ujameš krap ali krap.

Škofovsko jezero je priljubljeno tudi z ribiči. Ta ribnik Laiševskega okrožja se nahaja le uro vožnje od mesta. Najpogosteje gre za ljubitelje plenilskih rib. V jezeru lahko ulovite ostriž. Lokalni prebivalci tudi gredo v ribnik z namenom, da ujamejo roacha ali laporja.

Napoved hrošča

Poročilo o ribolovu v KazanuV Tatarstanu je ribolov možen kadarkoli v letu. V januarju se na ledu pojavijo najbolj trmasti ljubitelji rib. V tem času je precej hladno in aktivnost rib je nizka. V januarju se na vabi kokošijo le rovovi ali ruffi. Ribiči imajo v februarju priložnost, da ujamejo ščuka ali rdečo. V marcu je ribolovno potovanje urejeno s prepovedi reševalce, saj se led začne zmanjkati. V drugi polovici marca lahko opazujete prijeten užitek na ščuku, basu, ostrige in asp.

V aprilu se voda zažene, številne vrste rib pa se dvignejo od globin. V drugi polovici meseca je priložnost, da ujamejo križevega krapa, drekača ali palice. V maju se množice vrst rib poganjajo, zato je v tem obdobju dovoljeno loviti samo z ribiško palico z enim ali dvema kaveljama. V tem obdobju so skoraj vse vrste rib precej aktivne. Povprečna aktivnost je zabeležena le pri krapih in somatih. V juniju in juliju se mnoge vrste rib vrnejo iz drstenja. Iščejo hrano in aktivno požirajo vabo. V tem času je priporočljivo uporabiti vabo za povečanje ugriza.

Kako ribariti v KazanuV avgustu in septembru se aktivnost nekaterih vrst rib začne zniževati zaradi porasta temperature vode. Vrste, kot so ostriž, smrad, idi in mesojedelj, začnejo iti v globino. Vendar pa v avgustu, odličen griza šopek, krap, malina ali križ krap. Nekateri plenilci, na primer som ali ščuka, so aktivni v tem obdobju.

Oktobra se število ribičev na bankah bistveno zmanjša. To olajšuje zmanjšanje temperature zraka, pa tudi zmanjšanje aktivnosti rib. V prvi polovici meseca, krušni krap, roach in bleak dobro peck. Ob koncu meseca lahko ujameš ščuka, smetnjak na koščico ali jajce. Novembra in decembru se šteje za neuspešno za ribolov, ker je lepilo zelo šibko. Še posebej vztrajni ribiči gredo v reke zaradi rova ​​in rupa.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com