AmriFla.com

Najboljši ribniki za ribolov v regiji Tula

Ribolov poletiRibolov v regiji Tula ne prihaja samo iz sosednjih regij, ampak tudi iz celotne države. Tukaj tečejo kot majhne reke in še več, na primer Oka. Ona, ki privlači ribiče. Toda v majhnih rekah in jezerih je kar nekaj rib. Poleg tega se nahaja območje regije in veliko plačanih ribnikov, ki se redno skladiščijo.

Ribolov v regiji Tulce

Mesto Tula se nahaja na bregovih precej slikovite reke Upa. Kljub dejstvu, da je reka močno onesnažena z industrijskimi odpadki in da je izbira ribiških mest v Tuli majhna, lokalni ribiči še vedno lovijo ribe v reki.

Upa reka

Ta del je sestavljen izključno iz pregledov ribičev, ki so ulovili dobre osebke na tej majhni reki.

Metode ribolovaVedno iščem ribolov za veselje, ne za dobiček. Ulovim na predenje in ribiško palico. Nikoli ni lovel po velikih trofejih, čeprav je na Donu nekdaj ujel karpa več kot pet kilogramov teže. Hiše so vedno srečne, če ulovim ulov. Čeprav, tudi če prihajam brez rib, razumem. Zdaj, če imam prosti čas, vedno iščem ribolov na reki. Najpogosteje grem v Upa, ker ne živim daleč. Kljub dejstvu, da mnogi ljudje menijo, da je reka brezupen kraj za ulov, roach, bream, krap so tukaj dobri. Včasih lahko ujameš ribe za krepko večerjo.

Več kot pol stoletja sem se ukvarjal z ribolovom. Kje se ni mogel ujeti! Tako na severu kot v Evropi. In pred kratkim sem šel na Upa. Tukaj je ujeta veliko rib, približno dvajset stalnih ribičev.

Večino svojega življenja sem preživel v Kamčatski. Ujela sem trsko, trska. Ampak tukaj je vse drugačno - vabe in ribje vrste. Toda kjer koli ribam, vedno poskušam uživati ​​v procesu in ne uloviti na rezultat. Ujete na Ope ribe so ponavadi izpustile, čeprav, če pride čez veliko, pripeljem domov. Bilo bi lepo očistiti našo reko!

Ljubim ribe od otroštva. Spominjam se, da sem prišel k vasi pri svojih starih starših in jih tam ujel. Sedaj grem na ribolov vsak vikend. Na Ope lahko ujameš krap in krap. In pred kratkim je bilo mogoče izvleči veliko ščuka. Nekega dne je ujel deset kilogramov krapa.

Imam ribiško družino, me je ujel moj dedek, mama in oče. Vsak vikend je šel na reko. Po službi grem v Upo. Ujemam ga zaradi užitka, v zadnjem času pa lahko rečem, da je več rib. Nekako celo uspelo ujeti velik krap.

Od Ope sem lovil že od osem let. Potem ni bilo toliko orodja za ribolov. Ampak je bilo več rib, potem je vedno prišel z ulovom. Zdaj grize manj, včasih pa je mogoče ujeti ribiško vrečo.

Ribolov na reki Oki

Oka - največja reka v Tuli, naseljuje okoli petdeset vrst rib. Dober ribolov je lahko v pomladni visoki vodi in poleti, ko se raven vode zmanjša. V Oki lahko ulovite naslednje vrste rib:

 • Kako ribati z obalesom;
 • perutnina;
 • burbot;
 • asp;
 • kraški krap;
 • sterlet;
 • subakut;
 • bream;
 • Chub.

Eden izmed najboljših krajev za ribolov na Oki je reka blizu vasi Aidarovo, na točki, kjer pada pritok - Vashany. Obstajajo kamnita kose, rutine in vodne jame. Tukaj lovijo predenje in preprosto plavajočo paličo. Spomladi maja se lahko hroščček ujame v asp in klobuk. Poleti lahko dobite veliko ščuko, vendar za to potrebujete dobro doživetje: na teh mestih so "zobne" precej maskirne in jih ulov ni enostavno.

Drugi brezplačni ribniki

Uspešno ribarjenjeV regiji Tula je več kot pol tisoč rek in potokov. Obstaja pet velikih rezervoarjev. Ribiči se pozitivno odzovejo na ribolov na Osterju, Lepem mačju, Protvi, Pronji, Solovu, Voronki, Sizhi.

V majhni reki Shivoron (v bližini Kireevsk) naletite na krap, kraški krap, ščuka, som. V bližini mesta Belev je več brezplačnih ribnikov, kjer najdemo krape, ščuho in krap. Srečni ribiči se pohvali, da so uspeli ujeti belo skodelico.

Vendar pa je v zadnjih letih ulov postal manj zaradi neugodnih ekoloških razmer v regiji.

Cherepovets rezervoar G.To je blizu mesta Suvorov. Tukaj lahko ujameš krap, ostriž, krap, ščuk in celo belo skodelico.

Plačan ribolov v regiji

V regiji Tula obstaja veliko rezervoarjev za plačan ribolov. Na teh ribnikih in jezerih ne morete ribariti dobro, temveč se sprostite tudi v posebej zgrajenih hišicah. Ribiči pričakujejo veliko različnih vrst rib:

 • Ribe v jezerih Tuletench;
 • ostriž;
 • bela kupida;
 • som;
 • postrv;
 • krap;
 • kraški krap;
 • ščuka;
 • roach;
 • bream;
 • krap;
 • jesetra.



Ribniki na obrobju vasi Ivankovo

Ribiči opozarjajo, da v teh rezervoarjih obstaja velik krap, roba in križanec.

Zaposlitev v bližini vasi Konduki

Več kamnolomov je bilo napolnjenih z vodo in ribe so bile tam postavljene. Zdaj lahko ulovite ostrige in krap. Prišlo je večinoma majhnih osebkov, včasih pa jih je mogoče ujeti.

Ribniki v bližini vasi Oktober

Kakšni so ribniki za ribolovPlačani ribniki, ki jih gojijo ostriži, krapi, ščuka, bela kupida. Na obali so mesta za počitek (za plačilo).

Ribnik v bližini vasi Rechki

Ribiči zelo radi tega kraja. Dejstvo je, da se voda ne spusti iz ribnika, zato v njem živijo velike ribe. Cena ribolova je majhna po precej visoki meji po teži. Lahko ujameš velikega krapa, ščuka, soma, bele kupide.

Rezervoar v bližini vasi Belovy Dvory

Obala je popolnoma opremljena za ribolov. V rezervoarju živi krap (normalno in ogledalo), krap, ščuka, kraški krap in bela kupida.

Ribnik v Kiškinu

Nahaja se nedaleč od Tule, razvila je infrastrukturo. Raznolikost rib je še vedno majhna. Včasih so veliki posamezniki (na primer krap do štiri kilograme).

Ribniki v vasi Shvartsevskaya

Tu sta dva ribnika. Eden od njih (tisti, ki je manjši) je brezplačen, drugi pa plačan. Ni omejitev ulova, vendar več kot dve ribiški palici na osebo ni dovoljeno. Od rib - krapa, ščuka, roba, križevega krapa.

Ribnik v Yamni

Odlikuje se, da lahko ulovi dragocene vrste rib: jesetra in postrv. Poleg tega so tukaj ščuka, krap, lan in druge ribe.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com