AmriFla.com

Organizacija ribolova v regiji Orenburg

Ribolov v regiji OrenburgZa vsakega ribiča ali lovca je pomemben postopek izbrati kraj vaših dejanj. Na primer, izbira kraja za običajen ali zimski ribolov v regiji Orenburg ni zapleten za lokalne prebivalce. Dejstvo je, da v teh delih najdete ogromno število dobrih jezer, ugodnih za ribolov. Takšne kraje ne razlikujejo samo lepe pokrajine, ampak tudi precej visoka favna v vodnih telesih.

Paradise za ribolov

Ob postelji zloglasne reke Ural se je raztegnilo veliko jezer. Zato lokalni prebivalci nikoli ne sprašujejo o tem, kam naj ribarijo v Orenburgu. Nekateri pravijo, da je ta regija kraljestvo jezer.

Ribolov in lov na tem območju je zelo priljubljen. Zato vam ni treba vedeti, kakšne so napovedi grize rib v Orenburgu. Tukaj lahko vedno najdete kraj, kjer lahko uživate v dobrem času.

ribe grize v orenburguV rekah in jezerih v Orenburgu lahko ujamete jajčo, kokce, krape, krape in številne druge vrste rib. In tudi zaradi dejstva, da so skoraj vsa jezera sladkovodne, se mnogi ukvarjajo s podvodnim ribolovom.

Lahko ribariš Iriklinsky rezervoar, če lovec zasleduje cilj najti miren kraj za ribolov. Lokalno prebivalstvo pokliče to področje "Energetik". Poleg tega se v Kumakovem rezervoarju, glavnem ribniku in na sami reki Ural razvija ribolov. In to so samo priljubljena mesta, ki so priljubljena pri lokalnih lovcev.

Poleg tega so v Orenburgski regiji redna posebna prvenstva in tekmovanja za ribolov. Vsak ribič se lahko dobro zabije, ulovi veliko rib in dobi dobre nagrade.

Iriklinskoye rezervoar

Ta rezervoar se šteje za največji od vseh rezervoarjev, ki so umetno umetno izdelani. Njeno območje je približno 26 hektarjev. Ne prihajajo samo lokalni prebivalci, ampak tudi predstavniki sosednjih regij in celo držav. Tako lahko ribiči iz Kazahstana pogosto najdemo na območju rezervoarja Iriklinsky.

Povprečna globina ribnika doseže 15 metrov. Na najglobljo točko ta številka doseže 40 metrov. V večini primerov morate imeti motorni čoln, ki vam omogoča, da pridete do mest z dobrimi ugrizi. V nasprotnem primeru ribolov ne bo tako učinkovit. Tu lahko ujameš veliko različnih vrst favne, vključno z:

 • kraški krap;
 • krap;
 • ščuka;
 • Napoved ribje grize v Orenburguperutnina;
 • som;
 • roach;
 • ripus;
 • sig.

Kot je za izbiro orodja, ta dejavnik ni tako pomembna za ribolov v regiji Orenburg in Iriklinsk rezervoarja posebej. Zato lahko uporabite standardne ribiške palice.

Nekateri amaterji uporabljajo nežne ribiške palice s tanko ribiško črto za ulov roba ali križevega krapa. Vendar takšna oprema ni primerna za ulov velikih plenilskih rib, saj taka črta ne bo vzdržala njihovega tlaka.

Kumaki vodno telo

Kumak rezervoar se nahaja ob sotočju dveh rek, in sicer Kokpeta in Kumak. Ta kraj je priljubljena ne le med ljubitelji lovljenje rib, ampak tudi med navadnimi državljani, ki prihajajo sem, da se sprostite, plavanje in imajo veliko prostega časa stran od mestnega vrveža.

Kot v katerem koli drugem vodnem telesu lahko ujamete vse ribe, ki jih najdemo v evropskem delu Rusije. In to bo težko zapustiti tukaj brez vaše trofeje, saj je v Kumakovem rezervoarju toliko prebivalcev, zato je ribolov enostaven.

Vodnjak
Vodja ribnik imenuje umetno rezervoar, ki se nahaja v bližini vasi Yurinsk nahaja v Krasnogvardeysky okrožja. Če ribič zasleduje cilj, da ujame čim več krapov, je treba tukaj iti. Na glavnem ribniku lahko srečate posameznike, katerih masa včasih presega več kilogramov.

zimski ribolov v regiji OrenburgTukaj ni priljubljen samo poletni ribolov, ampak tudi zimski ribolov. Lokalni ribiči ne zamenjujejo zmrzali in s prihodom prvega ledu se takoj znajdejo na kraju samem. Poleg tega prihajajo ne samo lokalni prebivalci, ampak tudi predstavniki drugih regij v zimski sezoni.

V toplih sezonah ribolov v bližini obrežja ribnika ni vedno mogoč. Dejstvo je, da je oboda rezervoarja zavita v trsteh, kar otežuje pristop k vodi. Vendar pa zgodaj jeseni je odličen kraj za lov krapa, saj so začeli plavati do obale, da se segreje banalen.

Uralska reka

Kot je bilo že omenjeno, je eden od najbolj priljubljenih krajev za ribolov reka Ural. V regiji se razprostira po dolžini dveh in pol tisoč kilometrov. V tem pogledu se načini rudarskih trofej v različnih krajih reke nekoliko razlikujejo drug od drugega.

Tako je na primer na rezervoarju Verkhneuralsk možno ujeti:

 • ščuka;
 • ostriž;
 • bream;
 • smuči.

Prebivalci Magnitogorsk ves čas prihajajo z avtobusi, da odpeljejo trofejo. Lahko ribarite z obale ali z motornim čolnom. Predenje se najpogosteje uporablja, vendar je tudi zakiduška.

Poleg tega je pogosto mogoče srečati soma v rekah Ural. Nekateri ljubitelji ribolova so se že večkrat pohvalili s trofejom, katerih teža je presegla 15 kilogramov. S prihodom spomladi postane možno, da se na drugi reki jezu ujamejo križanski krap. Ta riba praviloma živi tukaj v ajdovi ali obalni zelišči.

Ribolov v pomladni sezoni

Kje loviti v OrenburguS pomladnim ribolovom v regiji Orenburg ni tako preprosto. Začetki aprila in konec junija, lokalne oblasti prepovedujejo ribolov v večini rezervoarjev regije. To je posledica dejstva, da se bodo ribe v tem času pojavile in da ga ne bi bilo potrebno. V zvezi s tem, Ribolov je dovoljen le s pomočjo spodnjih ali plavajočih palic, in ne več kot dva dela na osebo.

Kljub temu pa resnični ljubitelji spomladanskega ribolova lahko najdejo primerna vodna telesa za ulov rib, v katerih ni kazni. Ker je voda do začetka aprila še vedno mrzla, so ribe v tem trenutku še vedno neaktivne. Zato moraš dobesedno prinesti vabo na nos, tako da lahko povlečete ulov iz vode.

Spomladi, njihovi sladki vonji in kalorična baza kot vaba, izgubijo svojo učinkovitost. Rezani črvi bodo v tem času najbolje delovali, ribe bodo najbolje odzvale na njih.

Plačane rezervoarje za vodo

Če je ribič utrujen poskušajo ujeti ribe v goščavi trsta, pa nima niti čolna, in grizenje slabo, lahko uporabljajo storitve posebnih predstavnikov vodnih teles za dodatna denarna izplačila. Obstajajo kraji, kjer ribe vzgajajo in hranijo lastniki rezervoarja.

V teh krajih je prebivalstvo vseh vrst rib praviloma večkrat večje kot v običajnih jezerih in rezervoarjih. Seveda vsi ribiči raje ne lovijo na takšnih krajih. Plavajoče rezervoarje vode so kot nalašč za začetnike, ki ne razumejo procesa toliko, vendar so že pripravljeni, da se potopijo vanj.

Pred sprostitvijo turistov in lokalnih amaterjev na ribe predstavniki rezervoarja niso posebej krme rib. To vam omogoča, da zagotovite neprekinjeno grize za vsako vabo. V takšnih krajih je možno, da ne le ribe udobno, temveč tudi, da se dobro zabavajo. Tukaj lahko najdete posebej opremljene paviljone s klopmi in mangalami, pa tudi lože za nočno preživljanje.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com