AmriFla.com

Fosazim za pse in mačke: namen in uporaba

Opis zdravila za mačkeDomači hišni ljubljenci doživljajo stres vsaj osebe. Morda niso vedno lastniki mačk in psov namenili ustrezno pozornost obnašanju svojih oddelkov, glede na slabo razpoloženje svoje običajne utrujenosti. Vendar pa v obdobju hudega stresa

žival je podvržen ogromnemu psihološkemu stresu, kar lahko vodi do dolgotrajne depresije. Če želite živali rešiti s takimi težavami, lahko s pomočjo homeopatskega zdravljenja. Eno od takih učinkovitih sredstev je Fospasim.

Njegove zdravilne lastnosti se popolnoma soočajo z občutki panike in tesnobe pri psih in mačkah, pomagajo v boju proti čustvenim preobremenjenostim in strahom. Veliko število fobij, ki imajo vsakega ljubljenčka, ki ga lahko premagate s to drogo. Strah pred hrupom sesalnika, glasnih uličnih zvokov, krikov, neviht in drugih nevšečnosti zdravi fospazim.

Priprava Fospasim

Fospasim za hišne ljubljenčke lahko kupite v veterinarskih lekarnah, kjer se prodaja v dveh odmerkih:

 1. kapljice za oralno uporabo;
 2. raztopina za injiciranje.

Videz obeh oblik zdravila je bistra tekočina, ki nima barve. Fosfazim za injiciranje se prodaja v ampulah 10 in 100 ml ter kaplja v polimernih steklenicah po 20 ml.

Zdravilo shranjujte v mestih, Zagotavljanje izolacije otrok in hišnih ljubljenčkov. Ne hranite krme ali živil z zdravilom. Temperatura skladiščenja je od 0 do 30 stopinj, neposredna sončna svetloba pa ni dovoljena pri pripravi.

Rok uporabnosti je eno leto in odprte pakete z zdravilom ni mogoče shranjevati več kot 21 dni.

Fospasim za pse: navodilo za uporabo

Verjamejo, da so psi prestrašeni, da pripisujejo strah, njihove glavne lastnosti pa so pogum, moč in pogum. Toda psi so podvrženi stresu, tako kot vsa živa bitja, imajo svoje fobije, s katerimi se borijo.

Najpogostejši znaki strašnega in težkega stresa pri psih:

 • Od tega, kaj pomaga forpasimTežko in pogosto dihanje. Zdi se, da ima pes enostavno žejo, če pa za to ni nobenih predpogojev, obstaja voda in vreme je kul, potem morate natančneje ovrednotiti razmere. Najverjetneje, pes ima stres.
 • Stalno tresenje lahko nakazuje stres pri hišnih ljubljencih, na enostaven način poskušajo zmanjšati napetost. Včasih močne izkušnje lahko povzročijo srbenje kože, nato pa žival pogosto pade na tla ali v travo in se poskuša znebiti.
 • Pogost pojav konice penisa pri psu ne kaže samo na povečano spolno napetost, temveč je lahko tudi manifest splošnega obremenitve zaradi stresa.
 • V motnjah je pes lahko plesal na sprednjih nogah, jih dvignil in spustil eden za drugim, jokal in pritisnil rep, ušesa.
 • Obilno slinjenje je norma za nekatere pasme, če pa pes ni med njihovimi predstavniki, potem je vredno razmisliti, kako je to povzročilo, stres je lahko eden od razlogov.
 • Volna pri psih v obdobju živčnega šoka lahko izgubi svoj lesk in dobro vzdrževan videz.
 • Izguba apetita kaže tudi na močan čustveni stres. V takšnih časih lahko pes preneha jesti in začne nabirati neužitne predmete od tal, poskuša jih pogoltniti.

Z jasno manifestacijo vseh simptomov ali pa le nekateri od njih potrebujejo zdravljenje z zdravilom Fospasim. Hude posledice zaradi čustvene preobremenjenosti se je mogoče izogniti, če hišnemu ljubljencu damo zdravilo v prvih dveh urah po pojavu hudega stiska ali stresa.

Kdaj uporabiti Fospsim za pse

Fosazim za pse je neškodljiv način za boj proti stresu v štiristopenjskem prijatelju. Fospazim za mačke je predpisan s podobnimi simptomi kot pri psih. Uporabiti ga morate v naslednjih primerih:

 • pred hojo na javnih mestih ali pred obiskom krajev s povečanim ozadjem hrupa, kjer je hišni ljubljenec močno prestrašen;
 • pri zgodnji ločitvi od matere;
 • pri dolgih prevozih;
 • s povečano agresijo;
 • s kronično utrujenostjo.

Navodila za uporabo

Značilnosti zdravilaNavodila za uporabo zdravila Fospasim je enako za mačke in pse. Odmerek za eno aplikacijo se izračuna na podlagi celotne teže psa ali mačke. En kilogram teže je treba vzeti 0,1 ml zdravila. Vendar več kot 4 ml enkratnega odmerka ne sme preseči.
Med dolgotrajnim simptomom hudega stresa je treba zdraviti. Če jemljete zdravilo v tem primeru, morate nadaljevati, dokler simptomi ne izginejo popolnoma, in sicer 1-2 krat na dan. Pod stresom, ki je kronična, je treba zdravilo jemati 1-3 krat na teden stalno, z najboljšo uporabo kapljic, injekcije lahko povečajo stres pri mački ali psu.

Trajanje običajnega tečaja ne presega enega meseca, pogostost tečajev pa določi veterinar. Ponavadi z različnimi fobijami v živalih lahko traja od dneva do 14 dni. Zdravilo je predpisano z kapljicami, ki jih je treba dajati hišnemu ljubljencu 1-2 krat na dan.

S podaljšanim prevozom, če v takšnih časih žival povzroči skrajno anksioznost, se Fospasim predpisuje v kapljicah ali v obliki injekcije enkrat.

Odmerjanje za pse in mačke:

 • velike pasme - 30-50 kapljic;
 • psi srednje velikosti - 20-30 kapljic;
 • majhni psi in mačke - 10-15 kapljic;
 • mladiči in mladički - 5-10 kapljic.

Zdravilo Fospasim je predpisano ne samo za mačke ali pse, ampak se lahko uporablja tudi za druge hišne ljubljenčke, ki so bili izpostavljeni hudi stresu.

Fospazim za mačke

Uporaba pripravka forpospasimPri psih in mačkah, simptomi manifestacije fobij, strahov in ekstremnih čustvenih preobremenitev so zelo podobne, zdravljenje pa izvaja enako zdravilo po isti shemi.

Pojav stresa pri domači mački je lahko posledica različnih razlogov, najpogostejši pa so tisti, ki so povezani s prisotnostjo živali na neznanem in hrupnem mestu, razstavah in mestih z velikim ozadjem hrupa. V vseh primerih zdravilo Uporablja se enkrat in običajno ne doseže dolgoročnega zdravljenja z zdravilom Fospasim.

Navodilo za uporabo zdravila kaže, da če obstajajo znaki stresa v mački, morate videti zdravnika, ki bo predpisal potek zdravljenja in odmerjanja. Čeprav ni očitnih stranskih učinkov med celotno proizvodnjo zdravila, ni treba zanemariti sklicevanja na veterinarja.

Kdaj uporabiti zdravilo za mačke:

 • Kako dati zdravilo mačkamObsesivni strahovi mačke. Če se mačka boji pralnega stroja, sesalnika ali drugih gospodinjskih aparatov v hiši, se te fobije lahko odpravijo s pomočjo Fospasima.
 • Nevtralni ušesni estrus v mački je lahko podlaga za uporabo zdravila. Da se izognete poškodovanju okenskih okvirov, skozi katere lahko skuša pobegniti na ulico ali iz istega razloga spustiti iz okna desetega nadstropja, lahko vnesete zdravilo, ki bo žival posladkalo.
 • Osamljenost je velik stres za ljubeče in družabne mačke. Nekateri posamezniki lahko močno doživijo dolgotrajno bivanje v stanovanju brez gostitelja, pokvari ozadje in pohištvo, ne želijo jesti. Z resnim poudarkom na tej prsti morate zdravilu dati zdravilo.
 • Ko odstranjujejo majhne mladiče iz matićne mačke in jih prenesejo na drug dom, jih lahko prebodijo s Fospasimom, zaradi česar se bo stanje za njih manj boleče.

Čeprav je Fospasim popolnoma neškodljiv, kot navaja proizvajalec, vključuje nebezbedne alkaloide živalskega izvora, katerih prevelik odmerek ima lahko posledice. Zato, preden začnete zdraviti svojega ljubljenčka, morate zagotovo obiskati veterinarja.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com