AmriFla.com

Odličen ribolov v Tyumenu in regiji Tyumen

Odličen ribolov v Tyumenu in regiji TyumenTjumenska regija je znana po velikem številu rezervoarjev. Na njenem ozemlju je več kot 70 tisoč jezer in okoli 70 tisoč rek. Takšno število rezervoarjev je zaradi zelo velikega območja. Regija se razteza od južnih meja države do Arktičnega oceana. Ribiči iz celega Siberia, kot so ribolov v Tyumenu in njegovi okolici. Vsako leto obiščejo to regijo in uživajo v svojem hobiju.

Ribolov na rekah

Območje regije je veliko velikih in majhnih rek. Najbolj bogate so Ob, Irtysh in Tura. Pogosteje ljubitelji ribolova iz Tyuma gredo v reko Turo. Mesto deli na dva dela. V reki najdete naslednje vrste rib:

 • Ribolov v regiji Tyumenščuka;
 • ostriž;
 • nelma;
 • sterlet;
 • bream;
 • burbot;
 • roach;
 • belilo.

Treba je spomniti, da se Nelma šteje za vrsto, ki izginja, zato jo morate takoj spustiti, ko jo ulovite. Če ne, lahko dobite resno kazen.

Nekatera mesta vzdolž reke so oddana v najem in ribolov je tam prepovedan. Zato je pred potovanjem potrebno proučiti zemljevid. V mestu lahko lovite nasproti arhitekturnega inštituta. Obstajajo prezimovalne jamice, v katerih je veliko rib. Precej obetaven kraj v bližini Tyumen je mesto reke, ki se nahaja v bližini naselja Cikcha. Tam lahko pridete čez pol ure, ker morate premagati le 30 kilometrov od mesta. Nekateri ljubitelji ribolova so bili pripravljeni zapustiti Tyumen za daljše razdalje. Obiščejo naslednja mesta:

 • sotočje reke Pyshma in Mezhitsa;
 • vas Sozonovo;
 • vasica Usalka;
 • se nahaja v bližini mostu Salair.

Ljubitelji trofejnih vzorcev vedno potujejo na območje mosta Salair. Med ribiči je znana zelo velika jaška, globina 18 metrov. Znana je po prisotnosti zelo velike ščuke in ostrige.

Ljubitelji ribarnice so najpogosteje poslani na spodnje reke reke. Tam je, da lahko ujameš veliko kock, roba, ostriž in krap. Ribiči kot vabo uporabljajo črve in črve. Prikormku veliko amaterjev sami. Drugim ribičem ne dajejo skrivnosti. In tudi med ribiči so priljubljene mamice, ki se prodajajo v posebnih trgovinah. Pred uporabo so aromo z vanilinom.

Jeseni, večina ribičev začne loviti burbota. Ta vrsta ugrizi le s prihodom prvih prehladov. Burbot se pogosto skriva blizu panj in kamnov. Za privabitev njega je precej težko. Mnogi ribiči prižgejo velike koče na kopno, da bi prisilili burbot, da doseže čisti del rezervoarja. In tudi aktivno hranijo ribe. Najboljši ugrizi na vabah. Zato morajo ribiči najprej loviti minnow in ruffs.

Reka Pyshma je priljubljena tudi med ribolovnimi navdušenci v regiji Tyumen. Je eden od pritokov na turneji. Najpogosteje ribiči gredo na naslednja mesta:

 • Ribolov v TyumenuOdsek reke med naseljema Uspenka in Perevalovo. Tam lahko ujameš ščuka, ostrige, šop, burbot in ruff. Zlasti uspešen ribič uspe zapustiti dom z ulovom križevega krapa in rotanom.
 • Vinzili vasi. Na tem delu reke je veliko plenilcev. Ribiči zapustijo dom s ščugom in plešastim obližem.
 • Brutalna sila na vasi. Prihajajo ribiči iz bližnjih naselij. Na tem mestu je dobra kockasta šipa, šopek, idi, ostriž in rdečkasto.
 • Mesto nad vasjo Chervishevo. Nedaleč od te poselitve je slavni "beton". Tukaj lahko zagotovite dober ulov rib vse leto.

Reka Tobol privlači ribiške navdušence tudi v regiji Tyumen. Tam je, da lahko ujameš veliko linijo. V reki so primerki, katerih teža presega 6 kilogramov. In tudi v tej reki je veliko krapa, laporja, rosa in rdečkastoja.
The

Priljubljena jezera v Tyumenu

Napoved ribje grize v TyumenuNa območju Tyuma so jezera Krugloe in Alebaševo. Poleti mnogi ribiči odhajajo s svojo družino. Tam ne morete ribariti, temveč se sprostite v bližini ognja. Ta jezera so znana po številčnosti krapa in ščuka. Ribiči najpogosteje uporabljajo krmilce in spodnje orodje.

V bližini mesta je jezero Lipovoye. Ta kraj je priljubljen med ljubitelji zimskega ribolova. Ulov mora biti oddaljen od 6-8 metrov od obale. Globina se giblje od 5 do 7 metrov. Najpogostejši ribiči uporabljajo Mormyshki. Pravijo, da s svojo pomočjo lahko ulovite ostrige, katerih teža je blizu kilogramu. In tudi to jezero je priljubljeno med ljubitelji rakov.

Jezero Terenkul je 80 kilometrov oddaljeno od mesta, vendar to ne ovira ljubiteljev ribolova. To jezero je privlačno za ljubitelje zimskega in poletnega ribolova. Ribiči najpogosteje uporabljajo krmila. V jezeru živijo naslednje vrste:

 • Chebak;
 • ostriž;
 • ripus;
 • sig;
 • ščuka;
 • burbot;
 • omul.

Jezero Yantikovo privlači ljubitelje zimskega in poletnega ribolova. Poleti ribiči uporabljajo predilne palice in pozimi žarglitsy. V rezervoarju je bilo večkrat opravljeno skladiščenje, vendar večina vrst ni vzela korenin. V rezervoarju najdete ščuka, šunka, smaragd, kraški krap in pelen.

Mesta za plačani ribolov

Priljubljena jezera v TyumenuNiso vsi ribiči pripravljeni samostojno preučiti napovedi rib v Tyumenju, da izberejo čas in kraj ribolova. Nekateri od njih izberejo plačane rekreacijske centre, saj obstajajo odlični pogoji za ulov v katerem koli času v letu.

Prvič plačan rekreacijski center se je pojavil v bližini vasi Kostylevo konec 90-ih let. Še vedno deluje. To je posledica odličnih rekreacijskih pogojev in raznovrstnosti vrst. Tam lahko ujame bele kupide, postrv, krap in krap. Najbolje je, da pridejo na ta mesta poleti. Pozimi se število rib zelo zmanjša, saj jeseni lastniki baze poskušajo ujeti. Bojijo se, da bo umrla zaradi hudih zmrzali.

Pozimi večina ribičev gredo v plačane ribnike, ki se nahajajo v bližini vasice Petelino. Prilagojeni so za ribolov v katerem koli času v letu. Ribniki veljajo za zelo čiste, zato ujete ribe nimajo posebnega vonja. V ribnikih živi krap, ščuka, bela kupida in krap.

Tudi priljubljena je valilnica "Shorokhovo". V rezervoarju živi, ​​ščuka, ostriž, krap in krap. Večina ljubimcev uporablja ribiške palice. Kot vabo vzemite koruzo, črve in koščke testa. Plus tega mesta je, da lahko v majhni količini časa ujameš veliko majhnih rib. Trofeja primerkov je težje ujeti. V psarni lahko ribarite brezplačno, če ujameš ščuka ali ostriž. Za vsak kilogram carp bo moral plačati. Ribiči ga ne prestrašijo, ker ni treba kupiti posebne vozovnice. Plača se samo parkirišče.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com