AmriFla.com

Ali obstajajo trije barve ali samo mačke?

Ali obstajajo tri barve?Vsak vzreditelj mačk ne ve, da barva trikolorja pravi, da je to samo privilegij žensk. Strokovnjaki menijo, da lahko moški postanejo redki primerki barve triko barve. Toda takšne mačke so praviloma neplodne. Mnogi mačji ljubimci bi radi imeli trikolesno mačko.

Drugi ljubitelji krznenih živali vedo za najpogostejši pojem, da trobenta mačka prinaša srečo in srečo hiši. Srečne živali iz te družine so tiste, v katerih je barva bela, rdeča in črna barva.

Ali obstajajo tri barvne mačke: znaki in skrivnosti?

Trikratna mačka v stanovanjuKombinacija različnih barvnih raztopin na barvi živali pojasnjuje ta znak. Bela je vedno simbol čistosti in nedolžnosti. Rdeča vedno prinaša bogastvo v hišo in je odgovorna za zdravje lastnikov mačke. Črno je obramba pred zlo duhovi. Če združite vse barvne lestvice v eno, potem je trikolorna mačka veliko bolj cenjena kot druga monokromatska iz njegove družine.

Kaj mislijo o tricolorjih na svetu?

Japonski trikotni mačka spominkiTvoja barva živali na Japonskem Je simbol bogastva in sreče. Pod vrata postavite podobo take živali. Nujno mora držati šape blizu ušesa - to je znak srečanja gostov. Hiši in vsem, ki živijo v njej, uspevajo - morajo postaviti figuro pred vhodnimi vrati.

V muslimanskih deželah cenijo tudi troslojne sesalce. Simbolizirajo zanesljivo protipožarno zaščito. Muslimani v svojih domovih tudi namestijo živalske figurice. V Angliji mačka s trobljičasto barvo simbolizira toploto in zaščito.

Trikotni mačka-popotnikMornarji na ladjah mora držati mačko te barve. Ščiti jih pred možnimi brodolom in drugimi neugodnimi vremenskimi razmerami. Vendar barva triko barve ne pomeni, da je lahko prisotna samo na mačkah. Redki moški so moški. Mačka s takim barvnim tandemom je navaden pojav med družino te živali. Ampak kako se oblikuje na dlaku treh barv?

Vse se zgodi na genetski ravni in je anomalija. Prisotna je ne le pri mačkah, ampak tudi pri vseh sesalcih. V zoologiji se imenuje alternativni gen. Če je v ženski kromosomi samo ena ženska, namesto dveh, to vodi do nenormalnih procesov, kot je prisotnost barve triko barve.

Srečanje s troboljno mačko - do srečeV bistvu, v naši državi, lahko najdete tri barvne barve mongrel bitij. V zoologiji izolirani dve vrsti barve:

  • Calico, kjer prevladujejo rdeče in črne barve.
  • Harlequin, kjer ima mačka belo barvo, vendar na gobcu, hrbtu ali repu se lahko pojavijo drugi odtenki.

Srečanje s takšno mačko ali mačko je velika redkost. V Ameriki se sesalci ne štejejo le za anomalične, ampak tudi redke. So pod varno državno zaščito. Zato, če najdete takšno mačko na dvorišču ali kjerkoli drugje, poskrbite za to! In če ga vzamete domov, boste imeli veliko srečo, če boste verjeli znakom.

Ali obstaja moška trikotna torta?

Pred tem. kot odgovoriti na tako priljubljeno vprašanje, je vredno določiti, kaj je treba razumeti kot "tri barve mačke, ki imajo barvo torta". To je družina, ki ima edinstveno barvo - kombinacija črne, rdeče ali bele barve.

Dejansko takšne mačke so, vendar se rodijo redko. Če želite spoznati takšno mačko, je velika redkost, takšna žival prinaša srečo v hišo. Če ga srečate na ulici - ne oklevajte, ga morate odpeljati v svoj dom.
Kakšne so možnosti, da bi dobili tri-barve potomce iz navadnih mačk? Shematično je lahko razmerje med mačko in mačko zgrajeno iz več kromosomov. To pomeni, da ima mačka naenkrat dva kromosoma, mačka pa ima samo eno. Izkazalo se je, da se mačka lahko pojavi v kombinaciji treh barv in moški ne. Ampak nenormalni gen, se lahko pojavi drugače ena možnost na milijon živali - Gen se lahko manifestira v obliki dveh barv, vendar tri.

Kot primer upoštevajte najbolj priljubljeno kombinacijo videza tortnih mačk. Če imate rdečega moškega in se zmanjša na črno žensko, se bo žensko žensko in črno moški rodilo v petdesetih odstotkih. Moški mati barve od svoje matere. Enako bo z drugimi možnostmi. Možno je, če je papež čren in mati rdeča, potem bodo mačke rdeče in mačke bodo spet postale želva.

Geni v teh nepravilnosti so lokalizirane samo na kromosom X, in so določene v Y-kromosoma, kjer ne morejo biti fiksno, in se prenaša z matere na sina. Tvoja barva je samo v mačeh. Toda glede na dejstvo, da imajo mačke še en kromosom X, so te barve še vedno možne.

Trikratna mačka: genetika

Sweet tri barve mačka in cvetjeTrikotna mačka ni le redkost, ampak tudi napaka narave. Zaradi povezave vseh kromosomov lahko tesnila dobimo le iz enega sklopa spolnih kromosomov - to je XXY. Samo v tem primeru je lahko napaka in se rodi torta iz torte.

Take živali se rodijo sterilno z anomalijo in prisotnostjo le enega kromosoma v njih. To pomeni, da takoj, ko so rojeni, ne morejo prenesti svoje tri-barve. Neplodni in ne morejo nadaljevati rodu. V znanosti se pri mačkah in sirijskih hrčkih razlikuje tristezena barva, kjer genov, ki je povezan s tlemi, določa barvo prihodnje plasti.

Mistični trije barvni znakiDo danes je znanost nemočna proti mačkemu tricolorju. Znanstveniki še niso odkrili metode, ki bi lahko klonirala tricolor. Zaradi številnih študij je mogoče pridobiti tri barve le, če obstajajo enobarvne mame in očetje. Poleg tega ponovitev barve ni mogoče pri vseh ženskah sesalcev, ki imajo dva kromosoma.

Ljudska prepričanja o tricolorjih

Kot katera koli druga anomalija v ljudeh, se to ne šteje za genetski proces, temveč za simbol nečesa izrednega. V kulturi skoraj vseh držav takšne živali prinašajo srečo in srečo. Poglejmo si osnovna prepričanja.

  1. Ameriške živali prinašajo denarno bogastvo.
  2. V Tokiu so živali, kot če je viden za nakup srečk in zmagati.
  3. Japonski jadralci in ne samo menijo, mačka - amulet na ladji. Tvoja barva mehka na krovu varno varuje ladjo pred vsemi vremenskimi nesrečami in drugimi možnimi težavami.
  4. V starih časih takšna mačka stane kot ladja, saj je prinesla srečo in bogastvo.

V našem času je tradicija preživela do sedaj, mnoge države identificirajo takšne sesalce z veliko blagoslovov za človeka.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com