AmriFla.com

Brazilski tanki vojak

Brazilski tavajoči pajek - videzŽe dolgo časa je "črna vdova" palmo med nevarnimi strupenimi pajki. Vendar je morala prvenstvo razdeliti na nevarnega brazilskega pajkovega pajka. Vojak-pauk, runner, banana - to je ime močnega ubijalca členonožcev po vsem svetu.

V Guinnessovi knjigi rekordov je zapisana njena virulenca. Osemdeset odstotkov ugriza je usodno. V veliko veselje je ta vrsta razdeljena na omejenem območju.

Brazilski potujoči pajki

Obstajata dve vrsti:

 • skakanje - premikanje z ostrimi skoki;
 • teče.

Videz in habitat

Členonožca ne tkane mreže. Njegovo ime je bilo zaradi stalnega gibanja. Zaradi tega se njegova barva spremeni. Pogosto ima barvo peska, rdečkasto rjava, rjavkasto rjava.

Cefalotorax je razmeroma majhen. Stomak je velik. Dolgi, debeli in dlakavi udi.

Velikost doseže do 15 centimetrov, kar je enako dlani odrasle osebe.

Agresivni brazilski pajek - smrtonosno strupeniSrednja in Južna Amerika, njen tropski gozdni del je najbolj sprejemljiv za bivanje. Zelo pogosto Watch Spider Soldier v domovih. Odmeva v garderobah, skriva v škatlah iz čevljev ali vrečk iz oblačil. Pojdite v stvari, razpršene na tleh, in osamljene kraje v sobi (omare, klete, delovne prostore, garaže).

Praktično ves čas tepe, se premika iz enega kraja v drugega. Všeč je temni čas dneva. V tem obdobju se počuti bolje. Noč aktivno lovijo. Popoldne poskuša ostati v senci, se skriva pod hlodami, straši pod skalami, išče osamljene kraje, kjer ne prodrejo neposrednih, žgočih žarkov sonca.

Reprodukcija in prehrana

Pajki so dvojni. Če želite pritegniti pozornost ženskega moškega, opravlja določen ples. Barva ženske Malo svetlejše, kot pri moških. Moški je veliko večji od ženske in ima dodaten par okončin, ki jih uporablja med kopulacijo.

Ime pasme banane je bilo zaradi njene naklonjenosti bananam. Ponavadi so v pakiranjih s tem sadjem.

Dieta je sestavljena iz:

 • žuželke;
 • majhne osebke iste vrste;
 • kuščarji;
 • žabe;
 • majhne glodavce;
 • udari majhne ptice, ki so naključno odletele v območje njegove dostopnosti.

Smrtni strup
Banana Spider - ZnačilnostiZaradi zunanje neprilagodljivosti in ljubezni do igranja skrivalnice, so sestanki s tem člankom vedno nepričakovani in na žalost žal za iskalca. V stanovanju človeka sprehodi v iskanju miru in tišine. Nepričakovano odkriti pajek ne pušča izbire. Pogoj vohunskega vojaka je vedno namenjen lovu. Pajek je agresiven, vendar napada žrtve, ki je večja od sebe samo v primeru nevarnosti, ki se približuje. Takoj se premakne v boju proti svojemu čelu v smeri žrtve. Hitro teče za pajka in lahko skoči tudi na dostojno razdaljo.

Njegov močan strup povzroči paralizo dihalnih mišic, kar povzroča dušenje in smrt. Od trenutka ugriza do smrtonosnega izida prehaja od 2 do 6 ur.

Ugriznjeno osebo je treba nemudoma pokazati zdravniku.

Prvi simptomi so:

 1. boleči ugriz;
 2. omotica;
 3. težko dihanje;
 4. povečan pritisk;
 5. slabost.

Eden od žrtev ugriza brazilskega pajka je delil svoje vtise.

Leta 1998 je 23-letni fant razvrstil škatle z bananami. V enem izmed njih brazilski pajek skriva. Zaskrbljen, zakopal v roko mladeniča. Kot tip opisuje njegovo stanje: "Ugrizni podobno kot prebod, zelo globoko. Takoj se je pojavila vrtoglavica, močno stisnjeni prsni koš, ki ga je težko dihati. Tlak se je povečal, tako da so srčni utripi v prsih. " Ne izgubi glave in takoj je zaprosil za pomoč. Življenje je bilo rešeno. Naslednji dan je bil odpuščen iz bolnišnice.

Potujoči brazilski pajek - kako razlikovatiV sodobni medicini obstaja protistrup za strup tega morilca, je tudi strupen in povzroča določene posledice za telo. Za odrasle, močno osebo, ugriz povzroči najmočnejšo alergijsko reakcijo. Zelo strah za otroke, bolne ali starejše ljudi.

Za prebivalce Rusije srečanje z brazilsko pošastjo ne ogroža, podnebje prihrani. Ampak zdaj veliko Rusov ljubezen do potovanja. Privabite eksotične kraje in tropske zemljepisne širine. Lahko se sestane z njim, obišči Brazilijo, Južno Ameriko. Če pride do takšnih območij, je vedno treba razmišljati o varnosti. Ne pozabite, da se brazilski lovec pajka v hiši naseljuje. S posebno skrbjo, morate preveriti stvari in škatle v garderobah. Pri sestanku nikoli v nobenem primeru ne naredijo ostrih gibov in ne prevzemajo v roke. Poskušajte vzeti iz sobe in ponovno preveriti garderobo za navzočnost drugih brazilskih pajkov.

Pojdite na potovanje v katero koli državo in preučite, s katerimi žuželkami se boste srečali. Pripravite se sami kartico zdravil, kakšne droge lahko vzamete in kaj ne. Pogovorite se s svojim zdravnikom o svojem zdravju. Večina neprijetnih trenutkov prihaja iz naše nevednosti našega telesa. Južne države - to je določeno tveganje.

Znanstveniki so še vedno našli korist strupa za ljudi. Na osnovi tega se razvijajo zdravila, ki pomagajo naša močna polovica pridobiti človeško moč. Zastrupitev tega pajka lahko vstopi v Guinnessovo knjigo rekordov, da ustvari zdravila za povečanje učinkovitosti.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com