AmriFla.com

Odličen ribolov v samarski regiji

Ribolov v samarski regijiSamarska regija je znana po številnih vodnih virih. Obstaja več velikih rek in jezer na njenem ozemlju. Poleg tega na področju številnih plačanih umetnih rezervoarjev za ribolov. Vendar pa ima ribolov v samarski regiji številne značilnosti zaradi zmernega kontinentalnega podnebja. V poletnih mesecih se izsušijo številne jezera in reke. V zimskem času se majhni ribniki zamrznejo do dna.

Ribolov na Volgi

Volga je najbolj polna reka v regiji. Ribiči zelo cenijo njeno desno breg. Tam je celotna mreža rek in jezer, ki so znana po številčnosti rib. V vodi so naslednje vrste:

 • bream;
 • ščuka;
 • perutnina;
 • roach;
 • asp;
 • ostriž.

Sezona poletnega ribolova v samarski regijiNajbolj priljubljena mesta se nahajajo med vasi Shiryaevo in Gavrilovo, ampak plaža je prekrita s kamni. Plavanje na teh krajih je neprijetno, vendar je ribolov precej uspešen. S pomočjo predenja lahko ujameš asp in klatko. Če uporabljate ribiško palico, lahko ujameš krokodile in šopke.

Usta vrana privablja ribiče iz bližnjih predelov. Najbolj uspešna je lokacija nasproti gladi Frunze. Med pomladno poplavo, viseče luknje in velika drevesa padejo v vodo. Na težko dosegljivih krajih se pogosto skrivajo velike pike in peroni.

Severno od Samare je dobro znan med ribiči Zeleni otok. Do nje lahko pridete le z ladjo, zato morate prečkati kanal, ki ločuje otok od glavnega kanala. Obala otoka je poraščena s trstjem, zato ribiči med ribolovom izgubijo veliko vab. Izkušeni ribiči lovijo plenilce na vabah. Velika ščuka in ostriža se lahko ujamejo samo med drstenjem. Po znižanju nivoja vode ostajajo številne majhne piščalke in ostrige srednje velikosti. Roach se najpogosteje ujamejo z ribiškimi palicami. Kot vaba uporabljajo črvi, črvi in ​​kosi testa.

Blizu reke Samare se nahaja Otok Pidzhabny. Ribiči gredo tja takoj po ledu. V tem času lahko ujamete zelo velike ščuke, ščepec in ostrige, ki so med drstenjem pustili vodo. Ribiči, ki ne lovijo trofejnih osebkov, zapustijo dom z velikim ulovom roacha in podleschikov. Pogosto uporabite črvi in ​​črve kot vabe. Za lovske plenilce, ki uporabljajo predenje, vendar pa se miroljubne ribe ujamejo na plavajočo paličo.

Sezona zimskega ribolova v samarski regiji

Leva obala Volge je manj privlačna od desne obale. Kompleksni teren preprečuje ribičem, traja dolgo časa, da najdejo priročne pristope v vodi. Uporabljajo lahke plavajoče palice in spinninge. V vodi je veliko ajde, zato obstaja možnost ulova velikih posameznikov.

Veliko ribičev se vrne domov z ulovom drobovja, krapa in krapa. In nekateri srečni ljudje uspevajo ujeti majhne sume.

Ribolov na reki Sok

Reka Sok je zelo priljubljena med ribiči. Starši Tsarevsky uživajo poseben ugled med ljubitelji samarskega ribolova. Nahajajo se v bližini mostu, ki se nahaja na avtocesti Samara - Togliatti. Med železniškimi tirima in reko Volga so najbolj priljubljeni rezervoarji. Vsebujejo naslednje vrste:

 • ostriž;
 • ščuka;
 • tench;
 • kraški krap;
 • roach.

Ribolov krapov in kurzorskih krapa v samarski regijiPoleti lahko na obrežju najdemo veliko ribičev, vendar se jim ni treba prisegati zaradi dobrih mest. Odličen ulov je na vseh mestih. Najpogosteje, kot vabo, uporabite gumijaste in parjene zrnje. V zimskem času se zmanjšuje število ribičev zaradi zmanjšanja aktivnosti rib.

Ravnica reke Sok pritegne veliko ribiških navdušencev v Samari in samarski regiji. Na tej strani je veliko majhnih otokov, ki postanejo drstišče za ribe. Kadarkoli v letu v poplavni ravnini reke Sok lahko ujamejo Češke.

Spomladi in jeseni ribiči odidejo domov z dobrim ulovom ščuka, ščuka, ostriža in laporja.
Jezera iz Samare Luke

Katere ribe najdemo v samarski regijiNacionalni park Samara privablja tudi ribiče. Nahaja se v bližini mesta zunaj obale Volge. Na njenem ozemlju so veliki in majhni ribniki. Oseba, ki še nikoli ni bila tam, se lahko zlahka izgubi. Spomladi, v času visoke vode, voda in ribe iz Volge spadajo v rezervoarje.

Jezero Shelekhmestkoy privablja ribiče iz bližnjih vasi. Čeprav se širina rezervoarja giblje od 60 do 100 metrov, ima veliko različnih rib. Jezero Sukhodol je v lepem gozdu, zato je privlačno za navdušence na prostem. Na obali je hostel, prostor, kjer ribiči rezervirajo vnaprej.

Poleti so ščuka, ščepec, lupinarji, šunka, krap in linija dobro pik. V zimskem času ribiči zapustijo dom z ulovom ščetov, ščuka in šopa.

Poleti se vaba lahko uporablja kot vaba, črvi, črvi in ​​testo. Pozimi ribe grizejo na črvi in ​​črvov.

Kje loviti v Samarski regiji

Plačan ribolov v regiji

Kaj ribariti v Samarski regijiNa območju veliko mest za plačan ribolov. V bližini vasi Umjet sta dva priljubljena ribnika. V prvem ribniku se stroški ribolova gibljejo od 150 do 300 rubljev na osebo za 4 ure. Tam lahko ribarite z obale in z ladje. Dobra krapa srednjega krapa in križevega krapa. Včasih so majhne verige. V drugem ribniku lahko ribarite le z obale. Stroški se začnejo od 50 rubljev na osebo.

Ribniki v vasi Khilkovo, kot mnogi ribiči. Lastniki baze ne ribe ribe, zato dobro grize za skoraj vsako vabo. Na območju so tri ribnike. Večina rib v srednjem ribniku. Za ribolov morate plačati 150 rubljev. V velikih in majhnih ribnikih, ribolov stane 100 rubljev. Ribiči se vrnejo z ulovom krapa in krapa.

Nedaleč od Otradnyja je rezervoar Kutuluk. Za ribolov 4 ure morate plačati 90 rubljev. Na vseh ribiških obalah so ustanovili šotore, ki se uporabljajo za zimsko ujamo. Poleti ribiči lovijo ščuka, ostrige, krap, krap in roach.

Rekreacijski center Pekylanka se nahaja 120 kilometrov od Samare, vendar to ne prestraši ribiških navdušencev. Pogosto gre ribičev iz bližnjih vasi. V zalivu lahko srečate krap in krap. Vabo je treba uporabiti za zagotovitev dobrega ulova. Lokalni ribiči nikoli ne razkrijejo, kje točno stane namestitev orodja.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com