AmriFla.com

Odličen ribolov v Muromu in okolici

Kako loviti v MuromuMurom je eno izmed najbolj znanih mest na območju Vladimirja. Nahaja se na desnem bregu Oke. Na tem območju ni veliko rezervoarjev, vendar so zelo priljubljeni pri ribičih. Pogosteje kot ne, ljubitelji ribolova gredo na reko Oko. Razteza se 20 kilometrov skozi območje okrožja Murom. Zaradi navzočnosti te reke je ribolov v Muromu in na območju tako priljubljen.

Ribolov na reki Oki

Oka reka je priljubljena med ribiškimi navdušenci. Seveda ne povsod, kjer lahko računate na dober ulov. V mestu se v reko nalije veliko odpadkov, tako da ribolov v središču ne bo mogoč. Ribe praktično ne grizejo. Toda na območju začasnega mostu lahko računate na dober ulov. Ta most se nahaja na samem začetku poti v Nižni Novgorod. Začne delovati konec aprila, takoj po ledu. Novembra je razstavljen do naslednjega leta.

Večina ribičev lovi ribe z obale. Pravijo, da na območju najdemo naslednje vrste rib:

  • roach;
  • žganci;
  • ide.

Veseli lastniki čolnov lahko računa na dober ulov poletje se širijo in potegujejo. Nekateri ribiči za nepopoln dan ujamejo do 7-8 kilogramov. Najpogosteje se odločijo za naslednja mesta:

  • pristanišče na desnem bregu Oke;
  • okrožje tovarne makaronov na levem bregu.

Ljubitelji nočnega ribolova uživajo svoje najljubše hobi v avgustu in septembru. V tem času se prične peck burbot. Najbolje je namestiti orodje zvečer v 8-9 urah. Ob 5 urah burbot gre v jame in postane nemogoče ujeti. Včasih ponoči ugrizi, vendar je aktiven le v septembru.

Stara struga

Ribolov v Muromu in okoliciIn med ribiči je zelo priljubljen stari kanal Oke, ki se imenuje Stari človek. Kot glavno prednost je mogoče upoštevati, da ladje ne plujejo po njej, zato obstaja veliko več rib. Veliko ribičev prihajajo v Staritsa s svojo družino, saj je zelo lepa narava. Lastniki čolnov so najpogosteje poslani na otok, ki ločuje staro kanal od novega. Obstaja borovi gozd, v katerem je zelo čist zrak.

V zimskem času, na starem kanalu Oke, so drvar in soda zelo dobri. Nekateri srečni ljudje uspevajo ujeti ščepec, vendar ne preveliki. Ljubitelji plenilskih rib se spomladi in jeseni odpravijo v rezervoar. Veliko ribičev se vrne domov z dobrim ulovom ščepa in ščuka. Na žalost je težko ujeti velike posameznike. Večina ribičev se pritožuje nad težkim mletjem ščuka. Poleti, poleg roach in baster, lahko računate na dober ulov yazya.

Ribolovni kraji v okrožju Muromsky

Nekateri ljubitelji ribolova so pripravljeni zapustiti mesto za precejšnjo razdaljo, da uživajo v svojem najljubšem hobiju. 50 kilometrov od mesta se nahajajo Dmitrijovi gori. Ribiči radi to mesto za čudovito naravo in čisto vodo v reki. Večina oboževalcev gredo domov s smrkvi, roacha in ščuka.
30 kilometrov od mesta v bližini vasi Doshchatoy je med ribiči znan slap. V poletnih mesecih prihajajo desetine ribičev iz Muroma. Zapominjajo, da je raj na tem mestu precej velik. Povprečna teža ujetih posameznikov je 800 gramov. Na dan lahko ujamete do 10 kilogramov rib.

Velika popularnost uživa Zaton na Oki. Banke na tem mestu so precej porasle. V šopih se skriva ščuka. Ljubitelji pravijo, da lahko ujamete kopije, ki tehtajo 3 kilograme. Najmanjša škatla tehtajo okoli 900 gramov. In tudi na tem mestu lahko ulovite ostrige. Ujeti so s pomočjo predenja.

Plačana mesta ulova

Polnilna mesta za ribolov v MuromNekateri ljubitelji ribolova so pripravljeni porabiti denar za uživanje v svojem najljubšem hobiju. Niso pripravljeni preučiti napovedi grize rib v Muromu in iskati dobre kraje za ribolov. Ti ribiči gredo v plačane ribnike, ki se nahajajo na območju naprave za proizvodnjo instrumentov. V rezervoarju je veliko krapa, zato noben ribič ne bo šel domov brez ulova. Stroški ribolova niso previsoki. Potovanje za eno osebo, ki želi loviti krap, bo stalo 500 rubljev. Če ribič načrtuje ulov križevega krapa, bo moral plačati 200 rubljev. Stroški izletov se indeksirajo vsako leto.

Obstaja omejitev, ki se nanaša na težo ujetih rib. Skupna teža ulova ne sme presegati 3 kilograma. Sledite pravilu zaposleni v bazi. Če je teža ulova večja, potem je za kilogram krapa potrebno plačati 130 rubljev. Kilogram kraškega krapa stane 60 rubljev. Nekateri ribiči pridejo v ribnike s svojo družino na počitek. Po ribolovu pripravijo ulov na plaži.

Ribolovna mesta v MuromIn tudi med ljubitelji ribolova so priljubljeni ribniki, ki se nahajajo 27 kilometrov od mesta v bližini vasi Molotitsy. Obstajajo zelo priročne dostopne ceste in parkirišče za avtomobile. Premakni se po ozemlju Lahko hodiš samo. Potovanje za eno osebo stane 1200 rubljev. Za ženske in otroke, mlajše od 8 let, vam ni treba plačati, če ne nameravajo loviti.

Obstajajo omejitve, ki se nanašajo na ulov. Stroški kupona vključujejo 10 kilogramov ulova. Če je masa večja, je potrebno dodatno plačilo. Kilogram rib je ocenjen na 100 rubljev. Zaposleni v bazi tehtajo ulov, ko odhajajo.

V rezervoarju je dovoljen samo ribolov z obale. Vsak ribič ne sme uporabljati več kot 3 orodja. Vsaka od njih mora biti opremljena z enim ali dvema kavlama. Če je to pravilo kršeno, se bo ribiču zaračunal 5 tisoč rubljev. Po naložitvi globe ima uprava pravico zahtevati, tako da kršitelji zapustijo ozemlje.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com