AmriFla.com

Ocena najdražjih pse na svetu

Kateri psi so najdražji?Če vprašate, koliko lahko stane najboljša prijateljica osebe, kakšna količina vam to pripisuje? 200 dolarjev? 500 dolarjev? 1 tisoč dolarjev? In si lahko predstavljate, da se lahko cena majhne kocke volne začne od 3 tisoč dolarjev in doseže do milijon za najdražje pasme psov?

Pogosto stroške hišnega ljubljenčka odvisno od nastavitev prihodnjega lastnika. Nekdo ceni predanost in se ne zmeni za izvor hišnih za determinant nekdo delajo kakovost hišne, in na njih mora plačati veliko pozornosti, ampak za nekoga statusa psa sliki in spada v elito, poudarjanje bogastva in uspeh lastnika.

Najdražje pasme psov na svetu

Stroški dragih pasem pasov sestavljajo več dejavnikov:

  1. Redkost pasme.
  2. Čiste linije prednikov.
  3. Rariteta v skupini (na primer kavstična barva).
  4. Prvaki so starši.
  5. Moda za pasmo.

V tej razvrstitvi so trenutno najdražji psi.

Cena do 2 tisoč dolarjev

20. mesto

Pasje dragih psovBorder Collie. Pasma iz bregov Foggy Albion je prvotno ljubila pastirja za odlične delovne lastnosti, vendar je sčasoma dobila status dobrega ravnanja, predanosti, aktivnosti in preprostosti pri usposabljanju. Povprečni stroški za mladička znašajo 750-1400 dolarjev.

19. mesto Bichon Frize. Pasma je Francija. Od šestnajstega stoletja so ti ljubki psi na morskih plovilih uporabljali kot fino lovilce. Sčasoma so se v večji meri povečale priljubljenosti in postale slava odličnega psa - spremljevalca. Trenutno je cena mladička lahko doseže do 1600 $.

18 mesto Samoyed pes. Aboriginalna pasma je navadna med narodi na dolgem severu. Njegova edinstvenost in cena zaradi čistosti krvi navsezadnje za tri tisoč zgodovine pasme je bila ohranjena v njegovi prvotni obliki. Elitni kužek razstavnega razreda lahko stane 1500-1800 tisoč dolarjev.

17. mesto Komondor Patruljna pasma je Madžarska. Edinstvenost leži v živalskem plašču, ki je včasih prepletena v vrvice (do 2 tisoč žic). Ta funkcija, skupaj s predanostjo in odličnimi delovnimi lastnostmi poveljnika, vam omogoča, da vztrajno držite ceno za mladička v višini od 1400 do 1900 ameriških dolarjev.

16. mesto Jorkširski terier. Redni član različne dejavnosti, od dogajanja in črpanja visokih sekularnih sprejemanja. Estetsko prijeten ljubiteljem, pa tudi družabnemu, veselemu karakterju. Zaradi stalnega povpraševanja cena mladička doseže do dva tisoč dolarjev.

Psi stanejo do 4 tisoč dolarjev

Najdražje pasme psov15. mesto Chow Chow. Ljubitelji pasme se pogosto imenujejo Chow Chow dog, liznuvshey nebo (za značilno barvo modre barve jezika). Pasma vodi svojo linijo iz palačnih psov kitajskih cesarjev. Nekoč so imeli odlične delovne lastnosti, zdaj pa se začnejo preprosto kot hišni ljubljenčki. V Rusiji je moda Chow Chow prišla v 90. letih prejšnjega stoletja. Zdaj je cena 900-2200 dolarjev.

14. mesto irski volkodlak. Pasma, vzrejena na Irskem, ima uravnotežen značaj, hkrati pa se razlikuje po moči in vzdržljivosti. Ena največjih pasem na svetu. Cenik se začne od 1300 in znaša 2300 dolarjev.

13. mesto Saluki. Slan, izjemno ljubek pes. Ena najstarejših domačih pasem, katere domovina je ozemlje sodobnega Irana. Neporavnani zunanji podatki in dobronamerni značaj vedno ohranjajo ceno na Saluki v regiji v višini od 1.000 do 2.500 dolarjev.

12. mesto Norfolk terier. Nekoč v domovini pasme je bil uporabljen kot lovec za male živali. Danes se vse bolj uporablja kot spremljevalec. Imajo odličen dobrodelni značaj, dobro se srečujeta z otroki. Cena je 1200-2500 dolarjev.

11. mesto angleški buldog. Še en predstavnik Foggy Albion v naši oceni. Pes je aristokrat. V Angliji se pasma šteje kot nacionalni ponos. Pes je utelešenje kakovosti resničnega angleškega gospoda. Ohranjanje hišne ljubljenčke te pasme se šteje za prestižno po vsem svetu, zaradi česar lahko nakup majhnega aristokra stane 2,5 tisoč dolarjev.
10. mesto Beaver Yorkshire terier. Mlada pasma, vzrejena v poznem 20. stoletju v Nemčiji. Odličen družinski pes je vedno priljubljen pri ostalih polovicah močnega, zaradi česar se cena majhne količine razlikuje od 850 do 2600 dolarjev.

9. mesto King Charles Spaniel. Zgodovina pasme je stara več kot pet stoletij, prvotno je bila priljubljena angleških gospodov in od takrat ni izgubila svojega statusa kot pes za elito. Kot rezultat, lahko cena doseže do 3 tisoč dolarjev.

8. mesto Akita Inu. Domača pasma pasme je dežela vzhajajočega sonca, kjer je dobila državni status. Popolnoma podpreti usposabljanje zaradi ostrih misli in intuicije. Beskonačno posvečeno svojemu gospodarju. Cena elitnega predstavnika na Japonskem lahko doseže 3500 $.

7. mesto Thai Ridgeback. Pasma je kraljevstvo Tajske. Aboriginalna pasma, ki do nedavnega ni zapustila meja Hindustana. Obdarjen z obstojnim karakterjem, nenavadno inteligenten. Cena mladička se začne od 800 dolarjev za hišnega ljubljenčka do 4 tisoč dolarjev za razstavnega psa.

6 mesto pomeransko pomorjansko. Smešni, zvesti in hitri psi, katerih domovina je Nemčija. Zaradi ljubeznivega značaja je to odlična izbira kot hišni ljubljenček. Cena se začne na 700 $ in doseže 4.000 $.

5. mesto Affenpinscher. Miniaturni psi pasme Affenpinscher so bili v Nemčiji znani tudi v renesansi. Zelo prijazne, aktivne in predane psi. Cena mladička doseže 4 tisoč dolarjev.

4. mesto Chongqing. Dolgotrajni psi (pričakovana življenjska doba okoli 20 let) so se izkazali kot odlični spremljevalci. Zaradi majhnega števila cen za mladička doseže do 4 tisoč dolarjev.

Najdražji psi na svetu

Drage pasme psov3. postavite faraonovega psa. Prve podobe te pasme segajo v tretje tisočletje pr. N. Št. In so bile nekoč uporabljene kot lovski psi za faraona. Danes so čudoviti psi - tovariši. So prijazni, zmerno igriv, inteligentni in nikoli ne bodo izdali svojega gospodarja. Na območju CIS Faraonov pes je redkost. Cenik lahko doseže do 7 tisoč dolarjev.

2. mesto Lyon Bichon. Kraj rojstva Lyon Bichon je Francija. So inteligentni, zvesti in hkrati neustrašni psi - tovariši. Nekoliko je v Guinnessovi knjigi rekordov zapisano kot najredkejša pasma psov, sedaj sile rejcev izboljšujejo položaj na bolje. Cenik za predstavnika show-razreda lahko doseže 7-7,5 tisoč dolarjev.

1. mesto tibetanski mastif. Predniki tibetanskih mastif so se pojavili pred več kot 5000 leti na Himalaji. Zelo velika pasma s mirno prijazno naravo. Popolnoma podpreti usposabljanje. Zelo gladka in čista.

Obstaja več barv tibetanskega mastifa:

  • Ocena najdražjih pse na svetuČrna - tanka, najpogostejša barva.
  • Rdeča barva je redka barva, zelo cenjena med poznavalci tibetanskih mastif.
  • Črna barva je zelo redka barva.
  • Modre in modre barve skupaj s črno so redke.
  • Bela barva se razteza. Standard ne sprejema te barve, vendar pa je kuža bele barve, ki lahko stane več kot milijon ameriških dolarjev.

Tibetanski mastif je trenutno najdražja pasma psov. En predstavnik je bil prodan za čudovito, nepredstavljivo 1500000 dolarjev! Povprečna cena za show puppy je 8 tisoč dolarjev in lahko doseže do 12 tisoč dolarjev.

Poročilo

Drage pasme psov, bodisi Lyon Bichon ali Saluki, potrebujejo našo prijazo in nego, tako kot vsak mongrel. Samo s svojim časom, ljubeznijo in pozornostjo si lahko rastejo dostojnega psa, ne glede na njegovo poreklo, a verjemite mi, da bo kurjena krogla, ki ste jo enkrat prinesli v svojo hišo, dala veliko več časa.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com