AmriFla.com

Proina purina ® hrana za pse in mladičke

Krma za pseTrenutno je ameriška družba PURINA ® trdno uveljavljena na ruskem trgu in je zelo priljubljena med rejci in lastniki mačk in psov. PURINA ® svojim kupcem ponuja široko ponudbo hrane za hišne ljubljenčke. Vsaka prehrana je namenjena zadovoljevanju prehrambenih potreb živali z različnimi lastnostmi telesa.

Posebno priznanje je dobila blagovna znamka podjetja PURINA ® - Pro načrt za pse. Vse diete te linije se ustvarjajo ob upoštevanju značilnosti hišnih ljubljenčkov pri razvoju, pasmi ali zdravstvenih težavah. Proizvajalec zagotavlja, da je Pro načrt super premium premije za prehrano, njihovo sestavo pa so razvili veterinarji, skupaj s psihologom za pse. Vse sestavine so visoko kakovostne, klinično preskušene in preizkušene ter pomagajo psi prihraniti energijo in zdravje skozi celo življenje.

Pro načrt: linija pasje hrane

Asortiman načrtov krme zelo raznolika. Blagovna znamka ponuja obroke v suhi ali mokri obliki:

 • Za mladičke in odrasle pse.
 • Veterinarska prehrana.
 • Za velike in male pasme.

Tudi v vrsti je hrana, ki je po mnenju proizvajalca primerna za vse pse, ne glede na njihov izvor, velikost in bolezen.

Prehrana za velike pse Adult Dog Food

Adult Dog Food - linija krme, posebej zasnovana za hranjenje velikih in velikanskih pasem psov. Pro načrt priporoča takšno prehrano veliki predstavniki rodu psov, saj vsebujejo vse pomembne vitamine in minerale, potrebne za ohranjanje mišične mase in optimalno težo velikih psov.

 1. Psi za hranjenjePro Plan za odrasle občutljive losose - namenjen je hranjenju velike, velike in srednje pasme psov. Priporočljivo za krmljenje živali z občutljivim, občutljivim želodcem in črevesnim traktom, kot tudi tistih, ki trpijo zaradi težav s kožo. Pakirano v pakiranjih enega in pol, tri in štirinajst kilogramov. Glavne sestavine: losos štirinajst odstotkov in riž, tudi štirinajst odstotkov. Predstavljen le z okusom lososa. Vsebuje hranila in vitamine, namenjene vzdrževanju kože in las v zdravem stanju.
 2. Pro Plan Adult Velik Robusten OPTIHEALTH - zasnovan posebej za velike pse, z močnim in razvitim telesom. Spodbuja ohranjanje volumna in mase mišičnega tkiva. S pomočjo raziskav je bila določena optimalna vsebnost maščob in beljakovin, da bi preprečili nastanek maščobnih usedlin. Vsebuje prebiotike, ki pomagajo ohranjati črevesno in želodčno zdravje ter zaščititi občutljiv sistem črevesnega trakta. Prodajal se v trgovinah in veterinarskih lekarnah s piščančji okus v pakiranjih po tri, štirinajstih in osemnajstih kilogramih. Krma vsebuje štirinajst odstotkov sveže piščanca in enajst odstotkov riža.
 3. Pro Plan Adult Large Robust - hrana za močne, velike in srednje pse, z atletsko zgradbo. Suho polno kosilo z okusom piščanca. Namenjen ohranjanju in vzdrževanju dobre oblike hišnega ljubljenčka skozi življenje. Ugoden učinek na ustno votlino: zobe in dlesni. Ohranjuje zdravje sklepov in črevesja, ki pozitivno vplivajo na njegovo mikrofloro. Vsebuje štirinajst odstotkov svežega piščančjega mesa in deset odstotkov riža ter uporabna vlakna in minerale, ki normalizirajo delovanje psa in pomagajo prebavo. V trgovinah in veterinarskih lekarnah se prodajajo v paketih treh in štirinajstih kilogramov.

Krma za male pasme Pro Plan SmallMini

Pro načrt Small Mini-linija, izdelana posebej za majhne in pritlikave pse. Takšne pasme, kot je znano, pogosto trpijo zaradi vznemirjenega želodca. SmallMini hrana pomaga pri reševanju tega problema. Zasnovan je ob upoštevanju vseh niansa prehrane majhnih hišnih ljubljenčkov.

 1. Prednosti hranePro Plan SmallMini Adult Sensitive Digestion - ustvarjalci te krme zavedajo, da je treba pravilno delovanje črevesja in želodca majhen pes, ker na ta način ona dobi hranila in vitamine. Veterinarji Purina so razvili posebno hrano, namenjeno hranjenju majhnih psov, ki imajo težave s prebavo. Prebiotiki in uporabna vlakna imajo ugoden učinek na prebavni sistem živali in pomagajo izboljšati mikrofloro telesa in normalizirati blato. Uveljavljeno je tako jagnje okus v pakiranjih po 700 gramov, tri in sedem kilogramov. Glavne sestavine so jagnjetina (štirinajst odstotkov) in riž (štiri odstotke).
 2. Pro Plan Adult SmallMini Sensitive Derma - je hipoalergična hrana za majhne pse z občutljivo in težavno kožo. Kompleksna prehrana je namenjena izboljšanju kakovosti kože in volne ter ohranjanju zdravja ustne votline. Klinično je dokazano, da krma resnično pomaga pri boju proti tartarju in kariesu. Preprečuje njihov videz in zmanjša površino že prizadetih območij za štirideset odstotkov. Dobro premišljena oblika in velikost peletov krme ne povzročata težav z žvečenjem pri posameznikih z majhnimi zobmi. Proizvedeno z okusom lososa, glavne sestavine so losos (dvajset odstotkov) in riž (deset odstotkov). Prodajo se v pakiranjih po 400 gramov, 800 gramov in tri, sedem kilogramov.
 3. Pro načrt Small Mini Adult 9+ - hrana za majhne in pritlikave pse z več kot devetimi leti z okusom piščanca. Ko hišni ljubljenec doseže starejše, se njegova aktivnost možganov upočasni. Veterinarji Proplan posebej razvito formulo prehrane, pomaga pes za spopadanje s spremembami, povezanih s starostjo, in zagotoviti ohranjanje vitalnosti in duševne jasnosti hišne do konca svojega življenja. Posebej izbrano vrsto mineralnih vlaken, vitaminov in elementov v sledovih, ki koristijo telesu psa, ki zagotavlja mišic in skupno varnost in zdravje živali aktivnosti tudi po devetih letih življenja. Glavne sestavine zdravila Proplan Edalte 9+: štirinajst odstotkov piščanca in štiri odstotke riža. Krma za starejše pse prodaja v paketih sedmih gramov.

Krma za ProPL Purina Puppy mladičke
Pro Plan Purina Puppy je linija, posebej zasnovana za hranjenje mladičkov, mlajših od enega leta. Pro načrt ponuja rešitve Diete za mladičke različnih vrst in velikosti. V asortimanu te vrstice so tri različice krme.

 1. Kako hraniti proplanPro Plan Purina Puppy Small Mini - ta dieta se ustvari ob upoštevanju vseh prehranskih značilnosti mladičev škratov in majhnih psov. Take pasme, za razliko od velikih psov, zahtevajo veliko manj časa, da rastejo od velikosti mladička do velikosti odraslega. Zato je hrana v tej liniji še posebej hranljiva. Vsebuje 32% beljakovin, 18% piščanca in 4% riža ter ribje olje. Pro Plan Purina Puppy pomaga mladiču pravilno razvijati, stabilizira telo, razvija imunski sistem in zagotavlja zdravo rast zob in kosti. Hrana se prodaja v veterinarskih trgovinah in množicah z okusom piščanca v pakiranjih po 800 gramov, tri in sedem in pol kilogramov.
 2. Pro Plan Puppy srednje občutljiv - hipoalergična hrana za mladičke srednje in velike pasme. Če opazite, da je vaš otrok veliko srbenje, prhljaj in metanje praskanje kože in las zdrav videz izgubljenega, obrok Pro Plan Puppy Medium Sensitive pomoč pri reševanju te težave. Posebna formula, ki so jo razvili strokovnjaki za prehrano, je namenjena ohranjanju zdravja problema kože in plašča mladička. Posebni mineralni kompleksi in viri beljakovin ne bodo le pomagali pri zdravljenju kože živali, ampak tudi razbremeniti psa alergijskih reakcij, povezanih z občutljivostjo požiralnika. Vsebuje sedemnajst odstotkov svežega lososa, sedemnajst odstotkov riža, pa tudi selena, cinka in železa. Losos, okusen v pakiranjih od štirih sto, sedem sto gramov, štiri in osem kilogramov.
 3. Pro Plan Puppy Large Athletic - prehrana za mladičke velikih in velikanskih pasem. Hrana pomaga hišnemu razvoju, da se stalno razvija in zgradi potrebne mišice, značilne za atletsko zgrajene velike pse. Tudi prehrana je namenjena ohranjanju optimalne teže na tej stopnji življenja, zahvaljujoč enostavno prebavljivim sestavinam. Vitamini in minerali, ki sestavljajo Pro Plan Puppy Large Athletic razvijajo imunski sistem mladička, stabilizirajo rast zob in kosti. Glavne sestavine krme so devetnajst odstotkov svežega jagnjetina in devet odstotkov riža. Prodan je z okusom jagnjet v pakiranjih po tri, sedem, dvanajst in štirinajstih kilogramov.

O načrtu hrane za hrano: prednosti in slabosti

Tako kot pri kateremkoli izdelku je tudi obseg krme Pro Plan od družbe Purina ima svoje prednosti in slabosti. Na podlagi raziskav in mnenj veterinarjev lahko razlikujemo prednosti teh obrokov:

 • Pomanjkanje hraneŠirok asortiman. Lastnik katerega koli psa bo lahko našel med živilskimi deli, ki ne bodo samo okusili hišnega ljubljenčka, temveč bo imel tudi ugoden vpliv na njegovo zdravje.
 • Terapevtski obroki. Takšne diete so namenjene lajšanju simptomov bolezni za pomoč pri sanaciji, za normalizacijo organov, itd Prav tako je treba opozoriti, - .. Medicinirana diete lahko priporoči, da samo veterinar. Ni vam potrebno hraniti svojega hišnega ljubljenčka s takšnimi viri, tako kot je to.
 • Strokovnjaki delajo na sestavi.
 • Krma vsebuje naravne sestavine.

Slabosti:

 • Med sestavinami so zrna.
 • Visoka cena.
 • Nekateri viri imajo ojačevalce okusa.
 • Grizljiva cena.

Poznate paleto obrokov za načrt Purin Pro Dogs. Zdaj, glede na vse prednosti in slabosti, boste lahko ugotovili, ali bo hrana iz te vrstice ustrezala vašemu hišnemu ljubljenju ali ne.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com