AmriFla.com

Priprava nukleotidov: navodila za uporabo

Kako je priprava nukleopeptidNucleopeptide-Ecohimtech, je bioaktivno veterinarsko zdravilo nove generacije, ki je imunostimulant. Izdelan je iz vranice goveda, ekstrakta, ki vsebuje biološko aktivne snovi, kot so petide, nukleozidi. Spojine teh snovi aktivno vplivajo na encimski proces celic. Navodila za uporabo podrobno opisujejo njegovo delovanje.

S temi sintetičnih drog, oseba, ki skuša izboljšati živih organizmov, ki se uporabljajo za boljši razvoj živali in njihovih ozdorovleniya.Ispolzuyut sintetičnih drog v medicini, kozmetiki, kot tudi v veterinarski medicini. Najboljši vseh drog je bioaktivni drog Nukleopeptid tega navodila za uporabo, ki priporoča uporabo tega zdravila za male živali, psi, mačke, živali, krzna, ki imajo, in za reprodukcijo velikih kmetijskih živali. Uporaba zdravila:

  1. Pri domačih živalih se lokomotorni sistem okrepi.
  2. Izboljša prevleko volne, zlasti za tiste, ki sodelujejo na razstavah.
  3. Pri govedu pride do znatnega povečanja mišičnega tkiva in mlečnih pridelkov.

Kaj je ta droga?

Opis pripravka NukleopeptidNukleopeptid, tekočina nejasen, lahko barva, ki se od svetlo rumene do rumeno-rjave barve, s stresanjem pripravek je penasta počivati ​​obori, da raztopi enostavno.

Nukleopeptid se proizvaja v steklenicah v različnih dozah pri 5, 10 in 100 ml, hermetično zaprti in pakirani v kartonske škatle. Ta zdravilo je popolnoma združeno z drugimi zdravili, ne povzroča alergijskih reakcij in je tudi nestrupeno, kar je določilo njegovo široko uporabo.

Uporaba nukleopeptida za pse

Skoraj vsak lastnik ima v hiši nekaj živali, kuncev, mačk, psov in drugih hišnih ljubljenčkov. Toda med vsemi lahko razlikujete pse, ker je to oseba prijatelja in so najbolj inteligentna in ljubljena, zato nenehno potrebujejo skrb in skrb, še posebej, če sta še vedno majhna in neinteligentna. Nukleopeptid lahko pomaga, ko postane bolan, ali ko morate pripraviti psa za sodelovanje na razstavah ali drugih dogodkih.

Da je pes zdrav in vesel, potrebuje pravilno prehrano, vendar to pogosto ni dovolj za zagotovitev normalne metabolne procese v telesu živali, zato so še vedno potrebni zapleteni dodatki biološko aktivnih snovi. In eno izmed teh zdravil, ki bo pomagalo normalizirati metabolizem v telesu psa, poveča njegovo imuniteto in zaščiti pred negativnimi vplivi zunanjega okolja, je Nucleopeptide. Navodila za uporabo nukleopeptida podrobno opisujejo metode in odmerek tega zdravila za pse.

Lastnosti pripravka
Obstaja veliko takih zdravil, vendar večina od njih nastanejo neželeni učinki zaradi njihove uporabe, vendar pa je uporaba nukleopeptida to izključena. Ker je proizvedena iz vranice živali, ki je organ imunskega sistema, ekstrakti, pridobljeni iz njega, imajo tudi lastnosti, ki lahko:

  1. Uporaba nukleopeptidaZagon zaščitnih mehanizmov v telesu živali.
  2. Povečati rezervni potencial organizma, psov, mačk in drugih živali.
  3. Pomoč pri zaostajanju v rasti in razvoju.
  4. Za pomoč noseči psi s toksikozami in vsemi vrstami zastrupitve.
  5. Pomoč pri nekaterih boleznih, kot so kronični otitis media, ekcem, fistula in tako naprej.
  6. Pomagajte pri aktiviranju antitoxične funkcije jeter.

Indikacije za uporabo

Uporabimo nukleopeptid tako za govedo kot za majhno govedo, pa tudi za prašiče z namenom povečanja mišične mase za pitanje, za mlade živali, za odpornost. Psi in mačke, da pospešijo rast, izboljšajo plašč, s kožnimi boleznimi. Uporabite ga v kompleksnem zdravljenju, ker je zdravilo dobro kombinirano z drugimi zdravili.

Način uporabe

Pred neposredno uporabo je treba pripravek pretresati. Za živali, ki gojijo pitanje, se nukleopeptid injicira neposredno pod kožo, v skladu z navodili. Novorojenčki in mladički se injicirajo neposredno v ustno votlino, nukleopedpid, ki ga goji žival, se daje subkutano ali oralno. Uporaba tega zdravila je lahko nenehno ne več kot pol leta, po kateri je potreben odmik v dveh do treh mesecih in šele potem je mogoče nadaljevati z aplikacijo.

Neželeni učinki

Indikacije in kontraindikacije za uporaboV večini primerov brez stranskih učinkov, razen preobčutljivosti živali, v tem primeru se lahko pojavi alergična reakcija. Zdravila ni priporočljivo uporabljati pri akutnih nalezljivih boleznih, med imunizacijo in hudo izčrpanostjo.

Shranjevanje zdravila

Za shranjevanje tega zdravila je potrebno na mestu, ki je nedostopno za otroke, izogibati se neposredni sončni svetlobi, tudi stran od hrane in krme. Optimalna temperatura od 2 do 25 stopinj, v skladu z navodili, je rok uporabe 2 leti, odprto zdravilo se shranjuje v hladilniku za največ en dan. Ta izdelek ne uporabljajte, če ima viala mehanske poškodbe, tuje nečistoče in usedline.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com