AmriFla.com

Nasveti o priplutju psa v stranišče na ulici

Izobraževanje psovVsak novinec psi vzreditelj mora poznati tehniko in vrstni red treninga mladiča, da gre na stranišče na ulici. Ko se v hiši pojavi majhen psiček, ima veliko težav in težav pri učenju na pladenj in odhodu v stranišče na ulici. V prvih dneh, ko je kuža še ni pozabil na ločitev od staršev, boste morali, da ga obdajajo z nego in razumevanje.

Sprva ni nujno, da pohiti psa. Psi naj se malo uporabljajo za novo hišo in lastnika. Puppy naj čutijo roke čim bolj pogosto. Ne bo se prestrašil novih ljudi, ki ga obkrožajo, in po tem, ko ga psi povsem privlači v hišo, ga lahko odpeljete na sprehod.

Kako naučiti mladička, da gre v stranišče

Hišni WC

Vaš najljubši hišni dom: kaj storiti najprej?

 1. Mladički igrajo domaMorate odstraniti vse preprog, ker če kuža začne srala na preprogi, lahko gostitelji zadušijo z vonjem. Če blata ne odstranite pravočasno, se vonj razširi po celotnem stanovanju.
 2. Lahko začnete poučevati za medicinske prtičke za enkratno uporabo za pse.
 3. Organizirajte posebno mesto za stranišče. Pladenj je posebna naprava z mrežico in paleto. Pladenj je napolnjen s posebnim polnilom, ki hitro absorbira "stol" in vonj. Namesto polnila lahko položite plenice in se po vsakem potovanju v stranišče vedno spreminjajo.
 4. Kako poučiti psa, da gredo v kužico za pseOrganizirajte ločeno preprogo za spanje in kraj za jesti, tako da bo mladiček ravno delil tam, kjer bo jedel, spal in se spopadal z revščino.
 5. Čiščenje v apartmaju mora biti obvezno 2-krat na dan.
 6. Obvezno stanje po nakupu hišnega ljubljenčka je cepljenje. Po cepljenju mora otrok stati karanteno pred odhodom na cesto. Psa ne morete hoditi brez cepljenja takoj po cepljenju.
 7. Uporabite poseben pršec, da greste v stranišče. To sredstvo slabo diši, vendar hitro izgine.

Obvezni ukrepi pred začetkom usposabljanja psa v stranišče na ulici

Puppy na traviNe pozabite, da je kuža prijetna do stranišča zelo težko in potrpežljivo proces. Če se pes ne more naučiti hoditi na eno mesto ali iti na stranišče na ulici, to pomeni, da je vsa krivda neizkušenost lastnika.

Poučevanje v stranišče traja od 8 do 12 mesecev. Hoja bi morala biti produktivna in dolgotrajna. Bolje je naučiti hišnega ljubljenca, da hodi na določen kraj hkrati, kot pa, da v prihodnosti uživa plod njene lenobe.

Preden začnete vzeti mladička ven:

 1. Potrebno je izvajati številna preventivna cepljenja.
 2. Prepričajte se, da je otrok popolnoma zdrav.
 3. Za ohranjanje karantene je minilo dovolj časa.
 4. Kuhar je že navajen, da gre doma v stranišče.

Učimo mladičke, da gredo v stranišče na uliciTrajanje majhnih mladičkov traja približno ur. Veliki psi potrebujejo od 1 do 3 ure, da porabijo energijo ali po uri 3-krat na dan.

Če ste pred tem uporabili medicinsko plenico, potem prvič ga je treba odpeljati na ulico. Poseben prtiček se razprostira na določenem kraju in mladiček prinese. Psi čutijo vonj in se soočajo z revščino.

Kako poučevati kuža na stranišče na ulici

Da bi pes začel navajati na ulico, mora biti lastnik doma 24 ur na dan. Lahko se odpravite na počitnice. Za dvodimenzionalni urnik traja dva tedna, tako da pes razume, kaj hoče od nje.

Urnik za dan:

 • Pas in toaletni papirZjutraj se je zbudilo - se sprehodi.
 • Šel sem na sprehod.
 • Odpira tla in ne najde kraja - hitro na ulico.
 • Kosilo je sprehod.
 • Je pojedel - obvezna hoja.
 • Igrano - pojdite na sprehod.
 • Nekaj ​​se je bilo strah - pripeljalo do ulice.
 • Dined - hodite po svežem zraku.
 • Pred spanjem - hoditi.

Labradorski kužek na uliciBodite prepričani, da vzamete povodec, da je kuža blizu. Prvič s psom je potrebno hoditi do 10-krat na dan. Od prvega sprehoda navajamo, da je hišni ljubljenček za en kraj šel v stranišče, ta tehnika razvija občutek discipline pri psu.
Po vsaki uspešni vaji spodbujati hišne ljubljenčke, zato bo bolj vesel, ko bo opravljal svoje delo. Ne bodite na sprehodu in pustite, da se otroka pohitita. Naj mladiček prepozna sosesko. Lahko si misliš posebna ekipa, tako da pes ve, kaj želite od njega, na primer: "Toaletni" ali "Naredi to". Ko mladiček raste, se lahko čas za hojo zmanjša na 6, nato pa na 4.

Hoja odraselega psa

Če ste vzeli priložnost in kupili odraslega psa, ste kinolog ali ekstremni.

Pripravite odraslega psa v stranišče na uliciPrijetje v stranišče odraslega psa traja manj časa in truda, ker hišni ljubljenček že razume vse in hitro uči nove stvari. Za odraslega psa vam ni treba kupiti posebnih plenicah ali se v stanovanju ločiti. Potrebno je takoj navajeni na ulico, sicer se bo pes spomnil na stranišče v hiši in potem ga bo težje pripisati zadovoljevanju potreb na dvorišču.

Potreben je tudi odrasli pes pohvale in spodbujanje sladkarij po stranišču. Igraj se s hišnim ljubljenčem.

Nasveti:

 • Odrasli psi domaČe je vaš ljubljenček je težko prekrškov v različnih krajih - postaviti lupine citrusov, psi ne marajo vonj grenivke, pomaranče, limone.
 • Amoniak alkohol bo kužka gredo v stranišče, kjer koli je.
 • Če se hišni ljubljenček ne nauči hoditi na pravo mesto, naj časopis, ki ga ponavadi ne potrebuje, nato prenese v posebej označen kotiček. Psi čutijo svoj vonj dobro in bo po potrebi šel v stranišče.
 • Pas in luža na tleh v hišiVeč hvalite hišnega ljubljenčka.
 • Bodite dovolj potrpežljivi. Psi imajo radi mirne, dobro poznane lastnike podjetij.
 • Izogibajte se hrupnim območjem, tako da mladiček ne vznemirijo tujih zvokov.
 • Hišne ljubljenčke ne morete preganjati za vsako napako!
 • Ne psi psa pod nobenimi pogoji!
 • Ne pokopati kuža, če takoj opazite lužo. Še vedno ne razume razloga za vaše slabo razpoloženje.
 • Poskusite hoditi hkrati hkrati - to je ključ do hitrega uspeha.

Zapomni si, da žival ni robot, potrebuje sama pozornost in potrpljenje. Puppy, kot otrok, mora vedeti, da potrebuje mojstra. Pokažite pozornost in pokažite, da ljubite svojega otroka in se bo vračal.

Zdaj veste, kako psa navajati na ulico.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com