AmriFla.com

Passka pasma Pomarjanskega Pomeranaca in Chow Chow sta podobna Medvedom

Pas - mladiček medvedkaV svetu je več pasem psov, podobno medvedskem mladiču. Ti ljubki hišni ljubljenčki so podobni medvedčkom. Posebej so priljubljene pri ženskah. Ti psi navdušujejo s svojim izgledom vsi, ki so jih vsaj enkrat videli. Domači mladinski mladiček je lastnik prijaznega značaja, ljubečega, sladkega in zvestega svojega gospodarja lepega psa. V tem članku bomo podrobneje preučili pasmo psov: Pomeranskega špica in Chow Chow.

Domov Medvedi

Malo pomeranskih mladičevGlavne značilnosti pasme Pomeranian Spitz:

 • Majhna teža, do tri kilograme;
 • Majhna rast, približno 22 centimetrov v vihru;
 • Izredna lepotna volna, sestavljena iz dveh slojev;
 • Vigor in iznajdljivost;
 • Trikotne ušesa, ki oblikujejo lep obraz;
 • Puhast, debel plašč.

Ta pasma psov se lahko brez težav usposobi, v kratkem času se lahko naučijo vseh standardnih ukazov. Miška reagira na vse z zvokom, lajanjem lubja. Zato je prvi korak, da učite domovega medveda v ekipi "Tiho!"

Pomeranski špic, kot druge pasme psov, podobno medvedskem mladiču, se razlikujejo v nemirnem značaju. Všeč so igrati, igrati. Na splošno, lastnik, ki ima doma tako privlačen pes, poleg ne dolgčas.

Pojdite na sprehod v družbi najljubšega hišnega ljubljenčka, najbolje oblečite s posebnimi kombinezoni. V nasprotnem primeru tvegate domov z umazano komoro volne.

Medved, ki se je nastanil v vašem stanovanju, bo služil zanesljivo zaščito. Vidimo Pomerantcev luštna medvedi, in jih predstavijo sami fenomenalno velikani, tako da bi morali ustrezno pozornost nameniti usposabljanju to pasmo za svoje goste v grozo nikoli zapustila hišo v raztrgana oblačila.

Psi, pasme Pomeranski špic je zelo udoben z otroki in dobro dela v skupini. Zato jih je pogosto mogoče najti v cirkusu. Poleg tega ta vrsta obožuje potovanje in se lahko prenese tudi v vrečki.

Nasveti za skrb za oranžno:

 1. Volno se priporoča, da se glavnik dvakrat na teden, med postopkom moljenja je treba večkrat ponoviti.
 2. Zahtevano krempljevci.
 3. Medvedi se kadijo enkrat na tri mesece in po potrebi.
 4. Puppy kot medvedkaVsak dan si očistite zobe, da bi se izognili periodontalni bolezni.
 5. Oči obrišite z vrelo vodo z vatirano palčko.
 6. Za to pasmo je veliko psov rejcev svetuje, da kupijo poseben pladenj. Domači medvedi gredo v stranišče tako na ulici kot v pladenj.
 7. Strogo držite načina hranjenja. Ne daj pet sladkarij. Za hrano je najboljši po sprehodu. Majhne mladičke se hranijo do štirikrat na dan, odraslim psom priporočamo, da hranijo največ dvakrat hkrati.

Posebne značilnosti pasme:

 1. Nenavadno modri jezik;
 2. Pasma Chao-ChaoTeža se razlikuje glede na spol živali, od 27 do 32 kg;
 3. Rast približno 46-56 centimetrov;
 4. Pričakovana življenjska doba je v osnovi 10-12 let.Kot vidite, je čarovnjak precej večji glede na težo in višino kot Pomeranski špic. Toda videz nas spominja na medveda v obeh primerih. Obe pasmi imajo prijazno in igrivost in jih je enostavno trenirati. Vendar pa lahko zaradi svoje velike rasti Chow Chow lahko prestrašiti nepovabljenega gosta samo s svojim impresivnim videzom.

Psi te pasme imajo dve vrsti: kratkodlaki in dolgodlaki. Kar se tiče modrega jezika, imajo kitajski legendi: v antičnih časih je prednik Chow Chowa lizal kos zlomljenega neba.

Nima močne dejavnosti, res je le njenim mojstrom. Tujec ne more dobiti zmage tega psa. Na ukazih za storitve občasno reagira nenadoma, lahko leni večkrat, da izvede isto vajo. Pri žvečenju se morate pripraviti na aktivne dnevne sprehode, med katerimi bo domači hišni ljubljenec iztekel celotno energijo. Chow-chow se odlično prilega stražarju.

Nasveti za nego čarovnice:

 1. Psa je treba česati najmanj enkrat na teden s kovinskim glavkom;
 2. Za ovratnik in za pomivanje tacov je potrebno navajeni od zgodnjih let;
 3. Adult Chao-Chao v sneguHranjenje mora biti popolnoma enako, brez mešanja vrste;
 4. Morate kupiti posebno orodje za kopanje tega psa. Za sušenje volne boste potrebovali tudi sušilni stroj, ki ga boste morali opraviti po postopkih za vodo.

Poleg zgoraj navedenih pasem, ki smo jih podrobneje pregledali, obstaja veliko več vrst psov, ki so zelo izgledajo kot medvedi.

Seznam drugih psov, podobnih medu mladiča:

 1. Poodle;
 2. Tibetanski mastif;
 3. Kavkaški ovčar;
 4. Newfoundland;
 5. Goldendoodle;
 6. Samojed pes;
 7. Preboj med kolibi in retriverjem.

Psi, ki izgledajo kot mladiči, so pravi čudež narave. Izjemno lepa in inteligentna. So resnični prijatelji in pravi varovanci vaše hiše. Če imate tako hišnega ljubljenčka, ste lahko popolnoma prepričani v svojo varnost.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com