AmriFla.com

Značilnosti pasem belih mačk z modrimi očmi

Raznolikost pasem belih mačk z modrimi očmiNajpogosteje, ko gre za snežno bele mačke, se v človeku pojavlja združenje nekaj lepega, čistega, prijaznega in nenavadnega. In če ima tudi sneg modre oči - zelo malo ljudi lahko ostane brezbrižno do takšnega čudeža narave. Naši predniki so tudi rekli, da je videti belca v sanjah za uspeh in dobre novice. No, kako drugače? Konec koncev, ne sme vsakomur v sanjah občudovati mačka s takimi aristokratskimi podatki. Takšni hišni ljubljenčki so bili prej ranjeni, da bi zaščitili svojo hišo pred zločinskimi silami.

Bele mačke

bela mačka z izrazitim videzomMnoge zmedejo mačke z belim modrim očesom albino. Vendar pa obstaja pomembna razlika: v albino genih je barva odsotna, medtem ko snežno bela mačka z modrimi očmi obstaja melanocitni pigment, ki ima nizek odstotek vsebine.

Vedno pogosteje so informacije, da so bele mačke z modrimi očmi gluhe. Vendar imajo genetiki svoje statistične podatke o tem, kar pravi, da ima več kot polovica belih mačk odlično sluh. To potrjujejo lastniki teh hišnih ljubljenčkov.

Priljubljene pasme belih mačk

Turška angora

Turška angorska vzhodna mačkaVerjetno je to ena najbolj znanih pasem snežno bele mačke. Imenuje se Turčija, ker je bila prvotno ustanovljena v Turčiji. Treba je priznati, da je ta pasma v teh krajih še vedno zelo cenjena.

Obstaja angora z večbarvnimi očmi. Res je, da so take mačke praviloma gluhe v ušesu, iz katerega je modro oko.

Turška angora je elegantna muca s široko odprtimi učenci, ki ima velik rep. Beli mačji angori, kot odrasle mačke, imajo zelo ljubeč in mirujoč značaj. Angora je ena izmed najdražjih pasem mačk.

Turška angora je prijeten mali maček

Scottish Fold

Scottish Fold Luksuzna bela mačkaBelenky modri očesni škotski muc, verjetno sanje vsakega otroka. Scottish Fold mačka je dovolj dragocena, saj je edinstvena. Njene snežno bele lase so utelešenje nedolžnosti in lepote.

Mačka ima na vrhu lahko temne lise, kar lahko pomeni, da ima mucka modre ali črne prednike. Ker mačka raste, bodo ti liki postali lahki.

Oči mucka te pasme so lahko modre, pomarančne ali večbarvne. Mačka te pasme ima mehko temperament, brez konfliktov in se lahko sooči z otroki in starejšimi ljudmi.

Sladka škotska mačka

Orientalska skala

Bele mačke te pasme se lahko rodijo z majhnimi pikami na glavi, vendar do leta izgine. Oni dolgodlaki in kratkodlaki. Njihova volna je zelo bela. Obstajajo mladički te pasme z večbarvnimi očmi. Mačke orientalske pasme so zelo vezane na svojega gospodarja in v njegovi odsotnosti so podvržene trpljenju.

bela orientalska mačka

Perzijska skala

Mladički te pasme so dovolj veliki in puhasti. Imajo mirna narava, ljubi lastnika. Praviloma so njihove oči temno modre, vendar so mačke in z večbarvnimi očmi. Drugo oko je oranžno. Prijateljska in privlačna snežno bela lepota je zelo mirna, ljubi hišo in lastnika.
Puhasta perzijska mačka

Brea Kao Mani

Kao Mani je vzgajal belo mačko z večbarvnimi fotografijami očiKao Mani prevaja kot diamantno oko. In resnično pri predstavnikih te pasme, so oči svetlo utripane in iskrena kot diamanti. Ta pasma se vzreja na Tajskem. Kite s to pasmo imajo kratek krzneni plašč, za kar je zelo priročno skrbeti. Prej je barva oči imela samo modro barvo, zdaj pa so posamezniki z zelenimi in oranžnimi očmi, pa tudi z večbarvnimi očmi.

Zelo je redke in drage pasme, ne morejo si vsi privoščiti. Mačke Khao Mani so siamski podobni. Pussies zelo ljubijo hišo in njen lastnik, strašno trpijo osamljenost.

Snežno bela mačka kot mani

Ruska bela mačka

Kitnice te pasme so vzrejene v Avstraliji s hibridizacijo snežno bele sibirske mačke z modro mačko. Živali te pasme imajo modre oči, goste in kratke lase, dobro zdravje. Oni zelo miren in miren, lahko dolgo ostane brez lastnika.

Sfinge

Mačke te pasme enostavno trenirati, zelo umetniška. Imajo modre in večbarvne oči, tam pa je roza. Sfinge imajo neverjeten in protisloven videz. So pametni, pametni, ljubeznivi, smešni, smešni, igrivi in ​​prijazni.

Bela mačka pasme Sphinx

Skrb za snežno belo volno

Da ne bi pokvaril aristokratskega videza bele mačke, je treba nekaj držati pravila o negi za njimi:

  • Bela mačka sama kopa v kopalniciKer je bela volna zelo občutljiva, je treba uporabiti balzam in balzam.
  • Če ima mačka težave z lasmi, je bolje uporabiti medicinski šampon.
  • Bele mačke se priporoča, da se kopel pogosteje pogosteje namesto s kolegi druge barve.
  • Bolje je izbrati hipoalergenski šampon.

Pomembno:

  • Po kopanju je treba lase temeljito posušiti.
  • Mračna perzijska mačkaBele hišne ljubljenčke z dolgimi lasmi je treba vsak dan česati.
  • Da bi beli mačji plašč postal bel, moramo iz prehrane izločiti jetra, srce, morsko olje in korenje.
  • Če se je barva dlake spremenila, je treba obiskati veterinarsko kliniko, saj lahko to kaže na bolezen nadledvične žleze in ščitnice.
  • Treba je opozoriti, da so najpogosteje v belih mladičih umazane osnove ušes, repa, gobca, prsnega koša.

Bela mačka leniZa leni ljudje ni priporočljivo, da imajo belo mačko, ker je za to potrebna posebna skrb. 70% belih mačk ima delno ali popolno gluhost. Za takšne mačke morate skrbno pogledati in ne smete pustiti na ulici. Take mačke se ne počutijo zelo prepričane in potrebujejo mojstra. Imajo zelo nežno in privlačno naravo.

Snežno bele mačke raje ljudem pragmatično in natančno. Za dober odnos bo bela mačka vrnila svojega gospodarja brezmejni ljubezni. RASTLINSKI bele mucke, da je treba ohraniti hišo popolne čistosti, ker je mucek takoj najde umazanijo in tal plašč njegov snežno bela.

Bele mačke je treba hraniti proč od prahu, osvežilca zraka, čistilnih praškov. Vse to povzroča alergije. Alergijsko reakcijo lahko povzroči tudi prehranjevanje. Pred nakupom, morate vedeti od prodajalca odtenki hranjenja takšnega hišnega ljubljenčka.

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com