AmriFla.com

Najboljša mesta za ribolov v regiji Smolensk

Ribolov v regiji SmolenskV regiji Smolensk tok dva večje reke - Dneper in zahodne Dvina, kot tudi več kot tisoč potokov in rek. Obstaja okoli 400 jezer in 300 ribnikov. Seveda, s takim obiljem vodnih teles je Smolensk bogat z ribami. Ulov kila ali dveh krapov ali ostrige ne bo težko tudi za začetnike.

Ribolov v mestu Smolensk

V mestu krajev za ribolov malo, ampak na Dnjeper ali jezero TETS-2 se lahko ujame nekaj. Seveda, dragocene ribe v Smolensku ne ulovijo, ampak za kokce in krape - to je enostavno.

Dnjeper

Izkušeni ribiči pravijo, da je eden najuspešnejših krajev za ribolov v mestu - blizu ceste Okruzhnaya. Tukaj lahko ujameš rojah, ostriž, križanec, rdečo, šopek. Včasih na kavelj pride in nekaj bolj zanimivo: soma, asp, krapa, ščuka, ščuka. Nekaterim srečnim ribičem je celo uspelo ujeti sterlet. Vendar pa je naveden v rdeči knjigi regije: če je tako, je bolje, da ga pustite.

Jezero TETS-2

Mesto za ribolov ni najbolj primerno, toda za tiste, ki želijo sedeti na obali z ribiško palico in ne morete iti zunaj mesta, lahko poskusite s svojo srečo. Voda v jezeru je vedno toplejša kot v bližnjih ribnikih, vendar ne morete plavati v njej.

V CHPP-2 lahko ujamete precej velike podleschikov. Nekateri prihajajo samo zaradi njih. Vendar pa ribe, ujete iz jezera, niso priporočljive. Dejstvo je, da je CHPP-2 tehnični rezervoar kombinirane toplarne in elektrarne. V vodi so lahko škodljive kemikalije.

Ribolov v regiji Smolensk

V vodah regije je okoli petdeset vrst rib. V bistvu so to skupni krap, ostriž, vendar se v regiji izvaja poseben program za skladiščenje ribjih ribnikov. Zahvaljujoč ji se v kavelj včasih pripeljejo ščuka, bela kupida in sterlet.

Ribolov na rekah Smolensk

Na Dnjepru, najboljši ribolov kraji v bližini meje z Belorusijo. Tam se reka razširi, postane polna vode, globina kanala lahko doseže pet metrov, posamezne jame pa do deset. Na teh krajih naletite:

 • Rečni ribolov v Smolenskukraški krap;
 • roach;
 • ostriž;
 • perutnina;
 • som;
 • ščuka;
 • Chub;
 • ide.

V poplavnih jezerih je len. Pecajo s številnimi orodji: konvencionalnimi plovnimi palicami, predilniki, podajalci, osli.

Do konca pomladi majski napaki dobro sledi ideja in klobuk. Te ribe so ujete v pol kopje. Uporabite palico za pet do šest metrov z inercijo brez tuljave. Linija je 0,2-0,5 mm, kavelj št. 8. Eden izmed najbolj priljubljenih krajev je v bližini vasi Kolodni. Druga ribja točka na Dnjepru je blizu vasi Rachino.

Za ribolov je primerna tudi kraj, kjer reka Serteika vstopi v Zahodno Dvino, v bližini Arteeološkega kompleksa v Serti. Tukaj lahko ujameš robo, rdečkasto, krap, ostriž, ščuk, strgalo, asp.
Reka Ugra, pritok Oke, je bogata z ribami. Tukaj klobuk, gusher, ščuka, roach, burbot, plošča, asp. Včasih dobiš som in sterlet. Ulovijo predvsem črvi ali žlico vabe.

V pomladnem času, asp in chub pojdite na May hrošč. Poleti se ujamejo na kobilarke. Nekateri prvotni ribiči uporabljajo vabe kot vabo. V poletnih nočeh se zaprejo zaporniki na šču, ki lovijo v temi. V jeseni je ščuka na Ugri lov na vrči ali predenje. V zimskem času reka pritegne ribiške navdušence. Spotfishing se ujamejo s kostmi in ščuka po gerlah.

Ribja jezera in ribniki

Na jezerih, ki niso del rezervnega območja, ribolov ni omejen, vendar je nemogoče ujeti mreže in druge prepovedane naprave. Motorni čolni so prav tako prepovedani. Zaželeno je pred ribolovom, da bi se izognili težavam na mestu nacionalnega parka, da bi ugotovili vse prepovedi na svojem ozemlju.

Ribolov v Smolenskih jezerihNajgloblje jezero Smolensk - Baklanovsky. Njegova globina je približno trideset metrov. V rezervoarju je veliko yaz, ostriž in ščuka. Ventilatorji, ki bodo ujeli predenje, bodo zadovoljni.

V jezeru Sapso je okoli dvajset vrst rib: ščuka, ostriža, šunka, smuči itd.

Jezero Dgo - najbolj ribje jezero rezerv. Obstaja veliko kock, burbot. Pike, rdeče, roach.

Jezero Rutavech se nahaja v Rudnyansky okrožju v bližini vasi Zaozerye. Dokaj globok ribnik - globoko do petnajst metrov. Ribe lahko lovite s kladivom, smetano, kraškim krapom, ščukami.

V rezervoarju VazuzPlačilo se plača. Lahko se ujameš na perhte, smuči, smreke, yazya, roba, krapa.

Base Krechet nTo je blizu vasi Otopka. Obstaja ribnik, v katerem so krap, linj in postrv. Ribiči imajo šest hišic za bivanje. Na obali rezervoarja Desnogorsk več rekreativnih centrov (Far Cordon, Bogdanova), ki ponujajo svoje gostom domove. V rezervoarju lahko ulovite ščurka, ščepec, šunko, krap, ščuka.

Pomembno je vedeti o prepovedi ulova rib, potem pa nimajo težav z zakonom. Med drstenjem je prepovedano loviti. Če pride do redkih vrst rib, jih je treba sprostiti. Redki so:

 • Dneper barbel;
 • Značilnosti smolenskega ribolovanavadna podvodna;
 • sig Chudskoy;
 • postrv;
 • rečna jegulja;
 • krap;
 • gorchak;
 • rečna minev;
 • sterlet.

Za dober ulov pred ribolovom je vredno pogledati napovedi rib v regiji Smolensk. To je mogoče storiti na več mestih (na primer, gdekluet, Ru, rybalku, itd.).

Zdieľať na sociálnych sieťach:

Príbuzný

© 2011—2022 AmriFla.com